SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Potato and Potato-Processing Technology
HANDBOOK OF VEGETABLE PRESERVATION AND PROCESSING, 2ND EDITION
, ss.589-627, 2016 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of Pretreatments on Color of Dehydrated Different Apple Cultivars During Storage
Annals. Food Science and Technology
, cilt.17, sa.1, ss.68-74, 2016 (Hakemli Dergi)
Gida ambalajlamasinda nanoteknoloji uygulamalari: inorganik nanopartiküllerin kullanimi
Gıda
, cilt.39, sa.3, ss.184-194, 2014 (Hakemli Dergi)
Havucun Farklı Sıcaklıklarda Kurutulması Üzerine Araştırma
Gıda Teknolojisi
, ss.72-76, 2005 (Hakemli Dergi)
Konserve Nar Kalitesi Üzerine Dolgu Sıvısı ve Depolama Koşullarının Etkileri
Gıda
, cilt.30, sa.1, ss.49-54, 2005 (Hakemli Dergi)
Malatya da Yetiştirilen Bazı Kızılcık Çeşitlerinin Nektar a İşlemeye Uygunlularının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma
Gıda
, ss.435-441, 2000 (Hakemli Dergi)
Karaisalı tipi biber salçasının özelliklerinin iyileştirilmesi
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, ss.189-202, 1994 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Çinko oksit İçeren Polipropilen Esaslı Filmlerin Işık Geçirgenliği ve Mor Ötesi Işınları Absorbansı
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Effect of Conventional Drying and Microwave Drying Operations on Quality Parameters of Plum Pestil
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.55
Determination of fruit tea properties brewed in bags of various shapes and materials
Innovations in food packaging shelf life and food safety, Munich, Almanya, 15 - 17 Eylül 2015
Inactivation Kinetics of Pectin Methylesterease Under Thermosonication and Thermal Pasteurization Process Conditions in Orange Juice
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014
Inactivation kinetics of pectin methylesterase under thermosonication and thermal process conditions in orange juice
NAFI 2014 International Food Congress, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.332
Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.859-862
Kağıt Helvanın Bazı Özellikleri Üzerine Araştırma
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209
Dolmalık Patlıcan Kurusu Üretimi Üzerine Bir Araştırma
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.194-196
Kağıt helvanın bazı özellikleri üzerine bir araştırma
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209
Kabak Tatlısı Üretimi
The 1st International Symposium on Traditioanl Foods from Adriatic from to Caucasus, 2 - 04 Mayıs 2010
Çukurova Bölgesinde Denemeye Alınan Bazı Patates Çeşitlerinin Cips Üretimine Uygunluğu
IV.Ulusal Patates Kongresi, Niğde, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2006, cilt.1, ss.178-193
Kabin Tipi ve Güneşli Kurutucuda Kayısının Kuruma Davranışı ve Kalite Parametrelerinin Incelenmesi
3. GAP Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 2 - 03 Kasım 2003, ss.95-100
Osmaniye?nin Simgesi: Yerfıstığı (Ekonomisi,Üretim Tekniği, Hastalık ve Zararlılar, Gıda Sanayi Açısından Önemi)
1.Osmaniye Yerfıstığı Festivali, Osmaniye, Türkiye, 23 - 24 Kasım 2002, cilt.1, ss.69-126
Çukurova'da Gıda Sanayii ve Beslenme Sorunları
I. Tarım Kongresi, Adana, Türkiye, 9 - 11 Ocak 1991, ss.239-292
Çukurova?da gıda sanayii ve beslenme sorunları
I. Tarım Kongresi, Adana, Türkiye, 1 - 09 Ocak 1991, ss.1-59
Kitap & Kitap Bölümleri
Potato and Potato-Processing Technology
Handbook of Vegetable Preservation, Hui YH., Evranuz EÖ., Bingöl G., Erten H., Jaramillo-Florez ME. , Editör, Crc Pres, Boca Raton, ss.589-628, 2015