Arş. Gör. BEKİR SAFKAN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
3
Tümü (3)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (1)
Diğer Yayınlar (1)
1.
Black-carrot drink şalgam as a habitat for spoilage yeasts.
Safkan D.
,
AĞIRMAN B.
,
SAFKAN B.
,
SOYER KÜÇÜKŞENEL Y.
,
ERTEN H.
Fungal biology
, cilt.128, sa.8 Pt B, ss.2471-2478, 2024 (SCI-Expanded)
2.
YIELD AND TASTE RELATED COMPONENTS VARIATION IN NEW SUPERIOR BRED STRAWBERRY GENOTYPES AND COMMERCIAL CULTIVARS DURING THE WIDE HARVEST SEASON
Sarıdaş M. A.
,
Ağçam E.
,
Akbaş F. C.
,
Keskinalan G. S.
,
Kamar R.
,
Safkan B.
, et al.
GENETIKA
, cilt.54, sa.2, ss.729-747, 2022 (SCI-Expanded)
3.
Aroma Evaluation of Juniper Berry (Juniperus drupacea L.)Molasses (Pekmez) by Solvent-Assisted FlavourEvaporation
Safkan B.
,
Selli S.
,
Kelebek H.
Journal of Raw Materials to Processed Foods
, cilt.2, sa.1, ss.37-43, 2021 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
3
1.
Ülkemizin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinden Toplanan Ekşi Hamur Örneklerinin Kalite Özellikleri ve Mikrobiyal Bileşimlerinin Belirlenmesi
Yıldız İ.
,
Safkan B.
,
Ağırman B.
,
Erten H.
6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Mersin, Türkiye, Mersin, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, ss.1, (Özet Bildiri)
2.
Maya Metabolizması Sonucu Üretilen Uçucu Organik Bileşiklerin Biyokontrol Açısından Önemi
Ağırman B.
,
Safkan B.
,
Erten H.
Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.23, (Özet Bildiri)
3.
Physicochemical and Microbial Characterisation of Turkish Fermented Food and Fermented Banana Skin
Mohd Zaini N. S.
,
AĞIRMAN B.
,
ERTEN H.
,
Khudair A.
,
SAFKAN B.
,
Abd Rahim M. H.
The 2nd International Joint Symposium on Agriculture and Food Security, Tayland, 03 Eylül 2022, ss.15, (Özet Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
6
Yayın (WoS)
2
Yayın (Scopus)
1
Atıf (WoS)
1
Atıf (Diğer Toplam)
1
Proje
3
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları