-
2022 - 2025 ULTRASONİFİKASYON KOŞULLARININ KÖSETEVEK ÜZÜMÜNDEN ELDE EDİLEN ÜZÜM SUYUNUN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Project Supported by Higher Education Institutions
DARICI M. (Executive), CABAROĞLU T., AĞÇAM E., ARPA ZEMZEMOĞLU T. E., DÜNDAR B.
-
2021 - 2024 Elazığ Meneli Öküzgözü Üzüm ve araplarının Farklı Alt Bölgelerde Köken Kontrol Sistemine Yönelik Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi: Aroma ve Fenolik Bileiklerinin Kimyasal Karakterizasyonu
-
2019 - 2022 Yörenin ve Tane Boyutunun Kavrulmuş yerfıstığı ve Fıstık Ezmesinde in vivo ve in vitro Aroma Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2017 - 2020 Sofralık Zeytin Fermantasyonunda Starter Kültür Kullanımının Zeytinin Aroması ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2016 - 2018 Narince üzümünden izole edilen Saccharomyces ve nonSaccharomyces mayaların karışık ve saf kültürlerinin beyaz şarap aroması üzerine etkisi
Project Supported by Higher Education Institutions
CABAROĞLU T. (Executive), ÇELİK Z. D., DARICI M., ARSLAN E.
-
2015 - 2018 Farklı Tatlı Sorgum (Sorghum Bicolor Var Saccharatum (L.) Mohlenbr.) Genotiplerinin Çukurova Ve Gap Bölgelerinde Biyo-Etanol Üretim Potansiyellerinin Saptanması
Project Supported by Higher Education Institutions
CABAROĞLU T. (Executive), DARICI M., ÜNAL M. Ü., ORTAŞ İ.
-
2016 - 2017 Türkiyede Farklı Coğrafi Yörelerde Üretilen Kalite Boğazkere Kırmızı Şaraplarının Aromasının Kimyasal ve Duyusal Tanımlayıcılarının Belirlenmesi
-
2015 - 2017 Anason (Pimpinella anisum L) Tohumunun Uçucu Yağı ve Aroma Bileşimi Üzerine Depolama Süresinin Etkisi
-
2015 - 2017 Rakı Distilasyonununda Fraksiyonel Ayırmanın Ve Distilasyon Sayısının Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi
-
2015 - 2017 Küpte Şarap Keten Gömlek Üzümünden Antik Dönem Yöntemiyle Organik Beyaz Şarap Üretimi
-
2015 - 2017 Narince Üzümlerinin Spontan Fermantasonu Sırasında Endojen Maya Florasının Belirlenmesi ve İzole Edilen Potansiyel Sacharomyces cerevisiae Starter Mayalarının Beyaz Şarap Kalitesi Üzerine Etkileri
Project Supported by Higher Education Institutions
CABAROĞLU T. (Executive), ÇELİK Z. D., ERTEN H., DARICI M.
-
2016 - 2016 Gıda Mühendisliği Bölümü HPLC cihazının bakım ve Onarımı
-
2015 - 2016 Yayın Teşvik (Kitapta Bölüm 2)
Project Supported by Higher Education Institutions
CABAROĞLU T. (Executive), DARICI M., ERTEN H., ÇELİK Z. D.
-
2015 - 2016 Yayın teşvik (kitapta bölüm 1)
-
2015 - 2016 Ülkemizde Üretilen Önemli Yerli ve Yabancı Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin Şeker ve Organik Asit İçeriklerinin Belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
CABAROĞLU T. (Executive), ŞAN H. F., DARICI M., Çelik Z. D.
-
2015 - 2016 ALAÇATI BÖLGESİNDE ÜRETİLEN KEKİK BALININ AROMA VE AROMA AKTİF BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2014 - 2016 Ülkemizde Farklı Coğrafi Yörelerde Üretilen Öküzgözü Kırmızı Şaraplarının Aromatik Tanımlayıcılarının Enstrümental, Duyusal Ve Kemometrik Yöntemlerle Belirlenmesi
-
2014 - 2016 Türkiye'de Farklı Coğrafi Yörelerde Üretilen Kalite Kalecik Karası Kırmızı Şaraplarının Aromasının Kimyasal ve Duyusal Tanımlayıcılarının Belirlenmesi
-
2013 - 2016 Bozcaada ve Çanakkale Yöresinde Yetiştirilen Adakarası, Kuntra (Karasakız) ve Karalahana Üzüm Çeşitlerinden Elde Edilen Şarapların Aroma Maddelerinin Karakterizasyonu
-
2014 - 2015 Chemical and sensory characterisation of the aroma of Çalkarası rose wine
-
2014 - 2015 Elazığ Yöresinde Yetiştirilen Kösetevek Üzüm Çeşidinin Kalite Kırmızı Şarap Üretim Potansiyelinin Belirlenmesi
-
2013 - 2015 Yöre Özelliklerinin Bornova Misket Üzümü ve Şarabının Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri