Eğitim Bilgileri
2004 - 2010
2004 - 2010Lisans
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, İşletme, Türkiye
2002 - 2008
2002 - 2008Doktora
Çukurova Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
1996 - 2001
1996 - 2001Yüksek Lisans
Çukurova Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
1992 - 1996
1992 - 1996Lisans
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2008
2008Doktora
Haşlama Suyunun Tuz Konsantrasyonu ve Depolama Süresinin Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri
Çukurova Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
2001
2001Yüksek Lisans
İnek ve Keçi Sütlerinden Üretilen Tuzlu Yoğurtların Özellikleri ve Bu Özelliklere Depolama Koşullarının Etkisi
Çukurova Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2017
2017İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitici Belgesi
İş Sağlığı ve Güvenliği
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
2012
2012AB 7. Çerçeve Programları Proje Hazırlama Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Tubitak
2011
2011AB 7. Çerçeve Programları Proje Hazırlama Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Adana Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi
2011
2011Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Adana Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi
2008
2008Haşere Kontrol Eğitimi
Kalite Yönetimi
ISS
2008
2008NLP Eğitimi
Diğer
Pepsi Cola
2008
2008AIB Training
Kalite Yönetimi
Pepsi Cola
2008
2008Problem Çözme Teknikleri
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Case Danışmanlık
2008
2008Sanitation and Microbiology, Aquafina Water Certification Training
Kalite Yönetimi
Pepsi Cola
2007
2007PBG Liderlik Becerileri Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
İş Kavramları Danışmanlık Hizmetleri
2007
2007Winning Edge University Academy Master Class Expert Eğitimleri
Diğer
Pepsi Cola
2006
2006Winning Edge University
Diğer
Pepsi Cola
2006
2006Ön Cephe Gelişim Programı Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Bordo Eğitim Çözümleri
2006
2006Taçlı Kapak Eğitimi
Diğer
Altıntaş Goldcap Kapak
2006
2006Trade Age Management Training
Kalite Yönetimi
Pepsi Cola
2006
2006Plastik Kapak ve Kapama Makinaları Eğitimi
Diğer
Bericap Kapak
2005
2005Yangın ve Yangınla Mücadele Eğitimi
İş Sağlığı ve Güvenliği
Öztaş Mühendislik ve Danışmanlık
2005
2005İş Kazalarının Oluşumu ve Etkileri
İş Sağlığı ve Güvenliği
Öztaş Mühendislik ve Danışmanlık
2005
2005Quality Leadership Training
Kalite Yönetimi
Pepsi Cola
2005
2005Safety Leadership Training
İş Sağlığı ve Güvenliği
Pepsi Cola
2005
2005Winning Edge Liderlik Eğitimi
Diğer
Pepsi Cola
2005
2005Su ve Mikrobiyoloji Eğitimi
Kalite Yönetimi
Pepsi Cola
2004
2004ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sitemi Eğitimi
İş Sağlığı ve Güvenliği
TSE
2004
2004ISO 9000:2000 İç Denetçi Eğitimi
Kalite Yönetimi
TSE
2004
2004Satış Teknikleri ve Müşteri ilişkileri
Diğer
Milli Prodüktivite Merkezi
2004
2004HACCP Eğitimi
Kalite Yönetimi
Milli Prodüktivite Merkezi
2004
2004ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi
Kalite Yönetimi
Milli Prodüktivite Merkezi
2004
2004Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi
Kalite Yönetimi
Milli Prodüktivite Merkezi
2003
2003Süreç Yönetimi ve Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
Kalite Yönetimi
Bureau Veritas
2003
2003ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi
Kalite Yönetimi
Bureau Veritas
2003
2003Fed Training
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Eğiticinin Eğitimi
2002
2002HACCP Eğitimi
Kalite Yönetimi
Bureau Veritas
2002
2002Gıda Etiketleri ve Besin Değeri
Kalite Yönetimi
Bureau Veritas
2002
2002ISO 9000:2000 İç Denetçi Eğitimi
Kalite Yönetimi
Bureau Veritas
2001
2001Food Quality Management
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Mediterranean Agronomic Institute of Chania (MAICh)
Araştırma Alanları
Turizm ve Otel İşletmeciliği
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Ünvanlar / Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorDoç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2018 - 2023
2018 - 2023Dr. Öğr. Üyesi
Çukurova Üniversitesi, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2013 - 2018
2013 - 2018Yrd. Doç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
2009 - 2013
2009 - 2013Öğretim Görevlisi Dr.
Çukurova Üniversitesi, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
Yönetimsel Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorKalite Koordinatör Yardımcısı
Çukurova Üniversitesi, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorRektörlük Kalite Komisyonu Üyesi
Çukurova Üniversitesi, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorErasmus Programı Bölüm Koordinatörü
Çukurova Üniversitesi, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2015 - Devam Ediyor
2015 - Devam EdiyorBölüm Başkanı
Çukurova Üniversitesi, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2009 - Devam Ediyor
2009 - Devam EdiyorMeslek Yüksekokulu Kurulu Üyesi
Çukurova Üniversitesi, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2017 - 2021
2017 - 2021MYO Müdür Yardımcısı
Çukurova Üniversitesi, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
2009 - 2015
2009 - 2015MYO Müdür Yardımcısı
Çukurova Üniversitesi, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
Akademi Dışı Deneyim
204 - 2014
204 - 2014Visiting Scientist
Universidade Catolica Portuguesa, Department of Escola Superior de Biotecnologia, Porto, Portuqal, Visiting Scientist
2013 - 2013
2013 - 2013Visiting Scientist
Warsaw University of Life Sciences, Faculty of Food Science, Division of Milk Biotechnology, Warsaw, Poland., Visiting Scientist
2005 - 2009
2005 - 2009Kalite Şefi
Pepsi Cola, Kalite Şefi
2004 - 2005
2004 - 2005Kalite Sorumlusu
Odeon Tours A.Ş., Kalite Sorumlusu
2002 - 2004
2002 - 2004Kalite Danışmanı
Bureau Veritas Gözetim Hizmetleri Ltd. şti., Kalite Danışmanı
2000 - 2001
2000 - 2001Postgraduate student
Mediterrenean Agronomic Institue of CHANIA, Department of Food Quality Management, Crete, Greece. (MAICH Postgraduate Scholarship), Postgraduate student
Makaleler
2024
20241. Physicochemical, colour, microbiology, sensory and mineral attributes of set-type yoghurt produced from Gundelia tournefortii L. and its gum
SAY D.
Journal of Food Science and Technology
, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20242. Changes in texture profile and mineral content of ultrafiltered white cheese produced using different salt concentrations Promjene teksture i udjela mineralnih tvari u bijelom siru od ultrafiltriranog mlijeka proizvedenog korištenjem različitih koncentracija soli
Soltani M., SAY D., GÜZELER N.
Mljekarstvo
, cilt.74, sa.1, ss.64-74, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
20223. Effects of freeze-dried black carrot fiber addition on the physicochemical, color, sensory attributes, and mineral contents of ayran
SAY D., Saydam I. B., GÜZELER N.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.46, sa.12, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
20224. Physicochemical composition, nitrogen fraction and volatile profiles of goat cheese made with artisanal liquid coagulant
Say D.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.59, sa.6, ss.2469-2478, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2020
20205. Texture, colour and sensory properties of non-fat yoghurt as influenced by taro gum or combinations of tara gum with buttermilk powder
SAY D., Soltani M., GÜZELER N.
MLJEKARSTVO
, cilt.70, sa.4, ss.313-324, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
2020
20206. Dairy Products Made from Yogurt in Hatay Region
SAY D., ÇAYIR M. S., GÜZELER N.
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology , cilt.8, sa.4, ss.882-888, 2020 (TRDizin)
2019
20197. Physical, chemical, and microstructural properties of nonfat yogurts fortified with the addition of tara gum alone or in combination with buttermilk powder
SAY D., Soltani M., GÜZELER N.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.43, sa.11, 2019 (SCI-Expanded)
2019
20198. Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
SAY D., TANGÜLER H., GÜZELER N.
Academic Platform Journal of Engineering and Science , cilt.7, sa.2, ss.306-311, 2019 (Hakemli Dergi)
2018
20189. Some Properties of Ayran Fortified with Black Carrot Powder.
SAY D., SAYDAM İ. B., GÜZELER N.
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques , cilt.3, sa.3, ss.54-60, 2018 (Hakemli Dergi)
2018
201810. Kaz Eti Tüketim Tercihleri ve İkame Ürünlerle Duyusal Analiz
GÜNDÜZ S., ÖZÇİÇEK DÖLEKOĞLU C., SAY D.
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , sa.16, 2018 (TRDizin)
2017
201711. CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF ACID-TYPE CHEESE: YOGURT CHEESE
SAY D., Çayır M., GÜZELER N.
Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series , cilt.47, sa.1, ss.229-234, 2017 (Hakemli Dergi)
2017
201712. Some Properties of Freeze-Drying Whey Powders
GÜZELER N., KALENDER M., SAY D.
Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series , cilt.47, sa.1, ss.141-146, 2017 (Hakemli Dergi)
2016
201613. Production of Traditional Cheese Coagulant in Farmhouse and Coagulating Effect
SAY D., GÜZELER N.
CURRENT RESEARCH IN NUTRITION AND FOOD SCIENCE
, cilt.4, ss.133-137, 2016 (ESCI, Scopus)
2016
201614. Production Method and Some Properties of Salted Künefe Cheese
SAY D., ÇAYIR M. S., GÜZELER N.
Journal of Agricultural Faculty of Uludağ University , cilt.30, ss.454-457, 2016 (Hakemli Dergi)
2016
201615. SÜt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
SAY D., GÜZELER N.
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi TARGID , cilt.5, sa.1, ss.253-261, 2016 (Hakemli Dergi)
2015
201516. Türkiye'den Kurut İran'dan Kashk
SAY D., Soltani M., GÜZELER N.
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ DERGİSİ , cilt.21, sa.9, ss.428-432, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
201517. Kurutulmuş Yoğurt Kurut ve Kashk
SAY D., SOLTANI M., GÜZELER N.
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , cilt.21, sa.9, ss.428-432, 2015 (TRDizin)
2015
201518. KURUTULMUŞ YOĞURTLAR KURUT VE KASHK
SAY D., Soltani M., GÜZELER N.
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2015 (Hakemli Dergi)
2015
201519. DRIED YOGHURTS: KURUT AND KASHK
SAY D., Soltani M., GÜZELER N.
PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI
, cilt.21, sa.9, ss.428-432, 2015 (ESCI, TRDizin)
2012
201220. Production and Quality Properties of Doogh
Soltani M., SAY D., GÜZELER N.
AKADEMİK GIDA , cilt.10, sa.4, ss.50-53, 2012 (TRDizin)
2012
201221. Effects of Different Stabilizers and Emulsifiers on Some Properties of Ice Cream.
GÜZELER N., Kaçar A., KEÇELİ MUTLU T., SAY D.
AKADEMİK GIDA , cilt.10, sa.2, ss.26-30, 2012 (TRDizin)
2012
201222. The Effects of different stabilizers emulsifiers and storage time on some properties of ice cream
GÜZELER N., KACAR A., KEÇELİ MUTLU T., SAY D.
AKADEMİK GIDA , cilt.10, sa.2, ss.26-30, 2012 (TRDizin)
2012
201223. Effects of Different Stabilizers and Emulsifiers on Some Properties of Ice CreamEffects of Different Stabilizers and Emulsifiers on Some Properties of Ice Cream
GÜZELER N., KAÇAR A., KEÇELİ MUTLU T., SAY D.
Akademik Gıda , 2012 (TRDizin)
2011
201124. Compositional Changes of Saanen xKilis Goats? Milk During Lactation
GÜZELER N., SAY D., Kaçar A.
Gıda , cilt.35, sa.5, ss.325-330, 2011 (TRDizin)
2011
201125. The Effects of Milk Powder, Maltodextrin and Polydextrose on Physical and Sensory Properties of the Energy Reduced Ice Cream
GÜZELER N., Kaçar A., SAY D.
Akademik Gıda Dergisi , cilt.9, sa.2, ss.6-12, 2011 (Hakemli Dergi)
2011
201126. The Situation of Sheep and Goat s Milk in Iran
SOLTANI M., SAY D., GÜZELER N.
Special Issue of the International Dairy Fedaration , ss.6-8, 2011 (Hakemli Dergi)
2011
201127. Effect of Milk Powder, Maltodextrin and Polydextrose Use on Physical and Sensory Properties of Low Calorie Ice Cream during Storage.
GÜZELER N., KAÇAR A., SAY D.
Akademic Food Journal , cilt.9, sa.2, ss.6-12, 2011 (Hakemli Dergi)
2011
201128. Dairy Products Made from Sheep and Goat s Milk in Turkey
SAY D., SOLTANI M., GÜZELER N.
Special Issue of the International Dairy Fedaration , ss.73-76, 2011 (Hakemli Dergi)
2008
200829. Taze Kaşar Peynirlerinin Randıman, Bileşim ve Duyusal Özellikleri Üzerine Haşlama Suyunun Tuz Konsantrasyonunun Etkisi
SAY D., GÜZELER N.
Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , cilt.19, sa.3, ss.30-41, 2008 (Hakemli Dergi)
2005
200530. Changes in chemical and mineral contents of Awassi ewes' milk during lactation
Sahan N., Say D., Kacar A.
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.29, sa.3, ss.589-593, 2005 (SCI-Expanded)
2004
200431. Microbiological properties of labneh (concentrated yoghurt) stored without vegetable oil at room or refrigeration temperatures
SAHAN N., Var I., SAY D., AKSAN E.
ACTA ALIMENTARIA
, cilt.33, sa.2, ss.175-182, 2004 (SCI-Expanded)
2003
200332. Tuzlu Yoğurtların Besin Değerleri ve Mineral İçerikleri
GÜZELER N., SAY D.
Ç.Ü.Z.F. Dergisi , cilt.18, sa.3, ss.115-122, 2003 (Hakemli Dergi)
2003
200333. Tuzlu Yoğurt Üretimi Üzerine Bir Araştırma
GÜZELER N., SAY D.
Gıda , cilt.28, sa.1, ss.31-37, 2003 (TRDizin)
2002
200234. The Microbiological Properties of Labneh (Concentrated Yoghurt) Stored with Oil at Room and Refrigerator Temperatures
Say D., Güzeler N.
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, cilt.57, sa.9-10, ss.528-531, 2002 (SCI-Expanded)
2002
200235. The microbiological properties of Labneh (concentrated yoghurt) stored with oil at room and refrigerator temperatures
Say D., Sahan N.
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, cilt.57, ss.528-531, 2002 (SCI-Expanded, Scopus)
2001
200136. Siyah Alaca İnek Sütlerinin Enerji Değeri ve Mineral Madde Miktarı
GÜZELER N., SAY D.
Ç.Ü.Z.F. Dergisi , cilt.16, sa.1, ss.1-8, 2001 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2021
20211. ARDAHAN, KARS İLLERINDE ÜRETILEN GELENEKSEL TÜRKMEN SAÇAK PEYNIRI
GÜZELER N., Kılınçlı B., SAY D.
INTERNATIONAL ASIAN CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENCES-V AZERBAIJAN Nakhchivan State University 819 June 1-2, 2021, Nahcivan, Azerbaycan, 01 Haziran 2021, ss.819-829, (Tam Metin Bildiri)
2018
20182. Damaskus (Şam) İnek Sütünün Kompozisyonu, Somatik Hücre Sayımı, Toplam Aerobik Mezofilik Bakteri Sayısı ve Mineral İçeriği
GÜZELER N., SAY D., YAŞAR K., SALER M.
2. uluslararası hayvansal gıdalar kongresi, Bafra, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.45-46, (Özet Bildiri)
2017
20173. Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Gıda Ürünlerinin Değerlendirilmesi:Pozantı Örneği
SAY D., ÇOLAK G.
VI. ULUSAL II. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Gaziantep, Türkiye, 14 - 15 Nisan 2017, ss.689-698, (Tam Metin Bildiri)
2016
20164. Physicochemical Properties of Set-Type Yoghurts Produced by Addition of Tara Gum and Buttermilk POwder at Different Ratios
SAY D., Soltani M., GÜZELER N.
27 th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.214, (Tam Metin Bildiri)
2016
20165. Production Method and SOme Properties of Salted Künefe Cheese
SAY D., ÇAYIR M. S., GÜZELER N.
27th International Scientific-EXPERT Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.82, (Tam Metin Bildiri)
2014
20146. Salep ve Süt Endüstrisinde Kullanımı
SAY D., GÜZELER N.
3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.19, (Tam Metin Bildiri)
2012
20127. Şalgam Suyunun Özellikleri ve Adana Bölgesi Gastronomi Turizmindeki Yeri
SAY D., BALLI E.
2. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2012, ss.612-620, (Tam Metin Bildiri)
2011
20118. Dairy Products Made from Sheep and Goat?s Milk in Turkey. IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk
SAY D., Soltani M., GÜZELER N.
IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mayıs 2011, ss.73-76, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2019
20191. Hatay Bölgesinde Üretilen Peynirler
ÇAYIR M. S., SAY D., GÜZELER N.
Türkiye’de Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar, Sinan Aydın, Editör, İksad, ss.163-207, 2019
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Kasım 2014
Kasım 2014Journal of Dairy Science
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2012
Aralık 2012International Journal of Livestock Production
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2012
Ağustos 2012Journal of Agricultural Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Ödüller
Kasım 2010
Kasım 2010Poster Birincilik Ödülü
11th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014
01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Katılımcı
Adana-Türkiye
01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013
01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Katılımcı
Struga-Ohrid-Makedonya
01 Ekim 2012 - 01 Ekim 2012
01 Ekim 2012 - 01 Ekim 201211. Gıda Kongresi
Katılımcı
Hatay-Türkiye
01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012
01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Katılımcı
Konya-Türkiye
01 Nisan 2012 - 01 Nisan 2012
01 Nisan 2012 - 01 Nisan 20121. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu
Katılımcı
Mersin-Türkiye
01 Nisan 2012 - 01 Nisan 2012
01 Nisan 2012 - 01 Nisan 2012II. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Mayıs 2011 - 01 Mayıs 2011
01 Mayıs 2011 - 01 Mayıs 2011International Dairy Federation International Symposium on Sheep, Goat & non-Cow Milk
Katılımcı
Athens-Yunanistan
01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010
01 Kasım 2010 - 01 Kasım 201011th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology
Katılımcı
Cairo-Mısır
01 Temmuz 2010 - 01 Temmuz 2010
01 Temmuz 2010 - 01 Temmuz 2010Türkiye I. Organik Hayvancılık Kongresi
Katılımcı
Gümüşhane-Türkiye
01 Nisan 2010 - 01 Nisan 2010
01 Nisan 2010 - 01 Nisan 2010The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Katılımcı
Tekirdağ-Türkiye
01 Ocak 2007 - 01 Ocak 2007
01 Ocak 2007 - 01 Ocak 20071st Open Seminar arranged by SAFOODNET-Food Safety and Hygiene Networking within New Member States and Associated Candidate Countries
Katılımcı
Espoo-Finlandiya
01 Eylül 2004 - 01 Eylül 2004
01 Eylül 2004 - 01 Eylül 2004Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Katılımcı
Van-Türkiye
01 Mayıs 2004 - 01 Mayıs 2004
01 Mayıs 2004 - 01 Mayıs 2004International Dairy Symposium
Katılımcı
Isparta-Türkiye
01 Eylül 2003 - 01 Eylül 2003
01 Eylül 2003 - 01 Eylül 200383rd EAEA Seminar Food Quality Products in the Advent of the 21st Century
Katılımcı
Chania-Yunanistan
01 Nisan 2003 - 01 Nisan 2003
01 Nisan 2003 - 01 Nisan 2003I. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu
Katılımcı
Adana-Türkiye
01 Mayıs 2002 - 01 Mayıs 2002
01 Mayıs 2002 - 01 Mayıs 2002Türkiye 7. Gıda Kongresi
Katılımcı
Ankara-Türkiye
01 Mayıs 1998 - 01 Mayıs 1998
01 Mayıs 1998 - 01 Mayıs 1998V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu Geleneksel Süt Ürünleri
Katılımcı
Tekirdağ-Türkiye
Burslar
2000 - Devam Ediyor
2000 - Devam Ediyor