Desteklenen Projeler
-
2022 - Devam Ediyor Süperkritik Karbondioksit Ekstraksiyonu İle Siyah Havuç Atıklardan Pigmentlerin Ektraksiyonu Enkapsülasyonu ve Model Gıdalarda Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
SELLİ S. (Yürütücü), GÜÇLÜ G., KELEBEK H., KADİROĞLU-KELEBEK P., SEVİNDİK O.
-
2022 - Devam Ediyor Gıda Mühendisliği Enstrümental Analiz Laboratuvarının Altyapısının İyileştirilmesi
-
2019 - Devam Ediyor GC-MS-Olfaktometri ve LC-MS-MS Teknikleriyle Jalapeno ve Haşmet (Capsicum annuum) Biberlerinin Aroma AromaAktif ve Fenolik Bileşiklerinin Karakterizasyonu ve Olgunluk Aşamalarının Bu Bileşikler Üzerine Etkileri
-
2023 - 2026 Future of plant-based food: Bridging the gap of new proteins and FLAVOURsome
-
2021 - 2023 Fermente Meyan Suyu Üretimi: Laktik Asit Bakterileri Ve Enzimatik Hidrolizasyonun Biyoaktif, Aroma-Aktif Ve Bazı Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Etkileri
-
2017 - 2018 Farklı Sıcaklıklarda Vakum Paketli Sous Vide Pişirilen Dana Etlerinin Izgarada Pişirilen Etlerle Aroma ve AromaAktif Bileşikler Açısından Kıyaslanması