Makaleler
15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (3)
3. Effect of Pretreatments on Color of Dehydrated Different Apple Cultivars During Storage
Annals. Food Science and Technology
, cilt.17, sa.1, ss.68-74, 2016 (Hakemli Dergi)
5. Potato and Potato-Processing Technology
HANDBOOK OF VEGETABLE PRESERVATION AND PROCESSING, 2ND EDITION
, ss.589-627, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
7. Gida ambalajlamasinda nanoteknoloji uygulamalari: inorganik nanopartiküllerin kullanimi
Gıda
, cilt.39, sa.3, ss.184-194, 2014 (TRDizin)
11. Konserve Nar Kalitesi Üzerine Dolgu Sıvısı ve Depolama Koşullarının Etkileri
Gıda
, cilt.30, sa.1, ss.49-54, 2005 (TRDizin)
12. Havucun Farklı Sıcaklıklarda Kurutulması Üzerine Araştırma
Gıda Teknolojisi
, ss.72-76, 2005 (Hakemli Dergi)
15. Karaisalı tipi biber salçasının özelliklerinin iyileştirilmesi
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, ss.189-202, 1994 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
16
1. Çinko oksit İçeren Polipropilen Esaslı Filmlerin Işık Geçirgenliği ve Mor Ötesi Işınları Absorbansı
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
2. Effect of Conventional Drying and Microwave Drying Operations on Quality Parameters of Plum Pestil
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.55, (Özet Bildiri)
3. Determination of fruit tea properties brewed in bags of various shapes and materials
Innovations in food packaging shelf life and food safety, Munich, Almanya, 15 - 17 Eylül 2015
5. Inactivation Kinetics of Pectin Methylesterease Under Thermosonication and Thermal Pasteurization Process Conditions in Orange Juice
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)
6. Inactivation kinetics of pectin methylesterase under thermosonication and thermal process conditions in orange juice
NAFI 2014 International Food Congress, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.332, (Özet Bildiri)
7. Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.859-862, (Tam Metin Bildiri)
8. Kağıt Helvanın Bazı Özellikleri Üzerine Araştırma
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209, (Tam Metin Bildiri)
9. Dolmalık Patlıcan Kurusu Üretimi Üzerine Bir Araştırma
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.194-196, (Tam Metin Bildiri)
10. Kağıt helvanın bazı özellikleri üzerine bir araştırma
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209, (Tam Metin Bildiri)
11. Kabak Tatlısı Üretimi
The 1st International Symposium on Traditioanl Foods from Adriatic from to Caucasus, 2 - 04 Mayıs 2010, (Özet Bildiri)
12. Çukurova Bölgesinde Denemeye Alınan Bazı Patates Çeşitlerinin Cips Üretimine Uygunluğu
IV.Ulusal Patates Kongresi, Niğde, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2006, cilt.1, ss.178-193, (Tam Metin Bildiri)
13. Kabin Tipi ve Güneşli Kurutucuda Kayısının Kuruma Davranışı ve Kalite Parametrelerinin Incelenmesi
3. GAP Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 2 - 03 Kasım 2003, ss.95-100
14. Osmaniye?nin Simgesi: Yerfıstığı (Ekonomisi,Üretim Tekniği, Hastalık ve Zararlılar, Gıda Sanayi Açısından Önemi)
1.Osmaniye Yerfıstığı Festivali, Osmaniye, Türkiye, 23 - 24 Kasım 2002, cilt.1, ss.69-126, (Tam Metin Bildiri)
15. Çukurova'da Gıda Sanayii ve Beslenme Sorunları
I. Tarım Kongresi, Adana, Türkiye, 9 - 11 Ocak 1991, ss.239-292, (Tam Metin Bildiri)
16. Çukurova?da gıda sanayii ve beslenme sorunları
I. Tarım Kongresi, Adana, Türkiye, 1 - 09 Ocak 1991, ss.1-59, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
3
1. Potato and Potato-Processing Technology
Handbook of Vegetable Preservation, Hui YH., Evranuz EÖ., Bingöl G., Erten H., Jaramillo-Florez ME. , Editör, Crc Pres, Boca Raton, ss.589-628, 2015