Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Doğal Bir Antioksidan Olarak Defne Yapra...
Doğal Bir Antioksidan Olarak Defne Yaprağı Ekstraktının Fermente Sucuğa İlave Edilmesinin Bazı Kalite Özellikleri ve Biyojen Amin İçeriği Üzerine Etkisi
BENLİ H.
(Yürütücü),
Pürçüklü P.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2019 - 2021
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Nisan 2019
Bitiş Tarihi:
Haziran 2021