Desteklenen Projeler
2
-
2024 - Devam Ediyor Farklı duvar malzemesi oranlarına sahip balık yağı mikroenkapsülasyonunda buğday tohumu yağı kombinasyonunun fizikokimyasal özellikler ve lipid kalitesi üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZYURT G. (Yürütücü), KÜLEY E., DURMUŞ M., SAKARYA Y., UÇAR Y., ÖZKÜTÜK A. S.
-
2024 - Devam Ediyor Görüntü İşleme ve Yapay Zeka Kullanılarak Balıklarda Kalitenin Modellenmesi ve Tahmin Edilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZOĞUL Y. (Yürütücü), TAKADAŞ F., Hamidy S. M., ÖZOĞUL F., KÜLEY E., KUVVETLİ Y., et al.