Prof. Dr. HASAN FENERCİOĞLU


Ziraat Fakültesi,

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Makaleler

Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (3)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2015

2015

2. Effect of Conventional Drying and Microwave Drying Operations on Quality Parameters of Plum Pestil

GÜLER A., POLAT S., FENERCİOĞLU H.

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.55, (Özet Bildiri)

2015

2015

3. Determination of fruit tea properties brewed in bags of various shapes and materials

POLAT S., FENERCİOĞLU H., AKYILDIZ A.

Innovations in food packaging shelf life and food safety, Munich, Almanya, 15 - 17 Eylül 2015

2015

2015

4. Effects of Zinc Oxide Nanoparticles on the Physical and Migration Properties of LDPE Films

POLAT S., FENERCİOĞLU H., GÜÇLÜ M.

Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety, 15 - 17 Eylül 2015

2014

2014

5. Inactivation Kinetics of Pectin Methylesterease Under Thermosonication and Thermal Pasteurization Process Conditions in Orange Juice

AĞÇAM E., POLAT S., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)

2014

2014

6. Inactivation kinetics of pectin methylesterase under thermosonication and thermal process conditions in orange juice

AĞÇAM E., POLAT S., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.

NAFI 2014 International Food Congress, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.332, (Özet Bildiri)

2014

2014

7. Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma

AĞÇAM E., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.859-862, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

8. Kağıt Helvanın Bazı Özellikleri Üzerine Araştırma

POLAT S., AĞÇAM E., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.

III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

9. Dolmalık Patlıcan Kurusu Üretimi Üzerine Bir Araştırma

POLAT S., AĞÇAM E., UÇAN TÜRKMEN F., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.

III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.194-196, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

10. Kağıt helvanın bazı özellikleri üzerine bir araştırma

POLAT S., AĞÇAM E., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

11. Kabak Tatlısı Üretimi

AĞÇAM E., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.

The 1st International Symposium on Traditioanl Foods from Adriatic from to Caucasus, 2 - 04 Mayıs 2010, (Özet Bildiri)

2006

2006

12. Çukurova Bölgesinde Denemeye Alınan Bazı Patates Çeşitlerinin Cips Üretimine Uygunluğu

ÇELİK H., FENERCİOĞLU H., ARIOĞLU H.

IV.Ulusal Patates Kongresi, Niğde, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2006, cilt.1, ss.178-193, (Tam Metin Bildiri)

1991

1991

15. Çukurova'da Gıda Sanayii ve Beslenme Sorunları

ERTEN H., Canbas A., CABAROĞLU T., Fenercioğlu H., Özer S., Akın S., et al.

I. Tarım Kongresi, Adana, Türkiye, 9 - 11 Ocak 1991, ss.239-292, (Tam Metin Bildiri)

1991

1991

16. Çukurova?da gıda sanayii ve beslenme sorunları

CABAROĞLU T., Canbaş A., ERTEN H., FENERCİOĞLU H., HAYAOĞLU İ., ALTAN A., et al.

I. Tarım Kongresi, Adana, Türkiye, 1 - 09 Ocak 1991, ss.1-59, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2015

2015

1. Potato and Potato-Processing Technology

AKYILDIZ A., POLAT S., AĞÇAM E., FENERCİOĞLU H.

Handbook of Vegetable Preservation, Hui YH., Evranuz EÖ., Bingöl G., Erten H., Jaramillo-Florez ME. , Editör, Crc Pres, Boca Raton, ss.589-628, 2015

2015

2015

2. Potato and Potato-Processing Technology

AKYILDIZ A., POLAT S., AĞÇAM E., FENERCİOĞLU H.

Handbook of Vegetable Preservation and Processing, Hui, Y.H., Ögül Evranuz E., Editör, CRC Press, Florida, ss.590-621, 2015

2015

2015

3. Potato and Potato Processing Technology

AKYILDIZ A., POLAT S., AĞÇAM E., FENERCİOĞLU H.

Handbook of vegetable preservation and processing, Y.H.Hui, E.Ö. Evranuz, Editör, CRC Pres, Taylor Francis group, ss.589-627, 2015


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 65

h-indeksi (WOS): 4