Yayınlar & Eserler

Makaleler 15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 16

2. Effect of Conventional Drying and Microwave Drying Operations on Quality Parameters of Plum Pestil

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.55, (Özet Bildiri)

3. Determination of fruit tea properties brewed in bags of various shapes and materials

Innovations in food packaging shelf life and food safety, Munich, Almanya, 15 - 17 Eylül 2015

5. Inactivation Kinetics of Pectin Methylesterease Under Thermosonication and Thermal Pasteurization Process Conditions in Orange Juice

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)

7. Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.859-862, (Tam Metin Bildiri)

8. Kağıt Helvanın Bazı Özellikleri Üzerine Araştırma

III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209, (Tam Metin Bildiri)

9. Dolmalık Patlıcan Kurusu Üretimi Üzerine Bir Araştırma

III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.194-196, (Tam Metin Bildiri)

10. Kağıt helvanın bazı özellikleri üzerine bir araştırma

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209, (Tam Metin Bildiri)

11. Kabak Tatlısı Üretimi

The 1st International Symposium on Traditioanl Foods from Adriatic from to Caucasus, 2 - 04 Mayıs 2010, (Özet Bildiri)

12. Çukurova Bölgesinde Denemeye Alınan Bazı Patates Çeşitlerinin Cips Üretimine Uygunluğu

IV.Ulusal Patates Kongresi, Niğde, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2006, cilt.1, ss.178-193, (Tam Metin Bildiri)

15. Çukurova'da Gıda Sanayii ve Beslenme Sorunları

I. Tarım Kongresi, Adana, Türkiye, 9 - 11 Ocak 1991, ss.239-292, (Tam Metin Bildiri)

16. Çukurova?da gıda sanayii ve beslenme sorunları

I. Tarım Kongresi, Adana, Türkiye, 1 - 09 Ocak 1991, ss.1-59, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 3

1. Potato and Potato-Processing Technology

Handbook of Vegetable Preservation, Hui YH., Evranuz EÖ., Bingöl G., Erten H., Jaramillo-Florez ME. , Editör, Crc Pres, Boca Raton, ss.589-628, 2015

2. Potato and Potato-Processing Technology

Handbook of Vegetable Preservation and Processing, Hui, Y.H., Ögül Evranuz E., Editör, CRC Press, Florida, ss.590-621, 2015

3. Potato and Potato Processing Technology

Handbook of vegetable preservation and processing, Y.H.Hui, E.Ö. Evranuz, Editör, CRC Pres, Taylor Francis group, ss.589-627, 2015
Metrikler

Yayın

34

Yayın (WoS)

6

Yayın (Scopus)

6

Atıf (WoS)

65

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

68

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

6