Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Effect of Conventional Drying and Microwave Drying Operations on Quality Parameters of Plum Pestil

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.55

Determination of fruit tea properties brewed in bags of various shapes and materials

Innovations in food packaging shelf life and food safety, Munich, Almanya, 15 - 17 Eylül 2015

Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.859-862

Kağıt Helvanın Bazı Özellikleri Üzerine Araştırma

III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209

Dolmalık Patlıcan Kurusu Üretimi Üzerine Bir Araştırma

III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.194-196

Kağıt helvanın bazı özellikleri üzerine bir araştırma

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209

Kabak Tatlısı Üretimi

The 1st International Symposium on Traditioanl Foods from Adriatic from to Caucasus, 2 - 04 Mayıs 2010

Çukurova'da Gıda Sanayii ve Beslenme Sorunları

I. Tarım Kongresi, Adana, Türkiye, 9 - 11 Ocak 1991, ss.239-292

Kitap & Kitap Bölümleri

Potato and Potato-Processing Technology

Handbook of Vegetable Preservation, Hui YH., Evranuz EÖ., Bingöl G., Erten H., Jaramillo-Florez ME. , Editör, Crc Pres, Boca Raton, ss.589-628, 2015

Potato and Potato-Processing Technology

Handbook of Vegetable Preservation and Processing, Hui, Y.H., Ögül Evranuz E., Editör, CRC Press, Florida, ss.590-621, 2015

Potato and Potato Processing Technology

Handbook of vegetable preservation and processing, Y.H.Hui, E.Ö. Evranuz, Editör, CRC Pres, Taylor Francis group, ss.589-627, 2015

Metrikler

Yayın

34

Atıf (WoS)

65

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

68

H-İndeks (Scopus)

3