Yayınlar & Eserler

Makaleler 15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (2)
Kitaplar 10

1. ÖRGÜTSEL SESSİZLİK: YİYECEK İÇECEK DEPARTMAN ÇALIŞANLARI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA

Turizmde Güncel Gelişmeler ve Araştırmalar, YAYLA ÖZGÜR, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, ss.386-403, 2024

2. Turizmde İşletme Performansı Ölçüm Yaklaşımları

Turizmde Araştırma Gündemi Kavramlar ve Uygulamalar, Ergün, Gözde Seval; Çinbilgel, İlker, Editör, Çizgi Kitabevi, Konya, ss.153-173, 2023

3. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (GMS) ALANINDA EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERİN İSTİHDAM EDİLEBİLİRLİK ALGILARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN İNCELENMESİ

YEŞİL İLHAM, Yazıcıoğlu, İrfan; Küçükergin, Fulden Nuray; Şimşek, Erdem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.103-119, 2023

4. Restoran İşletmeleri İçin Çok Boyutlu Bir Menü Analiz Önerisi

Turizm Sektöründe Yeni Eğilimler, Keleş, Hüseyin; Tarınç, Abdullah ve Keleş, Ali, Editör, Çizgi Kitabevi, Konya, ss.88-99, 2022

5. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Girişimcilik Niyetinin İncelenmesi

Güncel Turizm Konuları, Cihangir Emine, Can Ali Selçük, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.171-189, 2022

6. Yiyecek Artıklarıyla İlgili Yasal Düzenlemelerin Değerlendirilmesi

Multidisipliner Turizm Çalışmaları, Ergün, Gözde Seval, Editör, Çizgi Kitabevi, Konya, ss.105-115, 2021

7. Restoran İşletmelerinde Hizmet Hataları ve İyileştirilmesi

Turizm Alanında Güncel Konular ve Yaklaşımlar, Yayla, Özgür ve Çetiner, Hakan, Editör, Çizgi Kitabevi, Konya, ss.198-210, 2021

8. The Theory of Planned Behavior and Tourist Behavior: A Bibliometric Analysis

Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, Yazıcıoğlu, İrfan; Yayla, Özgür ve Işın, Alper, Editör, Peter lang, Berlin, ss.479-493, 2021

9. Turizm İşletmelerinde Yiyecek Artıklarının İncelenmesi

İktisadi, Sosyal ve Kültürel Yönleriyle Turizm, Karabulut, Şahin, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.193-214, 2021

10. Overbooking and Recovery Practices in Accommodation Enterprises

Tourism and Hospitality Studies, Yazıcıoğlu, İrfan; Yayla, Özgür; Işın, Alper ve Çetin, Turhan., Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.89-102, 2020
Metrikler

Yayın

25

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

3

Atıf (TrDizin)

5

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

45