Öğr. Gör. ONUR SEVİNDİK


Rektorluk, Rektorluk

Rektörlük


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Mühendislik ve Teknoloji


Yayınlardaki İsimler: Sevindik Onur

Metrikler

Yayın

46

Yayın (WoS)

14

Yayın (Scopus)

12

Atıf (WoS)

67

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

56

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

3

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Doktora

Adana Alparslan Türkeş Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2015 - 2017

2015 - 2017

Yüksek Lisans

Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2009 - 2015

2009 - 2015

Lisans

Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İtalyanca

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Çukurova Üniversitesi, Rektorluk, Rektorluk

Makaleler

Tümü (18)
SCI-E, SSCI, AHCI (12)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (13)
ESCI (1)
Scopus (12)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (3)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. The Effect of Brewing Process on the Aroma Compounds and Sensory Properties of Camellia sinensis

SEVİNDİK O., GÜÇLÜ G., PEHLİVAN Z. Y., KELEBEK H., SELLİ S.

TURK-COSE 2024: VI. Uluslararası Türk Dünyası Fen Bilimleri ve Mühendislik Kongresi, Azerbaycan, 19 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

2. Volatile Alcohol Profile of Melons (Cucumis melo L.) as Affected by Fruit Size

GÜÇLÜ G., PEHLİVAN Z. Y., SEVİNDİK O., KELEBEK H., SELLİ S.

TURK-COSE 2024: VI. Uluslararası Türk Dünyası Fen Bilimleri ve Mühendislik Kongresi, Azerbaycan, 19 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

3. Determination of vinegar adulteration using a stable carbon isotope analyzer

SEVİNDİK O., GÜÇLÜ G., KELEBEK H., SELLİ S.

3rd International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 18 - 19 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

4. Characterization of Cedarwood Tree (Mezla) Honey by Means of Stable Carbon Isotope Value, Texture and Color Properties

SEVİNDİK O., Aksay Ö., SELLİ S., KELEBEK H.

6th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2021), Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2021, ss.293-295, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

5. Determination of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Black and Fresh Garlic

Sasmaz H. K., SEVİNDİK O., ADAL KARAKAYA E., ERKİN Ö. C., KADİROĞLU KELEBEK P., SELLİ S., et al.

6th International Mediterranean Science and Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2021, (Özet Bildiri)

2019

2019

6. ISOTOPIC APPROACH TO PLANT BASED ALCOHOL/METHANOL MIXTURES BY MEANS OF C13/C12 ANALYSIS

MERYEMOĞLU B., SEVİNDİK O.

1ST. INTERNATIONAL CONFERENCE OF RESEARCH ON AGRICULTURAL AND FOOD TECHNOLOGIES, 3 - 05 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

2019

2019

7. Aroma Compounds in Molasses from Juniperus drupacea L.

GÜÇLÜ G., SEVİNDİK O., Kelebek H., SELLİ S.

International Conference on Research of Agricultural and Food Technologies, Adana, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2019, ss.10-18, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

8. Volatile Composition of Althaea officinalis L. Flowers

GÜÇLÜ G., SEVİNDİK O., Kelebek H., SELLİ S.

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

9. Effect of Geographic Conditions on Pine honey Carbon Isotope Value, Texture and Color Properties

SEVİNDİK O., GÜÇLÜ G., YETİŞEN M., Kelebek H., SELLİ S.

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

10. GC-MS-Olfactometric Characterization of Key Odorants in Pine Honey from Two Different Regions of Turkey

GÜÇLÜ G., SEVİNDİK O., Kelebek H., SELLİ S.

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.2, (Özet Bildiri)

2018

2018

13. GC-MS-Olfactometric characterization of key odorants in Moroccan Argan oil

SEVİNDİK O., AMANPOUR A., TSOULI SARHIR S., KESEN S., GÜÇLÜ G., ÖZKARA K. T., et al.

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

14. Moroccan Argan oil key odorants using GC-MS-Olfactometry by the application of AEDA

SEVİNDİK O., AMANPOUR A., TSOULI S., KESEN S., GÜÇLÜ G., OZKARA T., et al.

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

16. Identification of aroma compounds of Vibirnum opulus L. juice using the purge and trap technique

Sonmezdag A. S., SEVİNDİK O., KELEBEK H., SELLİ S.

European Biotechnology Congress, Dubrovnik, Hırvatistan, 25 - 27 Mayıs 2017, cilt.256, (Özet Bildiri) identifier

2017

2017

17. DAD-ESI/MSn Characterization of Bioactive Compounds and Antioxidant Potential of Carob Molasses

KELEBEK H., GÜÇLÜ G., SEVİNDİK O., TANRISEVEN D., SELLİ S., KADİROĞLU P., et al.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

2017

2017

18. Purge and Trap Extraction Use for the Characterization of Volatile Compounds of Shade-Dried Tussilago farfara L.

SÖNMEZDAĞ A. S., SEVİNDİK O., KESEN S., KELEBEK H., SELLİ S.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

2017

2017

19. COMPARATIVE EVALUATION OF VOLATILES IN MAGLIOCCO CANINO AND DIMRIT GRAPE SEED OILS

SEVİNDİK O., GÜÇLÜ G., BOMBAI G., RAMBOLA A. D., KELEBEK H., SELLİ S.

International Conference on Food Innovation, Bologna, İtalya, 31 Ocak - 03 Şubat 2017, ss.1, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

20. LC-DAD/ESI-MS/MS CHARACTERIZATION OF PHENOLIC COMPOUNDS OF PISTACHIO (Pistacia vera L.) HULL

SÖNMEZDAĞ A. S., KELEBEK H., SELLİ S., SEVİNDİK O.

INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD INNOVATION, Bologna, İtalya, 31 Ocak - 03 Şubat 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

21. INNOVATIVE APPROACHES TO GRAPE SEED OIL EXTRACTION

SEVINDIK O., SONMEZDAG A. S., KELEBEK H., SELLİ S.

INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD INNOVATION, Bologna, İtalya, 31 Ocak - 03 Şubat 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2016

2016

22. IDENTIFICATION OF VOLATILE COMPOUNDS OF LATE-HARVEST CV. AYVALIK OLIVE OIL

GÜÇLÜ G., SEVİNDİK O., SELLİ S., SALUM P., KELEBEK H.

1st International Mediterranean Science and Engineering Congress, Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.3268-3273, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

1. Analysis of Wine Impact Odorants by Gas Chromatography-Olfactometry

KILIÇ BÜYÜKKURT Ö., GÜÇLÜ G., SEVİNDİK O., KELEBEK H., SELLİ S.

Wine Analysis and Testing Techniques, , Editör, Springer New York, ss.235-245, 2024

2024

2024

2. Flavour of Fish and Fish Proteins

SELLİ S., SEVİNDİK O., GÜÇLÜ G., Zhao J.

Flavour and Consumer Perception of Food Proteins, Jing Zhao; Changqi Liu, Editör, RSC Advances, ss.119-149, 2024

2022

2022

3. Biochemistry, antioxidant, and antimicrobial properties of hazelnut (Corylus avellana L.) oil

SELLİ S., GÜÇLÜ G., SEVİNDİK O., KELEBEK H.

Multiple Biological Activities of Unconventional Seed Oils, Abdalbasit Adam Mariod, Editör, Academic Press , ss.397-412, 2022

2021

2021

4. Aroma, Aroma-Active, and Phenolic Compounds of Roselle

SELLİ S., GÜÇLÜ G., SEVİNDİK O., KELEBEK H.

Roselle Production, Processing, Products and Biocomposites, S.M. SAPUAN, R. NADLENE, A.M. RADZI, R.A. ILYAS, Editör, Academic Press , San Diego, ss.143-164, 2021

Desteklenen Projeler