Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Gıda Güvenliğinin Turizm Sektörü ve Sürdürülebilir Turizm Açısından Önemi

1. BİLSEL INTERNATIONAL HARPUT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS, Elazığ, Türkiye, 25 - 26 Kasım 2023, ss.807-820

SPECIAL DAY MEALS OF YÖRÜK CUISINE: A CULTURE RESEARCH IN ADANA AND MERSIN REGIONS OF TURKEY

Silk Road International Scientific Research Conference, Lankaran, Azerbaycan, 08 Aralık 2022, ss.594-605

Seçici Beslenme ve Yiyecek Neofobisi İlişkisi: Üniversite Öğrencileri Üzerinde Bir Araştırma

5 th International Congress on Human Studies (ICHUS-2022, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Aralık 2022, ss.454-465

Approaches of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana

Second Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON’21), Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 03 Nisan 2021, ss.39-40
Plum Print visual indicator of research metrics
PlumX Metrics
  • Usage
    • Downloads: 3855
    • Abstract Views: 1246
  • Captures
    • Readers: 64
see details

Adana İlinde Arap Yemek Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme

The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.652-660

Adana Halkının Tatil Tercihi Üzerine Bir Araştırma

The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, ss.166-171

Adana da Çay ve Kahve Çeşitlerinin Tüketimi Üzerine Bir Araştırma

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1345-1356

Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın Kente Katkılarına İlişkin Paydaş Değerlendirmesi

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.898-905

Lisans Turizm Öğrencilerinin Bahşiş Paylaşımına İlişkin Adalet Algısı

17.Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1268-1277

Seyrü sefer Yardımcılığından Turizm Amaçlı Kullanıma: Deniz Fenerlerinin Turizm Poatnsiyeli

V. Doğu Akdeniz Turizm sempozyumu, 1. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm sempozyumu, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.203

Inclusion of Local Foods at Menus of Hotels and Restaurants Operating in Adana and Mersin

ITHMC- International Tourism and Hospitality Management Conference, Sarajevo, Bosna-Hersek, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, ss.54

Destinasyon Marklaşmasında Mitolojik Logo ve Amblemin Önemi Muğla Araştırması

15.Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, ss.1429-1447

Mersin İlinin Su Altı Dalış Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

3. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 18 Nisan 2014, ss.14-27

Ulusal Turizm Kongreleri Bildirilerinin Bibliyometrik Profili

14. Ulusal Turizm Kongresi, Kayseri, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, ss.1429-0 Creative Commons License
Kitaplar

The effect of social media on business performance: a case study of a Turkish travel agency

HANDBOOK ON TOURISM AND SOCIAL MEDIA, Dogan Gursoy,Rahul Pratap Singh Kaurav, Editör, Edward Elgar , Gloucester, ss.452-463, 2022

Spor Turizmi

Spor Yönetimine Dair, BİLİR, F. Pervin; ŞAHİN, Nurşen, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.255-288, 2022

Cultural Heritage and Digitalization in City Branding

Handbook of Research on Digital Communications, Internet of Things, and the Future of Cultural Tourism, Lídia Oliveira, Editör, IGI GLOBAL, Pennsylvania, ss.467-483, 2022

Etkinlik Yönetiminin Turizme Etkileri, Başarılı Etkinlik Yönetiminin Sırları

Turizm Sektöründe İletişim: Kavram, Uygulama ve Öneriler, Gül Coşkun Değirmen, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.387-414, 2022

Yenilebilir Çiçekler

NeoGastronomik Akımlar, Seda DERİNALP ÇANAKÇI, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.337-363, 2021

KIRIKKALE:TUVALAK

BİR YERİN TABAKTAKİ KİMLİĞİ, YILDIRIM SAÇILIK,M.,ÇEVİK,S., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.457-462, 2019

From navigational aids to tourist attractions: The tourism potential of lighthouses.

Selected Studies on Rural Tourism and Development, Akkus, C., Akkus, G., Editör, Cambridge Scholars Publishing., Newcastle, ss.27-37, 2018
Metrikler

Yayın

48

Atıf (WoS)

24

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

37

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları