Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Baklagil Unları Katkılı Glutensiz Ekmekl...
Baklagil Unları Katkılı Glutensiz Ekmeklerin Aroma Profili ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
ÖZER M. S.
(Yürütücü),
Çetiner B.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Doktora, 2019 - 2023
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Doktora
Başlama Tarihi:
Mart 2019
Bitiş Tarihi:
Haziran 2023