Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Fermente Sucuk Üretiminde Farklı Kalibre...
Fermente Sucuk Üretiminde Farklı Kalibrede Kılıf Kullanımının Bazı Kalite Özellikleri ve Biyojen Amin İçeriği Üzerine Etkisi
BENLİ H.
(Yürütücü),
Keskin D.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2019 - 2021
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Kasım 2019
Bitiş Tarihi:
Kasım 2021