-
2002 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
1996 - 2002 Doç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
1993 - 1996 Yrd. Doç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
1986 - 1993 Araştırma Görevlisi
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
1993 - 2014 Akademik Kurul Üyesi
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Fakülte Kurul Üyeliği, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
1993 - 2014 Bölüm Başkanı
Çukurova Üniversitesi, Ç.Ü.Su Ürünleri Fakültesi,, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Başkanlığı
-
1993 - 2013 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Çukurova Üniversitesi, Ç.Ü.Su Ürünleri Fakültesi, Ç.Ü.Su Ürünleri Fakültesi
-
1999 - 2008 Akademik Kurul Üyesi
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Yönetim Kurulu Üyesi
-
1998 - 2005 Dekan Yardımcısı
Çukurova Üniversitesi, Ç.Ü.Su Ürünleri Fakültesi
-
1986 - Devam Ediyor Öğretim Üyesi (Prof.Dr.)
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, Öğretim Üyesi (Prof.Dr.)
-
2005 - 2005 Araştırıcı (Doktora Sonrası)
Hollandanın Wageningen Üniversitesi, Araştırıcı (Doktora Sonrası)
-
2000 - 2000 Araştırıcı (Doktora Sonrası)
Almanyada bir aylık süre ile "Kiel Üniversity, Marine Research Institute on The effects of feed quality of the chemical compositon of Fish and environmental polution" konu bir çalışma programı, Araştırıcı (Doktora Sonrası)
-
1997 - 1997 Araştırıcı (Doktora Sonrası)
İngilterede The University of Wales, School of Ocean Science and CEFAS (Conwy) ta 3 haftalık bilimsel ziyaret , Araştırıcı (Doktora Sonrası)
-
1995 - 1995 Araştırıcı (Doktora Sonrası)
Almanyada 5 hafta süre ile "Institute of Biochemistry and Technology, Hamburg" ta " advances in laboratory analysis konulu bir çalışma programı, Araştırıcı (Doktora Sonrası)
-
1990 - 1991 Araştırıcı (Doktora Tez Çalışması)
Wageningen Ziraat Üniversitesi, Su Ürünleri Bölümü, HOLLANDA, Araştırıcı (Doktora Tez Çalışması)
-
1985 - 1986 Ziraat Yüksek Mühendisi
T.C.Tarım ve Orman Bakanlığı, Niğde tarım İl Müdürlüğü, Proje İstatistik Şubesi, Ziraat Yüksek Mühendisi
-
Doktora
Beslemenin Balık Bes.Kalit. Etkileri
Uzmanlık Alan Dersi
Beslemenin Balık Besin Kalitesine Etkileri
Beslemenin Balık Besin Kalitesine Etkileri
Besemenin Balık Besin Kalitsine Etkileri
Uzmanlık Alan Dersi
Uzmanlık Alan Dersi
Beslemenin balık besin kalitesine etkileri
Uzmanlık alan dersi
Uzmanlık Alan Dersi
Uzmanlık alan dersi
Uzmanlık Alan Dersi
-
Yüksek Lisans
Karma Yemler ve Analiz Teknikleri
Karma Yem.ve Analiz Tek.
Uzmanlık Alan Dersi
İleri Besin Kimyası
İleri Besin Kimyası
İleri Balık Besleme Fizyolojisi
Karma Yemler ve Analiz Teknikleri
Balık Besl.Vitaminler ve İz Elementler
Karma Yemler ve Analiz Teknikleri
Antioksidanlar
İleri Balık Besleme Biyokimyası
İleri Balık Besleme Biyokimyası
İleri Besin Kimyası
Beslemede Vitaminler ve İz Elementler
Antioksidanlar
Uzmanlık Alan Dertsi
İleri Balık besleme fizyolojisi
Uzmanlıkı alan dersi
Uzmanlık alan dersi
Uzmanlık alan dersi
Antioksidanlar
İleri besin kimyası
Uzmanlık Alan Dersi
İleri balık besleme biyokimyası
Uzmanlık Alan Dersi
İleri Besin Kimyası
Beslemenin Balık Besin Kalitesine Etkileri
Antioksidanlar
Uzmanlık Alan Dersi
Beslemenin Balık Besin Kalitesine Etkileri
İleri Balık Besleme Fizyolojisi
Uzmanlık Alan Dersi
Uzmanlık Alan Dersi
İleri Balık Besleme Biyokimyası
-
Lisans
Besin Kimyası
Balık Besleme
Su Ürünleri Mühendisliğine Giriş
Besin Kimyası
Besin Kimyası
Besin Kimyası
Balık Besleme
Yemler Bilgisi ve Kar.Yem.Tek.
Su Ürünlerinde uygulama
Yemler Bilgisi ve Karam Yem Teknolojisi
Biyokimya
Besin Kimyası
Balık Besleme (2.Öğretim)
Balık Besleme
Su ürünleri mühendisliğine Giriş
Balık Besleme (II Öğretim)
Besin Kimyası (II öğretim)
Besin Kimyas (İkinci öğretim)
Su Ürünleri Mühendisliğine Giriş
Yemler Bilgisi ve Karma Yem Teknolojisi (II öğretim)
Balık Besleme fizyolojisi ve biyokimyası
Balık besleme (ikinci öğretim)
Biyokimya Giriş (II öğretim)
Su ürünleri mühendisliğine giriş
Yemler Bilgisi ve Karma Yem Teknolojisi
Besin Kimyası (İkinci Öğretim)
Yemler Bilgisi ve Karma Yem Teknolojisi (İkinci öğretim)
Balık Besleme
Balık Besleme
Biyokimya giriş (İkinci öğretim)
-
Mersin Bitkisi ve Defneden elde edilen ekstraktların yılan balığı filetolarının soğuk depolama süresince duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkileri
İ.ÖZOĞUL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
FARKLI MEVSİMDE AVLANAN SARDALYA (Sardinella aurita Valenciennes, 1847)?NIN 4 oC? DE VAKUM PAKETLİ OLARAK DEPOLANMASINDA OLUŞAN DUYUSAL, KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK DEĞİŞİMLER
M.DURMUŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Farklı mevsimlerde Seyhan Baraj Gölünde avlanan kadife balığı (Tinca tinca L.,1758)?nin yağ asitleri kompozisyonundaki değişimler
S.KANDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Farklı avlama mevsimlerinin İskenderun Körfez?inde avlanan keserbaş barbunu (Mullus barbatus L., 1758)?un yağ asitleri kompozisyonuna etkileri
S.KUZU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005 -
Farklı avlama mevsimlerinin deniz levreği (Dicentrarchus labrax L.,1758)?nin kimyasal kompozisyonu ve dondurularak depolamada (-18°C) kimyasal ve duyusal kalite kriterlerine etkileri
G.Beklevik(Öğrenci), Doktora, 2005 -
Çapraz ve düz iğneli dip paraketalarında avlama etkinliği ve tür seçiciliği
E.Akamca(Öğrenci), Doktora, 2004 -
Tütsülenmiş ve tütsülenmemiş tilapya (Oreochromis niloticus L., 1758) vakum paketlemenin raf ömrü üzerine etkileri
S.ALİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002 -
İşlem görmüş ihraç ürünü kurbağa (Rana spp) butlarında Salmonella spp. ve ürün akışının bakteriyolojik kontrolü
H.İBRAHİM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002 -
İskenderun Körfezi?nde kullanılan av araçlarının teknik özelliklerinin belirlenmesi
O.TAŞDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002 -
Dondurularak depolanmış (-18 ?C) sudak (Sander lucioperca Bogustkaya & Naseka,1996) filetolarında fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik değişimler
İ.ALİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001 -
Sebzeli alabalık (Oncorhynchus mykiss W., 1972) filetosunun dondurularak depolanması sırasında meydana gelen kalite değişimleri.
POLAT A. (Eş Danışman)
B.Tokur(Öğrenci), Doktora, 2000 -
Alabalık yemlerine yapılan DL-alanin ve betain katkılarının gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss W., 1972) fingerliklerinin gelişme ve karkas kompozisyonu üzerine etkileri
G.Beklevik(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999 -
İskenderun Körfezinde karides avcılığında kullanılan sepetlerin yapısal özellikleri ve farklı şekillerde dizayn edilmiş sepetlerin kullanım olanakları
S.Ayhan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1998 -
Balık unu yerine alternatif protein kaynağı olarak soya fasulyesi küspesinin tilapyalarda (Oreochromis niloticus L., 1758) gelişme ve karkas kompozisyonu üzerine etkileri
B.Tokur(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1996 -
İskenderun Körfezinde kullanılan trol ağlarının yapısal ve teknik özellikleri
E.Akamca(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1996