Supported Projects
-
2014 - Continues Ton Balığı Konservesi Üretiminde Kaliteyi İyileştirmek Amacıyla Yeni Bir Tasarımın Prosese Uygulanması.
-
2014 - 2017 KEMANE VATOZ?UNDAN (Rhinobatos rhinobatos) ELDE EDİLEN SURİMİNİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Project Supported by Higher Education Institutions
ÖZOĞUL Y. (Executive), Bulut Z., AKSUN E. T., KARAKAYA B.
-
2014 - 2017 TON BALIĞI YAN ÜRÜNLERİNDEN ÜRETİLEN VE SOĞUKTA (4±2 °C)DEPOLANAN BALIK PATENİN KALİTESİ ÜZERİNE FARKLI AMBALAJLARIN ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
-
2014 - 2016 FARKLI FORMÜLASYONLARDA ÜRETİLEN BALIK ÇORBASI VE MAKARNA SOSUNUN KALİTESİNİN GELİŞTİRİLMESİ
-
2014 - 2015 Influence of Whey Protein Isolate Coating Enriched with Thyme Oil durıng Frozen Storage of Horse Mackerel Trachurus trachurus
-
2012 - 2015 Kekik Ekstraktı İlaveli Yenilebilir Film ile Kaplanan İstavrit'in (Trachurus trachurus) Dondurarak Depolama Boyunca Kimyasal ve Duyusal Kalite Değişimlerinin İncelenmesi
-
2011 - 2015 Hasat Öncesi Soydum Bikarbonat İlaveli Yemle Beslenen Alabalıkların Dondurarak Depolama Süresince Et Kalitesinde Meydana Gelen Değişimlerin İncelenmesi