Desteklenen Projeler
-
2024 - 2027 Görüntü İşleme ve Yapay Zeka Kullanılarak Balıklarda Kalitenin Modellenmesi ve Tahmin Edilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özoğul F., Hamidy S. M., Özyurt G., Takadaş F., Sakarya Y., Küley E., et al.
-
2024 - 2026 Farklı duvar malzemesi oranlarına sahip balık yağı mikroenkapsülasyonunda buğday tohumu yağı kombinasyonunun fizikokimyasal özellikler ve lipid kalitesi üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Uçar Y., Küley E., Özkütük A. S., Durmuş M., Sakarya Y., Özyurt G. (Yürütücü)
-
2019 - 2021 Zeytin yaprağı ekstraktının mikroenkapsüle hamsi (Engraulis encrasicolus) yağlarının fizikokimyasal özellikleri ve oksidatif kararlılıkları üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZYURT G. (Yürütücü), DURMUŞ M., ÖZKÜTÜK A. S., ÖZOĞUL Y., KÜLEY BOĞA E., UÇAR Y.
-
2017 - 2019 Lüfer avcılığında tercih edilen olta yemlerinin kimyasal ve fiziksel karekterizasyonlarının belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZYURT G. (Yürütücü), ÖZYURT C. E., ÖZKÜTÜK A. S., AKSUN E. T.
-
2016 - 2019 Esansiyel Yağlar Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Gıda Kaynaklı Su Ürünleri Patojen ve Bozucu Bakterilere Karşı Antimikrobiyal Etkilerinin İncelenmesi
-
2017 - 2018 Determination of organic acid concentrations in wet and spraydried fish silage prepared with lactic acid bacteria
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZKÜTÜK A. S. (Yürütücü), ÖZYURT G., UÇAR Y., POLAT A., KÜLEY BOĞA E.
-
2017 - 2018 Farklı Ekstraksiyon Metotlarının Balık Yağ Verimine ve Yağ Asit Profiline Etkileri
-
2016 - 2017 Erugosquilla massavensis'den hazırlanan asit silajların besinsel kaliteleri ve depolanma süresince kimyasal ve mikrobiyolojik kalitelerinin değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZYURT G. (Yürütücü), ÖZKÜTÜK A. S., ÖZYURT C. E., UÇAR Y., DURMUŞ M., AKSUN E. T., et al.
-
2016 - 2017 Kayalık Alanda Kaybolan Uzatma Ağlarının Hayalet Avcılık Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZYURT C. E. (Yürütücü), PERKER M., KİYAĞA V. B., ÖZKÜTÜK A. S.
-
2015 - 2017 Fenolik Bileşenlerin (Karnosik Asit, Kaemferol ve Luteolin) Bazı Bozucu ve Gıda Kaynaklı Patojenik Bakterilerin Gelişimi ve Biyojenik Amin Üretimi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZKÜTÜK A. S. (Yürütücü), ÖZOĞUL F., ÖZYURT G., KÜLEY BOĞA E., DURMUŞ M., Ergüven M., et al.
-
2016 - 2016 The Proximate Amino Acid and Fatty acid Compositions of Equulites klunzingeri from Iskenderun Bay Northeast Mediterranean Sea
-
2014 - 2016 Eksi balığından (Equulites klunzingeri) geliştirilen fermente silajların besin kalitesi ve karakterizasyonlarının asit silajlarla karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZYURT G. (Yürütücü), KÜLEY BOĞA E., ERGÜVEN M., ÖZKÜTÜK A. S.
-
2015 - 2015 Bilim İnsanı Yetiştirme ve Destekleme Projesi