Başarılar & Tanınırlık

Yayın

77

Atıf (WoS)

398

Atıf (Scopus)

481

H-İndeks (WoS)

11

H-İndeks (Scopus)

11

Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

  • 01 Temmuz 2018 - 01 Temmuz 2018 Screening of lactic acid bacteria strains from fermented fish, meat and dairy products by biochemical and molecular methods

    Katılımcı

    Nevşehir, Türkiye

  • 01 Temmuz 2018 - 01 Temmuz 2018 Comparison of nanoemulsion and essential oils of lemon and grapefruit on inhibition of fish spoilage and foodborne pathogen bacteria

    Katılımcı

    Nevşehir, Türkiye

  • 01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018 Bacterial and Parasitic Zoonoses in Fish and Fish Products

    Katılımcı

    Konya, Türkiye

  • 01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018 The inhibitory impact of Enterococcus gallinarum and Lactobacillus plantarum on bacterial growth and biogenic amine accumulation in fermented striped piggy

    Katılımcı

    Türkiye

  • 01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017 Seafood Poisoning From Marine EcosystemSürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Nevşehir, Türkiye

  • 01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017 Effect Of The Oil-in-water Nanoemulsion On The Quality Of Farmed Sea Bass (Dicentrarchus Labrax) And Gilthead Sea Bream (Sparus Aurata) Stored At Chilled Temperature (2±2 ºC)

    Katılımcı

    Nevşehir, Türkiye

  • 01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017 Antimicrobial effect of nanoemultions on spoilage bacteria isolated from sea bass

    Katılımcı

    Nevşehir, Türkiye

  • 01 Ekim 2016 - 01 Ekim 2016 Inhibition impacts of organic acids (lactic, fumaric, succinic and orto-phosphoric) on biogenic amines formation by spoilage bacteria and common food-borne pathogensSürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Split, Hırvatistan

  • 01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015 The effects of nanoemulsions based on commercial oils (sunflower, canola, corn, olive, soybean, and hazelnut oils) on the fatty acid compositions of farmed sea bass stored at 2±2 °C

    Katılımcı

    Nantes, Fransa

  • 01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015 Bitkisel yağlar kullanılarak oluşturulan nanoemülsiyonların vakum paketlenerek soğuktadepolanan levreklerin (Dicentrarchus Labrax ) yağ asidi profiline etkisi

    Katılımcı

    İzmir, Türkiye

  • 01 Mart 2015 - 01 Mart 2015 The Effects of nanoemulsions based on commercial oils (sunflower, Canola, Corn, Olive, Soybean and Hazelnut Oils) for the Quality of Farmed Sea Bass at 2±2 oC

    Katılımcı

    Praha, Çek Cumhuriyeti

  • 01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013 The effects of season and gender on the proximate and fatty acid profile of red mullet (Mullus barbatus) and horse mackerel (Trachurus trachurus)

    Katılımcı

    Marseille, Fransa

  • 01 Eylül 2013 - 01 Eylül 2013 Esansiyel Yağların biyoaktif bileşenleri ve gıda kaynaklı patojenler üzerine antimikrobiyal etkileri

    Katılımcı

    Türkiye

  • 01 Eylül 2013 - 01 Eylül 2013 Ayçiçek yağı ile hazırlanan nanoemülsiyonun soğukta depolanan (2±2°C) kültür levreği ve çipuranın yağ asit profiline etkisi

    Katılımcı

    İstanbul, Türkiye

  • 01 Ağustos 2013 - 01 Ağustos 2013 The influence of the cell free solution of lactic acid bacteria on tyramine production by food borne-pathogenes ın tyrosine decarboxylase broth

    Katılımcı

    İsveç

  • 01 Mayıs 2013 - 01 Mayıs 2013 Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkileri

    Katılımcı

    Türkiye

  • 01 Haziran 2012 - 01 Haziran 2012 Composition of fat and fatty acids of the Mediterranean gastropods and usage for human healthSürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Muğla, Türkiye

  • 01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012 The Effects of Natural Zeolite on Fatty Acids Profile of Mediterranean Sardine Fillets

    Katılımcı

    Muğla, Türkiye

  • 01 Ekim 2011 - 01 Ekim 2011 Ergin Mürekkep Balık (Sepia officinalis Linnaeus 1758)?larının Lipit ve Yağ Asitleri Kompozisyonu Üzerine Eşey ve Mevsim Değişkenlerinin Etkileri

    Katılımcı

    Antalya, Türkiye

  • 01 Ekim 2011 - 01 Ekim 2011 Doğal antioksidan (Kekik, Yeşil çay, Adaçayı ve Defne) Ekstraktının Kıyılmış Kolyoz Etinden (Scomber japonicus) Hazırlanan Burgerlerin Raf Ömrüne Etkileri

    Katılımcı

    Türkiye

  • 01 Ekim 2011 - 01 Ekim 2011 Ön-pişirilmiş ve vakum paketlenmiş yengeç eti kalitesine baharatların etkileri

    Katılımcı

    Türkiye

  • 01 Eylül 2011 - 01 Eylül 2011 The effects of natural antioxidant extracts (thymus, green tea, sage and laurel) on the fatty acid content of fish burgers made from minced chub mackerel (Scomber japonicus)

    Katılımcı

    Göteborg, İsveç

  • 01 Ekim 2010 - 01 Ekim 2010 The effects of different levels of rosemary extract on the fatty acid contents of vacuum packed sardine (Sardina pilchardus) during storage of 4 °C±1

    Katılımcı

    İzmir, Türkiye

  • 01 Mayıs 2010 - 01 Mayıs 2010 Comparison of Fatty Acid, Trace Element and Proximate Compositions of Male and Female of Blue Crabs and Swim Crabs from Mersin Bay, Turkey

    Katılımcı

    Venezia, İtalya

Ödüller

  • Mayıs 2023 Yayın Teşvik Ödülü / The impact of marine and terrestrial based extracts on the freshness quality of modified atmosphere packed sea bass fillets

    Tubitak

  • Mart 2023 Yayın Teşvik/ÖdülüEffects of citrus essential oils on the oxidative stability of microencapsulated fish oil by spray-drying

    Tübitak

  • Şubat 2023 Yayın Teşvik Ödülü/Investigation of bioactive compounds and antimicrobial properties of aqueous garlic extracts on important food-borne zoonotic bacteria for food applications

    Tübitak

  • Aralık 2022 Yayın Teşvik Ödülü/Recent developments in industrial applications of nanoemulsions

    Tübitak

  • Nisan 2022 Yayın Teşvik Ödülü/Effectiveness of Lactobacilli cell-free supernatant and propolis extract microcapsules on oxidation and microbiological growth in sardine burger

    Tübitak

  • Kasım 2021 Yayın Teşvik Ödülü/Inhibitory impacts of Spirulina platensis and Chlorella vulgaris extracts on biogenic amine accumulation in sardine fillets

    Tübitak

  • Aralık 2020 Yayın Teşvik Ödülü/Investigation of antimicrobial properties of sage essential oil and its nanoemulsion as antimicrobial agent

    Tübitak

  • Haziran 2020 Yayın Teşvik Ödülü/Inhibitory effects of safflower and bitter melon extracts on biogenic amine formation by fish spoilage bacteria and food borne pathogens

    Tübitak