Novel Candidate Microorganisms for Fermentation Technology: From Potential Benefits to Safety Issues


Ağagündüz D., Yılmaz B., Koçak T., Altıntaş Başar H. B., Rocha J. M., Özoğul F.

FOODS, cilt.11, ss.1-21, 2022 (SCI-Expanded) identifier identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Derleme
  • Cilt numarası: 11
  • Basım Tarihi: 2022
  • Doi Numarası: 10.3390/foods11193074
  • Dergi Adı: FOODS
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Agricultural & Environmental Science Database, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.1-21
  • Anahtar Kelimeler: novel microorganisms, fermentation, function, safety, health
  • Çukurova Üniversitesi Adresli: Evet