Eğitim Bilgileri
2020 - 2021
2020 - 2021Ön Lisans
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye
2013 - 2018
2013 - 2018Doktora
Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı, Türkiye
2009 - 2012
2009 - 2012Yüksek Lisans
Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türkiye
1997 - 2000
1997 - 2000Lisans
Mersin Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2018
2018Doktora
YEŞİL TÜKETİCİ DEĞERLERİ, DEĞİŞİKLİK ARAYIŞI, HEYECAN ARAYIŞI VE TATİL TERCİHİ İLİŞKİSİ:ADANA'DA YAPILAN BİR ARAŞTIRMA
Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstirüsü, Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı
2012
2012Yüksek Lisans
OTEL İŞLETMELERİNDE İŞ İNSANLARI PAZAR BÖLÜMÜ:MERSİN VE ADANA'DAKİ DÖRT VE BEŞ YILDIZLI OTELLERDE KONAKLAYAN TÜRK İŞ İNSANLARININ OTEL TERCİHLERİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER VE HAZCI-FAYDACI TÜKETİM EĞİLİMLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Mersin Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2022
2022TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ DÖKÜMANTASYON EĞİTİMİ
Kalite Yönetimi
TSE
2022
2022TS EN ISO 9001:2015 RİSK TABANLI PROSES YÖNETİMİ EĞİTİMİ
Kalite Yönetimi
TSE
2022
2022TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ TEMEL EĞİTİMİ
Kalite Yönetimi
TSE
2022
2022MAXQDA İLE NİTEL VERİ ANALİZİ
Veri Analizi
METİOD (MERSİN TURİZM MEZUNLARI DERNEĞİ)
2006
2006ISO 9001 :2000 Kalite Yönetim Sistemi
Kalite Yönetimi
.
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
İşletme
Pazarlama
Turizm ve Otel İşletmeciliği
Akademik Ünvanlar / Görevler
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi Dr.
Çukurova Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği
2013 - 2018
2013 - 2018Öğretim Görevlisi
Çukurova Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği
Yönetimsel Görevler
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorMYO Müdür Yardımcısı
Çukurova Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği
Akademi Dışı Deneyim
2004 - 2007
2004 - 2007Ticari Kuruluş Özel, Taksim Internatıonal Group Hotels, Satış
2004 - 2007
2004 - 2007Satış Sorumlusu
Taksim International Group Hotels, Satış Sorumlusu
2001 - 2003
2001 - 2003Ticari Kuruluş Özel, Dedeman Büyük Anadolu Otel, Rezervasyon
2001 - 2003
2001 - 2003Rezervasyon Sorumlusu
Dedeman Büyük Anadolu Hotel, Rezervasyon Sorumlusu
2000 - 2001
2000 - 2001Ticari Kuruluş Özel, Angora Mola Otel, Rezervasyon
2000 - 2001
2000 - 2001Rezervasyon Sorumlusu
Angora Mola Otel, Rezervasyon Sorumlusu
1998 - 2000
1998 - 2000Ticari Kuruluş Özel, Jasmin Apart Otel, Resepsiyon
1998 - 2000
1998 - 2000Resepsiyonist
Jasmin Apart Otel, Resepsiyonist
1997 - 1998
1997 - 1998Resepsiyonist
Turist Hotels, Resepsiyonist
1997 - 1997
1997 - 1997Ticari Kuruluş Özel, Turist Hotels, Resepsiyon
1996 - 1996
1996 - 1996Stajyer
Dedeman Ankara Oteli, Stajyer
Verdiği Dersler
Lisans
Destinasyon Pazarlaması
Turizm Endüstrisine Giriş I
Turizm Endüstrisine Giriş II
Turizm Sosyolojisi
Kırsal Turizm
Anadolu Medeniyetleri
Konaklama İşletmeleri Yönetimi
Kat Hizmetleri Yönetimi
Önbüro Yönetimi
Ziyafet ve Banket Yönetimi
Spor Turizmi
Genel Turizm
Turizm ve Çevre
Turizm Hukuku
Makaleler
2025
20251. Enhancement of heat transfer by inclined holes through perforated heat sinks
Yildirim O. G., ÖZKAN G. M.
International Journal of Thermal Sciences
, cilt.213, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
20222. Mutfak Şeflerinin Bakış Açısından Yenilebilir Çiçekler ve Konaklama İşletmelerinde Kullanılma Durumu
Yıldırım O.
Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online)
, cilt.6, sa.2, ss.345-368, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
20223. The consumption of tea and coffee in Turkey and emerging new trends
Yıldırım O., Karaca O. B.
Journal of Ethnic Foods
, cilt.9, sa.8, ss.1-12, 2022 (Scopus)
2021
20214. Yerel Halkın Adana da Gastronomi Turizminin Gelişmesine Yönelik Beklenti ve Tutumları (Expectations and Attitudes of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana)
YILDIRIM O.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.9, sa.2, ss.954-974, 2021 (TRDizin)
2021
20215. Girit Yemek Kültürü Doğu Akdeniz Bölgesi nde Sürdürülebiliyor Mu (Is Cretan Food Culture Sustained in the Eastern Mediterranean Region )
YILDIRIM O., KARACA O. B., ÇAKICI A.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.9, sa.2, ss.1416-1438, 2021 (TRDizin)
2021
20216. ULUSAL ALAN YAZINDA SPOR TURİZMİNİN GELİŞİMİ: LİSANSÜSTÜ TEZLER ÜZERİNE BİBLİYOMETRİK BİR ANALİZ
Yıldırım O.
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, sa.43, ss.319-331, 2021 (Hakemli Dergi)
2020
20207. Bahşiş Dağıtım Sistemlerinin Adalet Algısı Üzerine Bir Ölçek Uyarlama Çalışması
Yıldırım O., Eser S., Çakıcı A. C.
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.7, sa.2, ss.61-72, 2020 (TRDizin)
2020
20208. The effect of sensation seeking on holiday preference: A comparison among domestic tourists according to their level of change seeking
YILDIRIM O., ÇAKİCİ A.
TOURISM
, cilt.68, sa.1, ss.100-111, 2020 (ESCI, Scopus)
2020
20209. Arap Mutfak Kültürünün Adana Gastronomi Turizminin Gelişmesindeki Yeri: Yerel Halkın Görüşleri
KARACA O. B., YILDIRIM O.
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , cilt.24, sa.1, ss.41-55, 2020 (Hakemli Dergi)
2019
201910. Yeşil Tüketici Değerinin Tatil Tercihine Etkisinde Değişiklik Arayışının Aracılık Rolü: Adana İlinde Yapılan Bir Araştırma
YILDIRIM O., ÇAKICI A.
Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , sa.54, ss.487-507, 2019 (TRDizin)
2019
201911. The impact of perceived price justice and satisfaction on loyalty: the mediating effect of revisit intention
Cakici A. C., Akgunduz Y., YILDIRIM O.
TOURISM REVIEW
, cilt.74, sa.3, ss.443-462, 2019 (SSCI, Scopus)
2018
201812. Yöresel Yemeklere Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde YerVerilme Durumu: Adana ve Mersin Bölgesinde Bir Araştırma
YILDIRIM O., KARACA O. B., ÇAKICI A.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies , cilt.6, sa.4, ss.376-398, 2018 (Hakemli Dergi)
2017
201713. Adana-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalına Katılan Ziyaretçilerin Algı ve Memnuniyetleri.
KARACA O. B., YILDIRIM O., ÇAKICI A.
Mustafa Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , cilt.14, sa.37, ss.222-239, 2017 (TRDizin)
2016
201614. Yerel Halkın ?Adana-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı?na Yönelik Algı ve Memnuniyetleri Üzerine Bir Araştırma
Yıldırım O., Karaca O. B., Çakıcı A.
APPLIED COMPUTATIONAL ELECTROMAGNETICS SOCIETY JOURNAL , cilt.13, sa.2, ss.50-68, 2016 (TRDizin)
2016
201615. Destinasyon Markalaşmasında Yerel Simgelerin Logo ve Amblemlerde Kullanılması: Muğla Araştırması
YENİPINAR U., YILDIRIM O.
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi/Journal of Travel and Hospitality Management , cilt.13, sa.1, ss.28-46, 2016 (Hakemli Dergi)
2015
201516. Gastronomi Turizminde Otlar Ot Yemekleri ve Sağlıkla İlişkisi Üzerine Bir Değerlendirme
Karaca O. B., Yıldırım O., Çakıcı A.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies , cilt.3, sa.3, ss.27-42, 2015 (TRDizin)
2015
201517. Girit Yemek Kültürü ve Sürdürülebilirliği/Cretan Food Culture and It?s Sustainability
KARACA O. B., YILDIRIM O., ÇAKICI A. C.
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , cilt.3, sa.1, ss.3-13, 2015 (TRDizin)
2014
201418. Mersin ve Adana'daki Dört ve Beş Yıldızlı Otellerde Konaklayan Türk İş İnsanlarının Hazcı-Faydacı Tüketim Eğilimleri Üzerine Bir Çalışma
ÇAKICI A. C., YILDIRIM O.
Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi/International Journal of Alanya Faculty of Business , cilt.6, ss.33-44, 2014 (Hakemli Dergi)
2013
201319. Türk İş İnsanlarının Konaklama Tercihlerini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi: Mersin ve Adana'daki 4 ve 5 Yıldızlı Otellerde Bir Araştırma
ÇAKICI A. C., YILDIRIM O.
Turar Turizm Araştırma Dergisi , cilt.2, ss.1-15, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2023
20231. Gıda Güvenliğinin Turizm Sektörü ve Sürdürülebilir Turizm Açısından Önemi
YILDIRIM O.
1. BİLSEL INTERNATIONAL HARPUT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS, Elazığ, Türkiye, 25 - 26 Kasım 2023, ss.807-820, (Tam Metin Bildiri)
2022
20222. SPECIAL DAY MEALS OF YÖRÜK CUISINE: A CULTURE RESEARCH IN ADANA AND MERSIN REGIONS OF TURKEY
YILDIRIM O., KARACA O. B.
Silk Road International Scientific Research Conference, Lankaran, Azerbaycan, 08 Aralık 2022, ss.594-605, (Tam Metin Bildiri)
2022
20223. Seçici Beslenme ve Yiyecek Neofobisi İlişkisi: Üniversite Öğrencileri Üzerinde Bir Araştırma
YILDIRIM O., ÇAKICI A., DOĞAN S.
5 th International Congress on Human Studies (ICHUS-2022, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Aralık 2022, ss.454-465, (Tam Metin Bildiri)
2021
20214. Approaches of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana
YILDIRIM O.
Second Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON’21), Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 03 Nisan 2021, ss.39-40, (Özet Bildiri)
2019
20195. Adana İlinde Arap Yemek Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme
KARACA O. B., YILDIRIM O.
The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.652-660, (Tam Metin Bildiri)
2018
20186. Adana Halkının Tatil Tercihi Üzerine Bir Araştırma
YILDIRIM O., ÇAKICI A.
The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, ss.166-171, (Tam Metin Bildiri)
2017
20177. Adana da Çay ve Kahve Çeşitlerinin Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
KARACA O. B., YILDIRIM O.
The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1345-1356, (Tam Metin Bildiri)
2017
20178. Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın Kente Katkılarına İlişkin Paydaş Değerlendirmesi
ÇAKICI A. C., YILDIRIM O., KARACA O. B.
The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.898-905, (Tam Metin Bildiri)
2016
20169. Lisans Turizm Öğrencilerinin Bahşiş Paylaşımına İlişkin Adalet Algısı
ÇAKICI A. C., YILDIRIM O., ESER S.
17.Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1268-1277, (Tam Metin Bildiri)
2016
201610. Seyrü sefer Yardımcılığından Turizm Amaçlı Kullanıma: Deniz Fenerlerinin Turizm Poatnsiyeli
ÇAKICI A. C., ESER S., YILDIRIM O.
V. Doğu Akdeniz Turizm sempozyumu, 1. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm sempozyumu, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.203, (Özet Bildiri)
2015
201511. Algılanan Fiyat Adaletinin Tekrar Geri Gelme Niyetine Etkisinde Algılanan Tatminin Aracılık Rolü: Restoran Müşterileri Üzerinde Bir Araştırma
ÇAKICI A. C., YILDIRIM O.
16.Ulusal Turizm Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, ss.619-628, (Tam Metin Bildiri)
2015
201512. Inclusion of Local Foods at Menus of Hotels and Restaurants Operating in Adana and Mersin
YILDIRIM O., KARACA O. B., Çakıcı A. C.
ITHMC- International Tourism and Hospitality Management Conference, Sarajevo, Bosna-Hersek, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, ss.54, (Özet Bildiri)
2014
201413. Destinasyon Marklaşmasında Mitolojik Logo ve Amblemin Önemi Muğla Araştırması
YENİPINAR U., YILDIRIM O.
15.Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, ss.1429-1447, (Tam Metin Bildiri)
2014
201414. Mersin İlinin Su Altı Dalış Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
YILDIRIM O.
3. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 18 Nisan 2014, ss.14-27, (Tam Metin Bildiri)
2013
201315. Ulusal Turizm Kongreleri Bildirilerinin Bibliyometrik Profili
ÇAKICI A. C., YILDIRIM O., KARACAOĞLU S.
14. Ulusal Turizm Kongresi, Kayseri, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, ss.1429-0, (Tam Metin Bildiri)
2013
201316. Adana İlinin Ekoturizm Potansiyeli: Ekoturizm Faaliyetleri Yapılamama Nedenleri ve Çözüm Önerileri
KARACAOĞLU S., YILDIRIM O., Çakıcı C.
II. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Adana, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2013, cilt.1, sa.1, ss.93-109, (Tam Metin Bildiri)
2012
201217. Türk İş İnsanlarının Otel Tercihlerini Etkileyen Faktörler Üzerine Mersin ve Adana'daki Dört ve Beş Yıldızlı Otellerde Konaklayanlar Üzerinde Bir Araştırma
YILDIRIM O., ÇAKICI A. C.
13. Ulusal Turizm Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2012, ss.1139-1157, (Tam Metin Bildiri)
2010
201018. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği: Adana ve Mersin İllerinde Faaliyet Gösteren Restoran İşletmelerine Yönelik Bir Araştırma ve Sonuçları
YILDIRIM O., KAYA D., BİRDİR K.
11. Ulusal Turizm Kongresi, Aydın, Türkiye, 2 - 05 Aralık 2010, ss.154-168, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2022
20221. The effect of social media on business performance: a case study of a Turkish travel agency
Yıldırım O.
HANDBOOK ON TOURISM AND SOCIAL MEDIA, Dogan Gursoy,Rahul Pratap Singh Kaurav, Editör, Edward Elgar , Gloucester, ss.452-463, 2022
2022
20222. Spor Turizmi
YILDIRIM O.
Spor Yönetimine Dair, BİLİR, F. Pervin; ŞAHİN, Nurşen, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.255-288, 2022
2022
20223. Cultural Heritage and Digitalization in City Branding
Yıldırım O.
Handbook of Research on Digital Communications, Internet of Things, and the Future of Cultural Tourism, Lídia Oliveira, Editör, IGI GLOBAL, Pennsylvania, ss.467-483, 2022
2022
20224. Etkinlik Yönetiminin Turizme Etkileri, Başarılı Etkinlik Yönetiminin Sırları
YILDIRIM O.
Turizm Sektöründe İletişim: Kavram, Uygulama ve Öneriler, Gül Coşkun Değirmen, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.387-414, 2022
2021
20215. Yenilebilir Çiçekler
YILDIRIM O.
NeoGastronomik Akımlar, Seda DERİNALP ÇANAKÇI, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.337-363, 2021
2019
20196. KIRIKKALE:TUVALAK
Yıldırım O.
BİR YERİN TABAKTAKİ KİMLİĞİ, YILDIRIM SAÇILIK,M.,ÇEVİK,S., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.457-462, 2019
2018
20187. From navigational aids to tourist attractions: The tourism potential of lighthouses.
ÇAKICI A., ESER S., YILDIRIM O.
Selected Studies on Rural Tourism and Development, Akkus, C., Akkus, G., Editör, Cambridge Scholars Publishing., Newcastle, ss.27-37, 2018
Ansiklopedide Bölümler
2022
20221. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler. Cilt 4
YILDIRIM O.
Detay Yayıncılık, ss.105-105, 2022
2022
20222. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler. Cilt 4
YILDIRIM O.
Detay Yayıncılık, ss.329-329, 2022
2022
20223. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler. Cilt 4
YILDIRIM O.
Detay Yayıncılık, ss.316-317, 2022
2022
20224. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler. Cilt 14
YILDIRIM O.
Detay Yayıncılık, ss., 2022
Desteklenen Projeler
2015 - 2016
2015 - 2016Yöresel Yemeklere Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yer Verilme Durumu Adana ve Mersin Bölgesinde Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KARACA O. B. (Yürütücü), ÇAKICI A., YILDIRIM O.
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Temmuz 2021
Temmuz 2021Handbook of Research on Digital Communications, Internet of Things, and the Future of Cultural Tourism
Tanınmış Yayınevleri tarafından basılan bilimsel/mesleki kitapta bölüm
Temmuz 2021
Temmuz 2021JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
Hakemli Bilimsel Dergi
Ekim 2018
Ekim 2018Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
01 Eylül 2018 - 01 Eylül 2018
01 Eylül 2018 - 01 Eylül 2018
The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, FUTOURISM 2018
Katılımcı
Mersin-Türkiye
01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018
01 Nisan 2018 - 01 Nisan 20187. Ulusal 3. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu
Katılımcı
Hatay-Türkiye
01 Ocak 2018 - 01 Ocak 2018
01 Ocak 2018 - 01 Ocak 20183. Araştırma Yöntemleri Semineri
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017
01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017
The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability
Katılımcı
Mersin-Türkiye
01 Şubat 2017 - 01 Şubat 2017
01 Şubat 2017 - 01 Şubat 20172. Araştırma Yöntemleri Semineri
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Ekim 2016 - 01 Ekim 2016
01 Ekim 2016 - 01 Ekim 201617. ULUSAL TURİZM KONGRESİ
Katılımcı
Muğla-Türkiye
01 Şubat 2016 - 01 Şubat 2016
01 Şubat 2016 - 01 Şubat 20161. Araştırma Yöntemleri Semineri
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Kasım 2015 - 01 Kasım 2015
01 Kasım 2015 - 01 Kasım 201516.ULUSAL TURİZM KONGRESİ
Katılımcı
Çanakkale-Türkiye
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015International Tourism and Hospitality Management Conference
Katılımcı
Sarajevo-Bosna-Hersek
01 Nisan 2015 - 01 Nisan 2015
01 Nisan 2015 - 01 Nisan 20154.DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU
Katılımcı
Hatay-Türkiye
01 Aralık 2014 - 01 Aralık 2014
01 Aralık 2014 - 01 Aralık 201415.ULUSAL TURİZM KONGRESİ
Katılımcı
ANKARA-Türkiye
01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014
01 Nisan 2014 - 01 Nisan 20143. DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU
Katılımcı
Mersin-Türkiye
01 Aralık 2013 - 01 Aralık 2013
01 Aralık 2013 - 01 Aralık 201314. ULUSAL TURİZM KONGRESİ
Katılımcı
KAYSERİ-Türkiye
01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013
01 Nisan 2013 - 01 Nisan 20132.DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU
Katılımcı
Adana-Türkiye
01 Aralık 2012 - 01 Aralık 2012
01 Aralık 2012 - 01 Aralık 201213. ULUSAL TURİZM KONGRSİ
Katılımcı
ANTALYA-Türkiye
01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010
01 Kasım 2010 - 01 Kasım 201011. ULUSAL TURİZM KONGRESİ
Katılımcı
AYDIN, KUŞADASI-Türkiye
01 Kasım 2009 - 01 Kasım 2009
01 Kasım 2009 - 01 Kasım 2009