Makaleler
8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
Diğer Yayınlar (1)
7. Oxidative stability and fatty acid profiles of fried goatfish during cold storage
Fleischwirtscraft International
, cilt.27, ss.58-62, 2012 (Hakemli Dergi)
8. The effects of extraction methods on the contents of fatty acids, especially EPA and DHA in marine lipids
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
, cilt.63, sa.3, ss.326-331, 2012 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
17
1. Balık Proteinlerinden Hazırlanan Yenilebilir Kaplamaların Soğukta ve Dondurularak Depolanan Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss ) Filetolarının Raf Ömrü ve Kaliteleri Üzerine Etkileri.
5. Doğu Anadolu Bölgesi Su ürünleri sempozyumu, Elazığ, Türkiye, ss.370, (Tam Metin Bildiri)
4. Determination of the pesticide residue levels in some economically important fish species.
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.484, (Özet Bildiri)
5. Determination of the pecticide residue levels in some fish species
FABA 2014: International Symposium on Fisheries and Aquatic Science, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.1-0, (Tam Metin Bildiri)
8. Balık Proteinlerinden Hazırlanan Yenilebilir Kaplamaların Soğukta ve Dondurularak Depolanan Gökkuşağı Alabalığı (Onchorynchus mykiss) Filetolarının Raf Ömrü ve Kaliteleri Üzerine Etkileri
5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014, ss.370-371, (Tam Metin Bildiri)
9. Doğal Antioksidan (Kekik, Yeşil Çay, Adaçayı ve Defne) Ekstraktının Kıyılmış Kolyoz Etinden (Scomber japonicus) Hazırlanan Burgerlerin Raf ömrüne Etkileri
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
10. Dogal antioksidan (Kekik, Yesil çay, Adaçayı ve Defne) ekstraktının kıyılmış kolyoz etinden (Scomber japonicus) hazırlanan burgerlerin raf ömrüne etkileri.
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 23 - 27 Ekim 2011, ss.336, (Özet Bildiri)
11. Beta-hydroxy-gamma-trimethyl amino butyric acid (L-carnitine) contents of commercially important raw and cooked seafood by HPLC method
WEFTA 41th Annual Meeting, Gothenburg, İsveç, 27 - 30 Eylül 2011, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
13. The effects of different levels of rosemary extract on the fatty acid contents of vacuum packed sardine (Sardina pilchardus) during storage of 4 ±1 °C.
40th Annual WEFTA Meeting, İzmir, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2010, ss.82, (Özet Bildiri)
15. The effects of different levels of rosemary extract on the fatty acid contents of vacuum packed sardine (Sardina pilchardus) during storage of 4 °C±1
WEFTA 40th Annual Meeting, İzmir, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2010, ss.82-84, (Tam Metin Bildiri)
17. Keserbaş (Mullus barbatus) ve Çizgili Barbun (Upeneus moluccensis)'nun Mineral ve Vitamin İçerikleri.
XV. Ulusal Su ÜrünleriSempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2009, ss.516, (Tam Metin Bildiri)
Diğer Yayınlar
1
