Başarılar & Tanınırlık

Davetli Kongre ve Sempozyum Faaliyetleri

  • 2018 Comparison of nanoemulsion and essential oils of lemon and grapefruit on inhibition of fish spoilage and foodborne pathogen bacteria

    Katılımcı

    Nevşehir, Türkiye

  • 2018 Screening of lactic acid bacteria strains from fermented fish, meat and dairy products by biochemical and molecular methods

    Katılımcı

    Nevşehir, Türkiye

  • 2018 The inhibitory impact of Enterococcus gallinarum and Lactobacillus plantarum on bacterial growth and biogenic amine accumulation in fermented striped piggy

    Katılımcı

    Türkiye

  • 2018 Bacterial and Parasitic Zoonoses in Fish and Fish Products

    Katılımcı

    Konya, Türkiye

  • 2017 Seafood Poisoning From Marine Ecosystem

    Katılımcı

    Nevşehir, Türkiye

  • 2017 Effect Of The Oil-in-water Nanoemulsion On The Quality Of Farmed Sea Bass (Dicentrarchus Labrax) And Gilthead Sea Bream (Sparus Aurata) Stored At Chilled Temperature (2±2 ºC)

    Katılımcı

    Nevşehir, Türkiye

  • 2017 Antimicrobial effect of nanoemultions on spoilage bacteria isolated from sea bass

    Katılımcı

    Nevşehir, Türkiye

  • 2016 Inhibition impacts of organic acids (lactic, fumaric, succinic and orto-phosphoric) on biogenic amines formation by spoilage bacteria and common food-borne pathogens

    Katılımcı

    Split, Hırvatistan

  • 2015 The effects of nanoemulsions based on commercial oils (sunflower, canola, corn, olive, soybean, and hazelnut oils) on the fatty acid compositions of farmed sea bass stored at 2±2 °C

    Katılımcı

    Nantes, Fransa

  • 2015 Bitkisel yağlar kullanılarak oluşturulan nanoemülsiyonların vakum paketlenerek soğuktadepolanan levreklerin (Dicentrarchus Labrax ) yağ asidi profiline etkisi

    Katılımcı

    İzmir, Türkiye

  • 2015 The Effects of nanoemulsions based on commercial oils (sunflower, Canola, Corn, Olive, Soybean and Hazelnut Oils) for the Quality of Farmed Sea Bass at 2±2 oC

    Katılımcı

    Praha, Çek Cumhuriyeti

  • 2013 The effects of season and gender on the proximate and fatty acid profile of red mullet (Mullus barbatus) and horse mackerel (Trachurus trachurus)

    Katılımcı

    Marseille, Fransa

  • 2013 Ayçiçek yağı ile hazırlanan nanoemülsiyonun soğukta depolanan (2±2°C) kültür levreği ve çipuranın yağ asit profiline etkisi

    Katılımcı

    İstanbul, Türkiye

  • 2013 Esansiyel Yağların biyoaktif bileşenleri ve gıda kaynaklı patojenler üzerine antimikrobiyal etkileri

    Katılımcı

    Türkiye

  • 2013 The influence of the cell free solution of lactic acid bacteria on tyramine production by food borne-pathogenes ın tyrosine decarboxylase broth

    Katılımcı

    İsveç

  • 2013 Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkileri

    Katılımcı

    Türkiye

  • 2012 Composition of fat and fatty acids of the Mediterranean gastropods and usage for human health

    Katılımcı

    Muğla, Türkiye

  • 2012 The Effects of Natural Zeolite on Fatty Acids Profile of Mediterranean Sardine Fillets

    Katılımcı

    Muğla, Türkiye

  • 2011 Ön-pişirilmiş ve vakum paketlenmiş yengeç eti kalitesine baharatların etkileri

    Katılımcı

    Türkiye

  • 2011 Doğal antioksidan (Kekik, Yeşil çay, Adaçayı ve Defne) Ekstraktının Kıyılmış Kolyoz Etinden (Scomber japonicus) Hazırlanan Burgerlerin Raf Ömrüne Etkileri

    Katılımcı

    Türkiye

  • 2011 Ergin Mürekkep Balık (Sepia officinalis Linnaeus 1758)?larının Lipit ve Yağ Asitleri Kompozisyonu Üzerine Eşey ve Mevsim Değişkenlerinin Etkileri

    Katılımcı

    Antalya, Türkiye

  • 2011 The effects of natural antioxidant extracts (thymus, green tea, sage and laurel) on the fatty acid content of fish burgers made from minced chub mackerel (Scomber japonicus)

    Katılımcı

    Göteborg, İsveç

  • 2010 The effects of different levels of rosemary extract on the fatty acid contents of vacuum packed sardine (Sardina pilchardus) during storage of 4 °C±1

    Katılımcı

    İzmir, Türkiye

  • 2010 Comparison of Fatty Acid, Trace Element and Proximate Compositions of Male and Female of Blue Crabs and Swim Crabs from Mersin Bay, Turkey

    Katılımcı

    Venezia, İtalya

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 87

h-indeksi (WOS): 5