-
2015 - 2021 Spirulina platensis ve Chlorella vulgaris den elde edilen ekstraktların soğuk depolanan (2+-2 0C) sardalya (Sardina pilchardus) filetoları üzerindeki antioksidan ve antimikrobiyal etkileri
-
2016 - 2019 Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Bakteriyosinlerin (Nisin, Sakein ve Pediocin) Karakterizasyonu ve Bakteriyel Biyojen Amin Üretimine Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZOĞUL F. (Yürütücü), KÖŞKER A. R., UÇAR Y., ÖZOĞUL Y., KÜLEY BOĞA E., DURMUŞ M., et al.
-
2016 - 2019 Esansiyel Yağlar Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Gıda Kaynaklı Su Ürünleri Patojen ve Bozucu Bakterilere Karşı Antimikrobiyal Etkilerinin İncelenmesi
-
2017 - 2018 Ultra düşük sıcaklık derin dondurucu cihazı bakım onarımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
POLAT A. (Yürütücü), ÖZYURT G., UÇAR Y., AKSUN E. T., DURMUŞ M.
-
2017 - 2018 Determination of organic acid concentrations in wet and spraydried fish silage prepared with lactic acid bacteria
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZKÜTÜK A. S. (Yürütücü), ÖZYURT G., UÇAR Y., POLAT A., KÜLEY BOĞA E.
-
2017 - 2018 Farklı Ekstraksiyon Metotlarının Balık Yağ Verimine ve Yağ Asit Profiline Etkileri
-
2016 - 2017 INHIBITION EFFECTS OF CARVACROL ON BIOGENIC AMINES FORMATION BY COMMON FOODBORNE PATHOGENS IN ARGININE DECARBOXYLASE BROTH
-
2016 - 2017 Erugosquilla massavensis'den hazırlanan asit silajların besinsel kaliteleri ve depolanma süresince kimyasal ve mikrobiyolojik kalitelerinin değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZYURT G. (Yürütücü), ÖZKÜTÜK A. S., ÖZYURT C. E., UÇAR Y., DURMUŞ M., AKSUN E. T., et al.
-
2015 - 2016 L-arjinin Dekarboksilaz Sıvısına Eklenen Kavrakrolün Patojenlerin Gelişme Performansı ve Biyojenik Amin Üretimine Etkisinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
POLAT A. (Yürütücü), ÖZOĞUL F., KÜLEY BOĞA E., UÇAR Y., DURMUŞ M., KÖŞKER A. R.
-
2013 - 2015 Uluslararası Yayınları Özendirme Desteği (1 Adet)
-
2012 - 2014 Ekonomik Öneme Sahip Bazı Balık Türlerinde Organoklorlu Pestisit Kalıntılarının Analizi
-
2005 - 2005 Avrupa?daki bazı araştırma merkezlerinin su ürünleri ve kalite kontrol deneyimlerinin paylaşılması