Academic Titles
-
2006 - Continues Professor
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2001 - 2006 Associate Professor
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1996 - 2001 Assistant Professor
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Courses
-
Postgraduate DONDURMA TEKNOLOJİSİ
-
Undergraduate GIDA ANALİZLERİ II
-
Doctorate ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ
-
Undergraduate SÜT İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Postgraduate FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ
-
Postgraduate SÜT ENDÜSTRİSİ VE ORGANİZASYONU
-
Postgraduate SÜT ENDÜSTRİSİNDEKİ GELİŞMELER
-
Postgraduate SÜR VE SÜT ÜRÜNLERİNİN TEMEL ANALİZ YÖNTEMLERİ
-
Undergraduate GIDA ANALİZLERİ 1
-
Postgraduate İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ
Advising Theses
-
Çerkez Peynirinde İkame Tuzlarla Sodyum Miktarını Azaltma Olanakları
Y.Parlak(Student), Doctorate, 2014 -
Kefir benzeri İçecek Üretiminde Peyniraltı Suyunun Kullanım Olanakları
E.Mine(Student), Postgraduate, 2014 -
FARKLI ORANLARDA İNÜLİN İLAVESİNİN YAĞI AZALTILMIŞ SÜZME YOĞURT ÜRETİMİ ÜZERİNE ETKİSİ
M.KALENDER(Student), Postgraduate, 2014 -
İran?da Üretilen Ultrafiltre Beyaz Peynirin Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri
M.Soltani(Student), Doctorate, 2013 -
Tekirdağ İlinde Satışa Sunulan Çilekli ve Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Özelliklerinin Araştırılması
E.ÇINAR(Student), Postgraduate, 2010 -
Kayısı Lifi Katkılı Enerjisi Azaltılmış Yoğurt Üretimi
E.Yedikardaş(Student), Postgraduate, 2010 -
Farklı Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Ayranların Kalite Özellikleri
S.POLAT(Student), Postgraduate, 2009 -
İranda Üretilen Kurut ve Bazı Kurut Ürünlerinin Kalite Özellikleri
M.Soltani(Student), Postgraduate, 2009 -
Kelle Peynirlerinin Özellikleri Üzerine Starter Kültür Kullanımının Etkileri
Ö.Gölge(Student), Doctorate, 2009 -
Tuz Konsantrasyonunun ve Olgunlaşma Süresinin Kaşar Peyniri Özellikleri Üzerine Etkileri
D.Say(Student), Doctorate, 2008 -
Farklı Oranda Kayısı Lifi Kullanımının Probiyotik Yağsız Yoğurdun Özellikleri Üzerine Etkisi
M.Salih(Student), Postgraduate, 2007 -
Kaşar Peyniri Özellikleri Üzerine Mikrobiyel Rennet ve Rekombinat Kimozin Kullanımı ve Olgunlaşma Süresinin Etkileri
K.YAŞAR(Student), Doctorate, 2007 -
Bal ve Glikoz Şurubu Kullanımının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Kalitesi Üzerine Etkileri
F.Antepüzümü(Student), Postgraduate, 2005 -
Farklı Emülgatör ve Stabilizör Kullanımının Enerjisi Azaltılmış Dondurma Niteliklerine Etkisi
Y.Mayadalı(Student), Postgraduate, 2004 -
Antimikrobiyel Madde İlavesinin Yoğurtların Raf Ömrü ve Özellikleri Üzerine Etkileri
Ö.Gölge(Student), Postgraduate, 2002 -
Farklı Oranlarda Yağsız Kurumadde İçeren Enerjisi Azaltılmış Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
A.Kaçar(Student), Postgraduate, 2002 -
İnek ve Keçi Sütlerinden Üretilen Tuzlu Yoğurtların Özellikleri ve Bu Özelliklere Depolama Koşullarının Etkisi
D.Say(Student), Postgraduate, 2001