-
2022 - Devam Ediyor Süperkritik Karbondioksit Ekstraksiyonu İle Siyah Havuç Atıklardan Pigmentlerin Ektraksiyonu Enkapsülasyonu ve Model Gıdalarda Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
SELLİ S. (Yürütücü), GÜÇLÜ G., KELEBEK H., KADİROĞLU-KELEBEK P., SEVİNDİK O.
-
2023 - 2026 Future of plant-based food: Bridging the gap of new proteins and FLAVOURsome
-
2022 - 2025 Gıda Mühendisliği Enstrümental Analiz Laboratuvarının Altyapısının İyileştirilmesi
-
2019 - 2025 GC-MS-Olfaktometri ve LC-MS-MS Teknikleriyle Jalapeno ve Haşmet (Capsicum annuum) Biberlerinin Aroma AromaAktif ve Fenolik Bileşiklerinin Karakterizasyonu ve Olgunluk Aşamalarının Bu Bileşikler Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SELLİ S. (Yürütücü), KELEBEK H., GÜÇLÜ G.
-
2021 - 2023 Fermente Meyan Suyu Üretimi: Laktik Asit Bakterileri Ve Enzimatik Hidrolizasyonun Biyoaktif, Aroma-Aktif Ve Bazı Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Etkileri
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Selli S. (Yürütücü), Kelebek H., Kadiroğlu Kelebek P.
-
2017 - 2018 Farklı Sıcaklıklarda Vakum Paketli Sous Vide Pişirilen Dana Etlerinin Izgarada Pişirilen Etlerle Aroma ve AromaAktif Bileşikler Açısından Kıyaslanması