Makaleler
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (3)
2018
20181. Effects of metal nanoparticles on the physical and migration properties of low density polyethylene films
POLAT S., FENERCİOĞLU H., GUCLU M.
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
, cilt.229, ss.32-42, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2018
20182. Effects of nanoparticle ratio on structural, migration properties of polypropylene films and preservation quality of lemon juice
Polat S., FENERCİOĞLU H., Turhan E. U., GUCLU M.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.42, sa.4, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2016
20163. Effect of Pretreatments on Color of Dehydrated Different Apple Cultivars During Storage
AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
Annals. Food Science and Technology , cilt.17, sa.1, ss.68-74, 2016 (Hakemli Dergi)
2016
20164. Inactivation Kinetics of Pectin Methyl Esterase under Thermosonicationand Thermal Pasteurisation Process Conditions in Orange Juice
AĞÇAM E., POLAT S., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
Akademik Gıda , cilt.14, sa.12, ss.85-91, 2016 (TRDizin)
2016
20165. Potato and Potato-Processing Technology
AKYILDIZ A., POLAT S., AĞÇAM E., FENERCİOĞLU H.
HANDBOOK OF VEGETABLE PRESERVATION AND PROCESSING, 2ND EDITION
, ss.589-627, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2015
20156. Fatty acid profile determination of cold pressed oil of some nut fruits
KOLA O., Duran H., Ozer M. S., FENERCİOĞLU H.
RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE
, cilt.92, sa.2, ss.107-111, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
2014
20147. Gida ambalajlamasinda nanoteknoloji uygulamalari: inorganik nanopartiküllerin kullanimi
POLAT S., FENERCİOĞLU H.
Gıda , cilt.39, sa.3, ss.184-194, 2014 (TRDizin)
2014
20148. Gida Ambalajlamasinda Nanoteknoloji Uygulamalari İnorganik Nanopartiküllerin Kullanimi
POLAT S., FENERCİOĞLU H.
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD , cilt.39, sa.3, ss.187-194, 2014 (TRDizin)
2014
20149. Nevşehir Niğde Yöresinde Yetiştirilen Bazı Patates Çeşitlerinin Dondurulmuş Parmak Patatese İşlemeye Uygunluğunun Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma
DİDİN M., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
Gıda , ss.255-263, 2014 (TRDizin)
2008
200810. Changes in Color and Total Phenolic Content of Different Cultivars of Persimmon during Dehydration
AKYILDIZ A., Zorlugenc F. K., BENLİ H., Aksay S., FENERCİOĞLU H.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
, cilt.4, sa.7, 2008 (SCI-Expanded, Scopus)
2005
200511. Konserve Nar Kalitesi Üzerine Dolgu Sıvısı ve Depolama Koşullarının Etkileri
BENLİ H., FENERCİOĞLU H.
Gıda , cilt.30, sa.1, ss.49-54, 2005 (TRDizin)
2005
200512. Havucun Farklı Sıcaklıklarda Kurutulması Üzerine Araştırma
AKYILDIZ A., Zorlugenç Feyza K., FENERCİOĞLU H., CANKURTARAN M.
Gıda Teknolojisi , ss.72-76, 2005 (Hakemli Dergi)
2004
200413. Determination of changes in some characteristics of persimmon during dehydration at different temperatures
Akyildiz A., Aksay S., Benli H., Kiroglu F., Fenercioglu H.
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
, cilt.65, sa.1, ss.95-99, 2004 (SCI-Expanded, Scopus)
2000
200014. Malatya da Yetiştirilen Bazı Kızılcık Çeşitlerinin Nektar a İşlemeye Uygunlularının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma
DİDİN M., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
Gıda , ss.435-441, 2000 (TRDizin)
1994
199415. Karaisalı tipi biber salçasının özelliklerinin iyileştirilmesi
AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , ss.189-202, 1994 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2016
20161. Çinko oksit İçeren Polipropilen Esaslı Filmlerin Işık Geçirgenliği ve Mor Ötesi Işınları Absorbansı
POLAT S., FENERCİOĞLU H.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
2015
20152. Effect of Conventional Drying and Microwave Drying Operations on Quality Parameters of Plum Pestil
GÜLER A., POLAT S., FENERCİOĞLU H.
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.55, (Özet Bildiri)
2015
20153. Determination of fruit tea properties brewed in bags of various shapes and materials
POLAT S., FENERCİOĞLU H., AKYILDIZ A.
Innovations in food packaging shelf life and food safety, Munich, Almanya, 15 - 17 Eylül 2015
2015
20154. Effects of Zinc Oxide Nanoparticles on the Physical and Migration Properties of LDPE Films
POLAT S., FENERCİOĞLU H., GÜÇLÜ M.
Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety, 15 - 17 Eylül 2015
2014
20145. Inactivation Kinetics of Pectin Methylesterease Under Thermosonication and Thermal Pasteurization Process Conditions in Orange Juice
AĞÇAM E., POLAT S., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)
2014
20146. Inactivation kinetics of pectin methylesterase under thermosonication and thermal process conditions in orange juice
AĞÇAM E., POLAT S., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
NAFI 2014 International Food Congress, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.332, (Özet Bildiri)
2014
20147. Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma
AĞÇAM E., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.859-862, (Tam Metin Bildiri)
2012
20128. Kağıt Helvanın Bazı Özellikleri Üzerine Araştırma
POLAT S., AĞÇAM E., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209, (Tam Metin Bildiri)
2012
20129. Dolmalık Patlıcan Kurusu Üretimi Üzerine Bir Araştırma
POLAT S., AĞÇAM E., UÇAN TÜRKMEN F., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.194-196, (Tam Metin Bildiri)
2012
201210. Kağıt helvanın bazı özellikleri üzerine bir araştırma
POLAT S., AĞÇAM E., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209, (Tam Metin Bildiri)
2010
201011. Kabak Tatlısı Üretimi
AĞÇAM E., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
The 1st International Symposium on Traditioanl Foods from Adriatic from to Caucasus, 2 - 04 Mayıs 2010, (Özet Bildiri)
2006
200612. Çukurova Bölgesinde Denemeye Alınan Bazı Patates Çeşitlerinin Cips Üretimine Uygunluğu
ÇELİK H., FENERCİOĞLU H., ARIOĞLU H.
IV.Ulusal Patates Kongresi, Niğde, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2006, cilt.1, ss.178-193, (Tam Metin Bildiri)
2003
200313. Kabin Tipi ve Güneşli Kurutucuda Kayısının Kuruma Davranışı ve Kalite Parametrelerinin Incelenmesi
AKYILDIZ A., AKSAY S., BENLİ H., KIROĞLU ZORLUGENÇ F., FENERCİOĞLU H., SOYSAL Y., et al.
3. GAP Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 2 - 03 Kasım 2003, ss.95-100
2002
200214. Osmaniye?nin Simgesi: Yerfıstığı (Ekonomisi,Üretim Tekniği, Hastalık ve Zararlılar, Gıda Sanayi Açısından Önemi)
GÜL A., ARIOĞLU H., TÜLÜCÜ K., BİÇİCİ K., ÖZGÜR F., FENERCİOĞLU H.
1.Osmaniye Yerfıstığı Festivali, Osmaniye, Türkiye, 23 - 24 Kasım 2002, cilt.1, ss.69-126, (Tam Metin Bildiri)
1991
199115. Çukurova'da Gıda Sanayii ve Beslenme Sorunları
ERTEN H., Canbas A., CABAROĞLU T., Fenercioğlu H., Özer S., Akın S., et al.
I. Tarım Kongresi, Adana, Türkiye, 9 - 11 Ocak 1991, ss.239-292, (Tam Metin Bildiri)
1991
199116. Çukurova?da gıda sanayii ve beslenme sorunları
CABAROĞLU T., Canbaş A., ERTEN H., FENERCİOĞLU H., HAYAOĞLU İ., ALTAN A., et al.
I. Tarım Kongresi, Adana, Türkiye, 1 - 09 Ocak 1991, ss.1-59, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2015
20151. Potato and Potato-Processing Technology
AKYILDIZ A., POLAT S., AĞÇAM E., FENERCİOĞLU H.
Handbook of Vegetable Preservation, Hui YH., Evranuz EÖ., Bingöl G., Erten H., Jaramillo-Florez ME. , Editör, Crc Pres, Boca Raton, ss.589-628, 2015
2015
20152. Potato and Potato-Processing Technology
AKYILDIZ A., POLAT S., AĞÇAM E., FENERCİOĞLU H.
Handbook of Vegetable Preservation and Processing, Hui, Y.H., Ögül Evranuz E., Editör, CRC Press, Florida, ss.590-621, 2015
2015
20153. Potato and Potato Processing Technology
AKYILDIZ A., POLAT S., AĞÇAM E., FENERCİOĞLU H.
Handbook of vegetable preservation and processing, Y.H.Hui, E.Ö. Evranuz, Editör, CRC Pres, Taylor Francis group, ss.589-627, 2015