SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The effect of different cooking methods on proximate composition and lipid quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.42, sa.7, ss.874-879, 2007 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Proximate Composition of Three Different Fish (Trout, Anchovy and Whiting) WasteDuring Catching Season
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
, cilt.5, sa.2, ss.133-140, 2019 (Hakemli Dergi)
Effects of sodium bicarbonate injection on sensory and chemical qualities of rainbow trout during iced storage
E.U. Journal of Fisheries & Aquatic Sciences
, cilt.2, sa.31, ss.97-104, 2014 (Hakemli Dergi)
Dondurulmuş Balıklarda Farklı Çözündürme Şekillerinin Protein Kalitesine Olan Etkileri
Journal of FisheriesSciences.com
, cilt.2, sa.1, ss.100-106, 2008 (Hakemli Dergi)
The effects of fenton type (Fe 2/H2O2) oxidation system on lipid and protein oxidation of grey mullet (Mugil cephalus).
Journal of FisheriesSciences
, cilt.1, sa.1, ss.41-47, 2007 (Hakemli Dergi)
İncedudaklı Kefal Liza ramada in Yağ Asidi Kompozisyonu ve Buzdolabında Muhafazası 4 0C Sırasında Lipit Oksidasyonu
Journal of Fisheries Sciences
, cilt.1, ss.69-74, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Optimized Fish Protein Hydrolyzates Using Commercial Enzymes Trace Element Contents
International Symposium Ecology 2018, 19 - 23 Haziran 2018
ELECTROPHORETIC PATTERNS OF LIVER AND MUSCLE PROTEINS OF PUFFERFISH, Torquigener flavimaculosus (Hardy Randall, 1983)
International Symposium on Pufferfish, 13 - 14 Ekim 2017
TETRODOTOXIN BINDING PROTEIN IN THE MARINE PUFFER FISH
International Symposium on Pufferfish, 13 - 14 Ekim 2017
Introducing toroid cans for canning industry for energy savings and better qualityproducts
30th EFFoST International Conference, 28 - 30 Kasım 2016
The effects of packaging material on quality changes of fish pate produced from skipjack tuna Katsuwonus pelamis during the refrigerated storage
46th WEFTA Conference, 12 - 14 Ekim 2016
THE EFFECTS OF PACKAGING MATERIAL ON QUALITY CHANGES OF FISH PATÉ PRODUCED FROM SKIPJACK TUNA (Katsuwonus pelamis) DURING THE REFRIGERATED STORAGE
46th WEFTA CONFERENCE, Split, Hırvatistan, 12 - 14 Ekim 2016, ss.1
Functıonal propertıes of surımı obtaıned from guıtarfısh rhinobatos rhinobatos
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), 3 - 05 Ekim 2016
Effects of soaking in sodium bicarbonate on rainbow trout oncorhynchus mykiss quality during iced storage
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), 3 - 05 Ekim 2016
Seyhan Baraj Gölünde Farklı Mevsimlerde Avlanan Kadife Balıklarının (Tinca tinca L., 1758) Yağ Asitleri Kompozisyonundaki Değişimler
Uluslararası Tıbbı Nebevi Kongresi, Adana, Türkiye, 7 - 10 Ekim 2015, ss.1
Use of toroid cans to produce canned tuna with better quality
ICEF12, 14 - 18 Haziran 2015
Effects of rosemary (Rosmarinus officinalis) extract addition on oxidative stability of fried sea bream (Sparus aurata) durig chill storage (4C)
1st International Congress of Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.292
Kekik İlavesinin Sardalyanın(Sardina Pilchardus) Buzda Depolanma Süresi Üzerine Etkilerinin Duyusal ve Kimyasal Yönden Değerlendirilmesi
XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.491
Kekiki İlavesinin Sardalyanın (Sardina pilchardus) Buzda Depolanma Süresi Üzerine Etkilerinin Duyusal ve Kimyasal Yönden Değerlendirilmesi
XV. Ulusal Su ÜrünleriSempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2009, ss.491
Kitap & Kitap Bölümleri