Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Gıda Güvenliğinin Turizm Sektörü ve Sürdürülebilir Turizm Açısından Önemi

1. BİLSEL INTERNATIONAL HARPUT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS, Elazığ, Türkiye, 25 - 26 Kasım 2023, ss.807-820

SPECIAL DAY MEALS OF YÖRÜK CUISINE: A CULTURE RESEARCH IN ADANA AND MERSIN REGIONS OF TURKEY

Silk Road International Scientific Research Conference, Lankaran, Azerbaycan, 08 Aralık 2022, ss.594-605

Seçici Beslenme ve Yiyecek Neofobisi İlişkisi: Üniversite Öğrencileri Üzerinde Bir Araştırma

5 th International Congress on Human Studies (ICHUS-2022, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Aralık 2022, ss.454-465

Approaches of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana

Second Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON’21), Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 03 Nisan 2021, ss.39-40

Adana İlinde Arap Yemek Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme

The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.652-660

Adana Halkının Tatil Tercihi Üzerine Bir Araştırma

The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, ss.166-171

Adana da Çay ve Kahve Çeşitlerinin Tüketimi Üzerine Bir Araştırma

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1345-1356

Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın Kente Katkılarına İlişkin Paydaş Değerlendirmesi

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.898-905

Lisans Turizm Öğrencilerinin Bahşiş Paylaşımına İlişkin Adalet Algısı

17.Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1268-1277

Seyrü sefer Yardımcılığından Turizm Amaçlı Kullanıma: Deniz Fenerlerinin Turizm Poatnsiyeli

V. Doğu Akdeniz Turizm sempozyumu, 1. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm sempozyumu, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.203

Inclusion of Local Foods at Menus of Hotels and Restaurants Operating in Adana and Mersin

ITHMC- International Tourism and Hospitality Management Conference, Sarajevo, Bosna-Hersek, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, ss.54

Destinasyon Marklaşmasında Mitolojik Logo ve Amblemin Önemi Muğla Araştırması

15.Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, ss.1429-1447

Mersin İlinin Su Altı Dalış Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

3. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 18 Nisan 2014, ss.14-27

Ulusal Turizm Kongreleri Bildirilerinin Bibliyometrik Profili

14. Ulusal Turizm Kongresi, Kayseri, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, ss.1429-0 Creative Commons License

Kitap & Kitap Bölümleri

The effect of social media on business performance: a case study of a Turkish travel agency

HANDBOOK ON TOURISM AND SOCIAL MEDIA, Dogan Gursoy,Rahul Pratap Singh Kaurav, Editör, Edward Elgar , Gloucester, ss.452-463, 2022

Spor Turizmi

Spor Yönetimine Dair, BİLİR, F. Pervin; ŞAHİN, Nurşen, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.255-288, 2022

Cultural Heritage and Digitalization in City Branding

Handbook of Research on Digital Communications, Internet of Things, and the Future of Cultural Tourism, Lídia Oliveira, Editör, IGI GLOBAL, Pennsylvania, ss.467-483, 2022

Etkinlik Yönetiminin Turizme Etkileri, Başarılı Etkinlik Yönetiminin Sırları

Turizm Sektöründe İletişim: Kavram, Uygulama ve Öneriler, Gül Coşkun Değirmen, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.387-414, 2022

Yenilebilir Çiçekler

NeoGastronomik Akımlar, Seda DERİNALP ÇANAKÇI, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.337-363, 2021

KIRIKKALE:TUVALAK

BİR YERİN TABAKTAKİ KİMLİĞİ, YILDIRIM SAÇILIK,M.,ÇEVİK,S., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.457-462, 2019

From navigational aids to tourist attractions: The tourism potential of lighthouses.

Selected Studies on Rural Tourism and Development, Akkus, C., Akkus, G., Editör, Cambridge Scholars Publishing., Newcastle, ss.27-37, 2018

Ansiklopedide Bölümler

Metrikler

Yayın

47

Atıf (WoS)

24

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

37

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları