Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
ALAÇATI BÖLGESİNDE ÜRETİLEN KEKİK BALINI...
ALAÇATI BÖLGESİNDE ÜRETİLEN KEKİK BALININ AROMA VE AROMA AKTİF BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ
CABAROĞLU T.
(Yürütücü),
AYDEMİR A.
,
DARICI M.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2015 - 2016
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Mayıs 2015
Bitiş Tarihi:
Kasım 2016