Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Türkiye’de satılan süt ve süt ürünlerinin besin değeri: Organik ve konvansiyonel besinler arasında fark var mı?"

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022), Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022

Investigation of Adults' Sourdough Food Consumption Motivations

International Cappadocia Health and Life Conference, Nevşehir, Türkiye, 24 - 26 Ağustos 2022

Ülkemizde piyasada bulunan organik besinler ve bunlara ilişkin bazı özelliklerin değerlendirilmesi

3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), 19 - 20 Mart 2020

LIFE QUALITY OF PATIENTS WITH IRRITABLE BOWEL SYNDROME

41st ESPEN Congress on Clinical NutritionMetabolism, 31 Ağustos - 03 Eylül 2019

Yetişkin bireylerin meyve suyu satın alma ve tüketim alışkanlarının değerlendirilmesi,

2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), 28 - 29 Haziran 2019

Evaluation of Nutritional Status in Patients with Irritable Bowel Syndrome

Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar, 5 - 07 Ekim 2017

Evaluation of Sitophobia and Gastrointestinal System Symptoms in Irritable Bowel Syndrome Patients

Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar, 5 - 07 Ekim 2017

Its Composition and Clinical Properties.

Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, 10 Mayıs 2017

The Effectiveness of Ginger in the Prevention of Nausea and Vomiting during Pregnancy

1st INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017

Biberiye (Rosmarinus Officinalis L.) Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri

Uluslarası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, 10 - 12 Mayıs 2017

St John’s wort (Hypericum perforatum L.): Its composition and clinical properties

1st International Congress On Medicinal and Aromatic Plants, 9 - 12 Mayıs 2017

Rosemary (Rosmarinus Officinalis L.): Its composition and clinical properties

1st INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS, 9 - 12 Mayıs 2017

Zencefilin Gebelikte Bulantı ve Kusmayı Önleme Etkinliği

Uluslarası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, 10 - 12 Mayıs 2017

The life quality QoL of the patients with irritable bowelsyndrome

The 11th Nordic Nutirition Conference NNC2016, 20 - 22 Haziran 2016

The importance of nutritional status in Multiple Sclerosis MS

The 11th Nordic Nutirition Conference NNC2016, 20 - 22 Haziran 2016

Relationship between acrylamide found in foods and health

11th Nordic Nutrition Conference, 20 - 22 Haziran 2016

Relationship between Acrylamide Found in Foods and Health

11th Nordic Nutrition Conference, 20 - 22 Haziran 2016

A Sip of Tradition Forty Years Respect Turkish Coffee

The 3rd International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus 1-4 October 2015, Sarajevo., 1 - 04 Kasım 2015

A Sip of Tradition Forty Years Respects Turkish Coffee

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus'', Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

Sağlıklı Bireylerde Diyetle Alınan Kafein ve Kan Basıncı İlişkisi

Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi' 2015, Bilecik, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015, ss.489-490

Yetişkin Bireylerde Diyetle Kafein Alımı Vücut Ağırlığı ve Uyku Süresi İlişkisi

Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi' 2015, Bilecik, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015, ss.487-488

Kitap & Kitap Bölümleri

Metabolic engineering of lactic acid bacteria and yeasts for the production of compounds with industrial applications

Sourdough Microbiota and Starter Cultures for Industry, E. Ceresino,G. Juodeikiene,Susanne Miescher,J.M. Rocha, Editör, Springer Nature, Berlin, ss.1-56, 2024

Mustard Meal: Marching Towards Producing a Food-Grade Protein

Oilseed Meal as a Sustainable Contributor to Plant-Based Protein, Manoj Kumar,Sneh Punia Bangar,Parmjit S. Panesar, Editör, Springer Nature, Berlin, ss.81-98, 2024

VALORIZATION AND FUNCTIONALIZATION OF CEREAL-BASED INDUSTRY BY-PRODUCTS FOR NUTRACEUTICALS

NUTRACEUTICS FROM AGRI-FOOD BY-PRODUCTS, U. Gianfranco Spizzirri, Editör, Scrivener Publishing LLC, Massachusetts, ss.1-25, 2023

ERKEKLERDE SIK GÖRÜLEN ÜREME SİSTEMİ HASTALIKLARI, OTOİMMUN HASTALIKLAR VE PARKİNSON HASTALIĞINA YÖNELİK BESLENME TEDAVİSİ

Kadın Beslenme Tedavisi ve Erkek Beslenme Tedavisi, Akbulut G., Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.71-110, 2019

Metrikler

Yayın

98

Atıf (WoS)

32

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

110

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

6

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları