Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Potato and Potato-Processing Technology
HANDBOOK OF VEGETABLE PRESERVATION AND PROCESSING, 2ND EDITION
, pp.589-627, 2016 (SCI-Expanded)
Articles Published in Other Journals
Effect of Pretreatments on Color of Dehydrated Different Apple Cultivars During Storage
Annals. Food Science and Technology
, vol.17, no.1, pp.68-74, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Gida ambalajlamasinda nanoteknoloji uygulamalari: inorganik nanopartiküllerin kullanimi
Gıda
, vol.39, no.3, pp.184-194, 2014 (Peer-Reviewed Journal)
Nevşehir Niğde Yöresinde Yetiştirilen Bazı Patates Çeşitlerinin Dondurulmuş Parmak Patatese İşlemeye Uygunluğunun Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma
Gıda
, pp.255-263, 2014 (Peer-Reviewed Journal)
Havucun Farklı Sıcaklıklarda Kurutulması Üzerine Araştırma
Gıda Teknolojisi
, pp.72-76, 2005 (Peer-Reviewed Journal)
Konserve Nar Kalitesi Üzerine Dolgu Sıvısı ve Depolama Koşullarının Etkileri
Gıda
, vol.30, no.1, pp.49-54, 2005 (Peer-Reviewed Journal)
Malatya da Yetiştirilen Bazı Kızılcık Çeşitlerinin Nektar a İşlemeye Uygunlularının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma
Gıda
, pp.435-441, 2000 (Peer-Reviewed Journal)
Karaisalı tipi biber salçasının özelliklerinin iyileştirilmesi
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, pp.189-202, 1994 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Çinko oksit İçeren Polipropilen Esaslı Filmlerin Işık Geçirgenliği ve Mor Ötesi Işınları Absorbansı
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey, 5 - 07 October 2016
Effect of Conventional Drying and Microwave Drying Operations on Quality Parameters of Plum Pestil
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 October 2015, pp.55
Determination of fruit tea properties brewed in bags of various shapes and materials
Innovations in food packaging shelf life and food safety, Munich, Germany, 15 - 17 September 2015
Inactivation Kinetics of Pectin Methylesterease Under Thermosonication and Thermal Pasteurization Process Conditions in Orange Juice
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, Aydın, Turkey, 26 - 29 May 2014
Inactivation kinetics of pectin methylesterase under thermosonication and thermal process conditions in orange juice
NAFI 2014 International Food Congress, Aydın, Turkey, 26 - 29 May 2014, pp.332
Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 17 - 19 April 2014, pp.859-862
Kağıt Helvanın Bazı Özellikleri Üzerine Araştırma
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Turkey, 10 - 12 May 2012, pp.207-209
Dolmalık Patlıcan Kurusu Üretimi Üzerine Bir Araştırma
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Turkey, 10 - 12 May 2012, pp.194-196
Kağıt helvanın bazı özellikleri üzerine bir araştırma
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 10 - 12 May 2012, pp.207-209
Kabak Tatlısı Üretimi
The 1st International Symposium on Traditioanl Foods from Adriatic from to Caucasus, 2 - 04 May 2010
Çukurova Bölgesinde Denemeye Alınan Bazı Patates Çeşitlerinin Cips Üretimine Uygunluğu
IV.Ulusal Patates Kongresi, Niğde, Turkey, 6 - 08 September 2006, vol.1, pp.178-193
Kabin Tipi ve Güneşli Kurutucuda Kayısının Kuruma Davranışı ve Kalite Parametrelerinin Incelenmesi
3. GAP Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Turkey, 2 - 03 November 2003, pp.95-100
Osmaniye?nin Simgesi: Yerfıstığı (Ekonomisi,Üretim Tekniği, Hastalık ve Zararlılar, Gıda Sanayi Açısından Önemi)
1.Osmaniye Yerfıstığı Festivali, Osmaniye, Turkey, 23 - 24 November 2002, vol.1, pp.69-126
Çukurova'da Gıda Sanayii ve Beslenme Sorunları
I. Tarım Kongresi, Adana, Turkey, 9 - 11 January 1991, pp.239-292
Çukurova?da gıda sanayii ve beslenme sorunları
I. Tarım Kongresi, Adana, Turkey, 1 - 09 January 1991, pp.1-59
Books & Book Chapters
Potato and Potato-Processing Technology
in: Handbook of Vegetable Preservation, Hui YH., Evranuz EÖ., Bingöl G., Erten H., Jaramillo-Florez ME. , Editor, Crc Pres, Boca Raton, pp.589-628, 2015