Makaleler
24
Tümü (24)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (14)
Scopus (16)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (3)
12. Determination of Fat, Fatty Acids and Tocopherol Content of Several Turkish Walnut Cultivars
International Journal of Agriculture, Forestry and Life Sciences
, cilt.5, sa.1, ss.94-100, 2021 (Hakemli Dergi)
18. BAZI DUT (Morus spp.) GENOTİPLERİNİN MEYVELERİNDE TOPLAM FENOL İÇERİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Bahçe
, cilt.48, sa.1, ss.149-154, 2019 (Hakemli Dergi)
19. SEÇİLMİŞ ÜSTÜN ÖZELLİKLİ MELEZ ÇİLEK GENOTİPLERİ İLE EBEVEYNLERİNİN BAZI MEYVE KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Bahçe
, cilt.48, sa.1, ss.111-119, 2019 (Hakemli Dergi)
23. Bazı Bitki Besin Element Uygulamalarının 'Rubygem' Çilek Çeşidinde Verim ve Kalite Üzerine Etkileri
BAHÇE
, cilt.46, sa.1, ss.29-36, 2017 (Hakemli Dergi)
24. FARKLI YETİŞTİRME ORTAMLARININ BAZI ÇİLEKÇEŞİTLERİNDE VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ
Bahçe
, cilt.45, sa.2, ss.163-172, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
27
1. A Review on Determination of Some Fruit Quality Parameters in Mandarins
XIV International Citrus Congress. Acta Horticulturae., Mersin, Türkiye, 6 - 11 Kasım 2022, (Tam Metin Bildiri)
6. DETECTION of VOLATILE PROFILES of SOME CAROBGENOTYPES by HS/SPME/GC/MS TECHNIQUES
3. INTERNATIONAL CONFERENCE on “AGRICULTURE, FORESTRY LIFE SCIENCES”, 19 - 21 Ağustos 2020, ss.10-21, (Tam Metin Bildiri)
7. STRAWBERRY CULTIVATION WITH DIFFERENT TECHNIQUESIN THE WORLD AND TURKEY
4. International Mersin Symposium, 22 - 24 Ekim 2020, cilt.2, ss.375-384, (Tam Metin Bildiri)
8. Üzümsü Meyvelerin Antioksidan İçeriği.
4. International Mersin Symposium, Mersin, 22 Ekim - 24 Aralık 2020, (Tam Metin Bildiri)
9. ÜZÜMSÜ MEYVELERİN ANTİOKSİDAN İÇERİĞİ
4. International Mersin Symposium, 22 - 24 Ekim 2020, cilt.2, ss.364-374, (Tam Metin Bildiri)
10. TÜRKİYE’DE SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM UYGULAMALARI
4. International Mersin Symposium, 22 - 24 Ekim 2020, cilt.1, ss.177-191, (Tam Metin Bildiri)
11. KURAKLIK STRESİNİN ÇİLEK YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNEETKİSİ
4. International Mersin Symposium, 22 - 24 Ekim 2020, cilt.6, ss.358-364, (Tam Metin Bildiri)
12. HEALTH BENEFITS AND NUTRUTIONAL IMPORTANCE OFJUJUBE FRUITS
4. International Mersin Symposium, 22 - 24 Ekim 2020, cilt.6, ss.87-101, (Tam Metin Bildiri)
13. Determination of the Chlorophyll Content of Pistachio (Pistacia vera L.) Kernels Using Various Extraction Techniques
Sixth International Conferences sustainable postharvest and food technologies, 15 - 20 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)
14. Fungal Diseases Problems Of Strawberriesand Their Management in Turkey
3. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU, 31 Ekim - 02 Kasım 2019, cilt.3, ss.131-139, (Tam Metin Bildiri)
15. Determination of Aroma Compounds Of Three Different Pistachio Varieties Using HS/GC/MS Techniques
3. Uluslararası Mersin Sempozyumu, 31 Ekim - 02 Kasım 2019, cilt.1, ss.62-68, (Tam Metin Bildiri)
17. COMPARISON OF VOLATILE COMPOUNDS OF DRIED ORANGE (MIDKNIGHT VALENCIA) FRUIT USING VARIOUS SPME FIBERS BY GC/MS TECHNIQUES
2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU, 23 - 25 Mayıs 2019, cilt.7, ss.331-337, (Tam Metin Bildiri)
18. COMPARISON OF TOTAL PHENOL AND ANTIOXIDANT CAPACITIES OF SOME CITRUS PEELS AND JUICES
2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU, 23 - 25 Mayıs 2019, cilt.2, ss.39-46, (Tam Metin Bildiri)
19. Kaolin Uygulaması Yapılan Bazı Yerli ve Yabancı Ceviz Çeşitlerinin Meyvelerinde Toplam Fenol İçerikleri ile Meyve Rengi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU, 23 - 25 Mayıs 2019, cilt.4, ss.290-300, (Tam Metin Bildiri)
20. FARKLI EKSTRAKSİYON ÇÖZÜCÜLERİ İLE CEVİZDE FENOLİK BİLEŞİK İÇERİKLERİNİN HPLC TEKNİĞİ İLE BELİRLENMESİ
2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU, 23 - 25 Mayıs 2019, cilt.7, ss.338-346, (Tam Metin Bildiri)
21. “W.MURCOTT” VE “VALENCİA MİDKNİGHT” TURUNÇGİL ÇEŞİTLERİNİN KURU VE TAZE MEYVELERİNİN TOPLAM FENOL VE ANTİOKSİDANT KAPASİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU, 23 - 25 Mayıs 2019, cilt.7, ss.370-376, (Tam Metin Bildiri)
22. SEÇİLMİŞ ÜSTÜN ÖZELLİKLİ MELEZ ÇİLEK GENOTİPLERİ İLE EBEVEYNLERİNİN VERİM VE PAZARLANABİLİR MEYVE MİKTARLARININ BELİRLENMESİ
2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU, 23 - 25 Mayıs 2019, cilt.3, ss.373-392, (Tam Metin Bildiri)
23. Farklı SPME Uçları Kullanılarak Kayısı Meyvelerinde Aroma Bileşiklerinin GC/MS Tekniği ile Belirlenmesi
2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU, 23 - 25 Mayıs 2019, cilt.2, ss.28-38, (Tam Metin Bildiri)
24. DETERMINATION OF SOME FRUIT QUALITY CHARACTERISTICS OF BARBERRY FRUITS
2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU, 23 - 25 Mayıs 2019, cilt.7, ss.322-330, (Tam Metin Bildiri)
25. Detection of Total Phenol, Antioxidant and Total Anthocyanin Content of Chokeberry (Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott) Fruits
?International Agricultural Science, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
26. Effects of Medbio microbial liquid fertilizer application on volatile compounds of Dragon Fruits (Pitaya)
1. Uluslarası Mersin SEmpozyumu, 1 - 03 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
27. Dragon Fruit Growing in Mediterranean Region
1. Uluslararası Mersin Sempozyumu, 1 - 03 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)