Desteklenen Projeler
-
2017 - 2021 The Elemination of Toxins Using Organic Acids (Organik Asit Kullanarak Toksinlerin Eleminasyonu)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZOĞUL F. (Yürütücü), KÜLEY BOĞA E., ÖZOĞUL Y., DURMUŞ M., KÖŞKER A. R., AKSUN E. T., et al.
-
2017 - 2019 Lüfer avcılığında tercih edilen olta yemlerinin kimyasal ve fiziksel karekterizasyonlarının belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZYURT G. (Yürütücü), ÖZYURT C. E., ÖZKÜTÜK A. S., AKSUN E. T.
-
2017 - 2019 Farklı Oranlarda Zeytin Yağı Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Soğukta Depolanan Alabalık Filetoları Üzerindeki Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Etkilerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DURMUŞ M. (Yürütücü), ÖZOĞUL Y., ÖZOĞUL F., KÜLEY BOĞA E., UÇAR Y., AKSUN E. T., et al.
-
2016 - 2019 Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Bakteriyosinlerin (Nisin, Sakein ve Pediocin) Karakterizasyonu ve Bakteriyel Biyojen Amin Üretimine Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZOĞUL F. (Yürütücü), KÖŞKER A. R., UÇAR Y., ÖZOĞUL Y., KÜLEY BOĞA E., DURMUŞ M., et al.
-
2016 - 2019 Esansiyel Yağlar Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Gıda Kaynaklı Su Ürünleri Patojen ve Bozucu Bakterilere Karşı Antimikrobiyal Etkilerinin İncelenmesi
-
2017 - 2018 Ultra düşük sıcaklık derin dondurucu cihazı bakım onarımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
POLAT A. (Yürütücü), ÖZYURT G., UÇAR Y., AKSUN E. T., DURMUŞ M.
-
2017 - 2018 Farklı Ekstraksiyon Metotlarının Balık Yağ Verimine ve Yağ Asit Profiline Etkileri
-
2016 - 2017 Eksi balığı Equulites klunzingeri protein izolatı ile sosis üretimi ve soğuk depolama süresince (4 C) fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik değişimlerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZYURT G. (Yürütücü), UÇAR Y., AKSUN E. T., Gayde Ç., DURMUŞ M., KÜLEY BOĞA E.
-
2016 - 2017 Erugosquilla massavensis'den hazırlanan asit silajların besinsel kaliteleri ve depolanma süresince kimyasal ve mikrobiyolojik kalitelerinin değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZYURT G. (Yürütücü), ÖZKÜTÜK A. S., ÖZYURT C. E., UÇAR Y., DURMUŞ M., AKSUN E. T., et al.
-
2014 - 2017 KEMANE VATOZ?UNDAN (Rhinobatos rhinobatos) ELDE EDİLEN SURİMİNİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
-
2014 - 2017 TON BALIĞI YAN ÜRÜNLERİNDEN ÜRETİLEN VE SOĞUKTA (4±2 °C)DEPOLANAN BALIK PATENİN KALİTESİ ÜZERİNE FARKLI AMBALAJLARIN ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
-
2014 - 2015 Influence of Whey Protein Isolate Coating Enriched with Thyme Oil durıng Frozen Storage of Horse Mackerel Trachurus trachurus
-
2012 - 2015 Kekik Ekstraktı İlaveli Yenilebilir Film ile Kaplanan İstavrit'in (Trachurus trachurus) Dondurarak Depolama Boyunca Kimyasal ve Duyusal Kalite Değişimlerinin İncelenmesi
-
2011 - 2015 Hasat Öncesi Soydum Bikarbonat İlaveli Yemle Beslenen Alabalıkların Dondurarak Depolama Süresince Et Kalitesinde Meydana Gelen Değişimlerin İncelenmesi
-
2012 - 2013 Türkiye'de ilk Su Ürünleri Atıklarından Jelatin Üretimi