Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Fermente Meyan Suyu Üretimi: Laktik Asit...
Fermente Meyan Suyu Üretimi: Laktik Asit Bakterileri Ve Enzimatik Hidrolizasyonun Biyoaktif, Aroma-Aktif Ve Bazı Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Etkileri
Selli S.
(Yürütücü),
Kelebek H.
,
Kadiroğlu Kelebek P.
TÜBİTAK Projesi, 2021 - 2023
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Kasım 2021
Bitiş Tarihi:
Kasım 2023