Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Biyoaktif Bileşiklerle Zenginleştirilmiş...
Biyoaktif Bileşiklerle Zenginleştirilmiş Glutensiz Kek Üretimi ve Fonksiyonel Özelliklerinin Saptanması
ÖZER M. S.
(Yürütücü),
Turğay Ü.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2021 - 2023
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Temmuz 2021
Bitiş Tarihi:
Aralık 2023