Yayınlar & Eserler

Makaleler 19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
ESCI (1)
Scopus (4)
TRDizin (12)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 18

1. Gıda Güvenliğinin Turizm Sektörü ve Sürdürülebilir Turizm Açısından Önemi

1. BİLSEL INTERNATIONAL HARPUT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS, Elazığ, Türkiye, 25 - 26 Kasım 2023, ss.807-820, (Tam Metin Bildiri)

2. SPECIAL DAY MEALS OF YÖRÜK CUISINE: A CULTURE RESEARCH IN ADANA AND MERSIN REGIONS OF TURKEY

Silk Road International Scientific Research Conference, Lankaran, Azerbaycan, 08 Aralık 2022, ss.594-605, (Tam Metin Bildiri)

3. Seçici Beslenme ve Yiyecek Neofobisi İlişkisi: Üniversite Öğrencileri Üzerinde Bir Araştırma

5 th International Congress on Human Studies (ICHUS-2022, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Aralık 2022, ss.454-465, (Tam Metin Bildiri)

4. Approaches of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana

Second Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON’21), Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 03 Nisan 2021, ss.39-40, (Özet Bildiri)

5. Adana İlinde Arap Yemek Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme

The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.652-660, (Tam Metin Bildiri)

6. Adana Halkının Tatil Tercihi Üzerine Bir Araştırma

The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, ss.166-171, (Tam Metin Bildiri)

7. Adana da Çay ve Kahve Çeşitlerinin Tüketimi Üzerine Bir Araştırma

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1345-1356, (Tam Metin Bildiri)

8. Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın Kente Katkılarına İlişkin Paydaş Değerlendirmesi

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.898-905, (Tam Metin Bildiri)

9. Lisans Turizm Öğrencilerinin Bahşiş Paylaşımına İlişkin Adalet Algısı

17.Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1268-1277, (Tam Metin Bildiri)

10. Seyrü sefer Yardımcılığından Turizm Amaçlı Kullanıma: Deniz Fenerlerinin Turizm Poatnsiyeli

V. Doğu Akdeniz Turizm sempozyumu, 1. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm sempozyumu, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.203, (Özet Bildiri)

12. Inclusion of Local Foods at Menus of Hotels and Restaurants Operating in Adana and Mersin

ITHMC- International Tourism and Hospitality Management Conference, Sarajevo, Bosna-Hersek, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, ss.54, (Özet Bildiri)

13. Destinasyon Marklaşmasında Mitolojik Logo ve Amblemin Önemi Muğla Araştırması

15.Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, ss.1429-1447, (Tam Metin Bildiri)

14. Mersin İlinin Su Altı Dalış Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

3. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 18 Nisan 2014, ss.14-27, (Tam Metin Bildiri)

15. Ulusal Turizm Kongreleri Bildirilerinin Bibliyometrik Profili

14. Ulusal Turizm Kongresi, Kayseri, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, ss.1429-0, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

16. Adana İlinin Ekoturizm Potansiyeli: Ekoturizm Faaliyetleri Yapılamama Nedenleri ve Çözüm Önerileri

II. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Adana, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2013, cilt.1, sa.1, ss.93-109, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 7

1. The effect of social media on business performance: a case study of a Turkish travel agency

HANDBOOK ON TOURISM AND SOCIAL MEDIA, Dogan Gursoy,Rahul Pratap Singh Kaurav, Editör, Edward Elgar , Gloucester, ss.452-463, 2022

2. Spor Turizmi

Spor Yönetimine Dair, BİLİR, F. Pervin; ŞAHİN, Nurşen, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.255-288, 2022

3. Cultural Heritage and Digitalization in City Branding

Handbook of Research on Digital Communications, Internet of Things, and the Future of Cultural Tourism, Lídia Oliveira, Editör, IGI GLOBAL, Pennsylvania, ss.467-483, 2022

4. Etkinlik Yönetiminin Turizme Etkileri, Başarılı Etkinlik Yönetiminin Sırları

Turizm Sektöründe İletişim: Kavram, Uygulama ve Öneriler, Gül Coşkun Değirmen, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.387-414, 2022

5. Yenilebilir Çiçekler

NeoGastronomik Akımlar, Seda DERİNALP ÇANAKÇI, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.337-363, 2021

6. KIRIKKALE:TUVALAK

BİR YERİN TABAKTAKİ KİMLİĞİ, YILDIRIM SAÇILIK,M.,ÇEVİK,S., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.457-462, 2019

7. From navigational aids to tourist attractions: The tourism potential of lighthouses.

Selected Studies on Rural Tourism and Development, Akkus, C., Akkus, G., Editör, Cambridge Scholars Publishing., Newcastle, ss.27-37, 2018
Metrikler

Yayın

48

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

4

Atıf (WoS)

24

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

37

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları