Makaleler
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
Diğer Yayınlar (1)
2018
20181. Pesticide residues in muscles of some marine fish species and seaweeds of Iskenderun Bay (Northeastern Mediterranean), Turkey
POLAT A., POLAT S., ŞİMŞEK A., Kurt T., ÖZYURT G.
ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH
, cilt.25, sa.4, ss.3756-3764, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2016
20162. Fatty acid composition and biogenic amines in acidified and fermented fish silage: a comparison study
ÖZYURT G., GÖKDOĞAN S., ŞİMŞEK A., YUVKA I., Ergüven M., Boga E. K.
ARCHIVES OF ANIMAL NUTRITION
, cilt.70, sa.1, ss.72-86, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2015
20153. FUNCTIONAL, PHYSICOCHEMICAL AND NUTRITIONAL PROPERTIES OF PROTEIN FROM KLUNZINGER'S PONYFISH EXTRACTED BY THE pH SHIFTING METHOD
ÖZYURT G., ŞİMŞEK A., KARAKAYA B., AKSUN E. T., YESILSU A. F.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.39, sa.6, ss.1934-1943, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
2015
20154. Quality and Shelf Life of Cold and Frozen Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets: Effects of Fish Protein-Based Biodegradable Coatings
ÖZYURT G., ÖZKÜTÜK A. S., ŞİMŞEK A., YESILSU A. F., Ergüven M.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
, cilt.18, sa.9, ss.1876-1887, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
2013
20135. TOCOPHEROL CONTENT OF COMMERCIAL FISH SPECIES AS AFFECTED BY MICROWAVE COOKING
Polat A., ÖZOĞUL Y., Kuley E., ÖZOĞUL F., ÖZYURT G., ŞİMŞEK A.
JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY
, cilt.37, sa.4, ss.381-387, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
2013
20136. Fatty Acid Composition and Oxidative Stability of Fish Oil Products in Turkish Retail Market
Ozyurt G., ŞİMŞEK A., ETYEMEZ M., Polat A.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, cilt.22, sa.3, ss.322-329, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
2012
20127. Oxidative stability and fatty acid profiles of fried goatfish during cold storage
ÖZYURT G., ŞİMŞEK A., ETYEMEZ M., ÖZOĞUL Y.
Fleischwirtscraft International , cilt.27, ss.58-62, 2012 (Hakemli Dergi)
2012
20128. The effects of extraction methods on the contents of fatty acids, especially EPA and DHA in marine lipids
ÖZOĞUL Y., ŞİMŞEK A., Balikci E., Kenar M.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
, cilt.63, sa.3, ss.326-331, 2012 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
0
01. Balık Proteinlerinden Hazırlanan Yenilebilir Kaplamaların Soğukta ve Dondurularak Depolanan Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss ) Filetolarının Raf Ömrü ve Kaliteleri Üzerine Etkileri.
ÖZYURT G., YEŞİLSU A. F., ÖZKÜTÜK A. S., ŞİMŞEK A., Ergüven M.
5. Doğu Anadolu Bölgesi Su ürünleri sempozyumu, Elazığ, Türkiye, ss.370, (Tam Metin Bildiri)
2017
20172. Determination of Pesticide Residue in Seyhan and Berdan Rivers
ŞİMŞEK A., POLAT A., ÖZYURT G.
ECOLOGY 2017 11-13 May, Kayseri TURKEY, Kayseri, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2017, ss.508, (Tam Metin Bildiri)
2017
20173. Determination of Pesticide Residue in Seyhan and Berdan Rivers
ŞİMŞEK A., POLAT A., ÖZYURT G.
ECOLOGY 2017 11-13 May, Kayseri TURKEY, Kayseri, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2017, ss.508, (Tam Metin Bildiri)
2014
20144. Determination of the pesticide residue levels in some economically important fish species.
POLAT A., ŞİMŞEK A., KÜLEY BOĞA E.
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.484, (Özet Bildiri)
2014
20145. Determination of the pecticide residue levels in some fish species
POLAT A., Şimşek A., KÜLEY BOĞA E.
FABA 2014: International Symposium on Fisheries and Aquatic Science, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.1-0, (Tam Metin Bildiri)
2014
20146. Determination of some pecticide residues in seaweeds of İskenderun Bay (Northeastern Mediterranean)
POLAT A., POLAT S., ŞİMŞEK A.
Balkan Agricultural Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 11 Eylül 2014, ss.369, (Tam Metin Bildiri)
2014
20147. Determination of some psticide residues in seaweeds of İskenderun Bay (Northeastern Mediterranean),
POLAT A., POLAT S., ŞİMŞEK A.
Agribalkan Balkan Agricultural Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 11 Eylül 2014, ss.369, (Tam Metin Bildiri)
2014
20148. Balık Proteinlerinden Hazırlanan Yenilebilir Kaplamaların Soğukta ve Dondurularak Depolanan Gökkuşağı Alabalığı (Onchorynchus mykiss) Filetolarının Raf Ömrü ve Kaliteleri Üzerine Etkileri
ÖZYURT G., ÖZKÜTÜK A. S., Şimşek A., Yeşilsu A. F., Ergüven M.
5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2014, ss.370-371, (Tam Metin Bildiri)
2011
20119. Doğal Antioksidan (Kekik, Yeşil Çay, Adaçayı ve Defne) Ekstraktının Kıyılmış Kolyoz Etinden (Scomber japonicus) Hazırlanan Burgerlerin Raf ömrüne Etkileri
UÇAR Y., ÖZOĞUL Y., BALIKÇI E., KAÇAR Ç., GÖKDOĞAN S., YAZGAN H., et al.
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2011
201110. Dogal antioksidan (Kekik, Yesil çay, Adaçayı ve Defne) ekstraktının kıyılmış kolyoz etinden (Scomber japonicus) hazırlanan burgerlerin raf ömrüne etkileri.
ÖZOĞUL Y., Balıkçı E., Kacar C., Gokdogan S., Yazgan H., KÜLEY BOĞA E., et al.
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 23 - 27 Ekim 2011, ss.336, (Özet Bildiri)
2011
201111. Beta-hydroxy-gamma-trimethyl amino butyric acid (L-carnitine) contents of commercially important raw and cooked seafood by HPLC method
ÖZOĞUL F., AYAS D., ÖZOĞUL Y., KÜLEY BOĞA E., ŞİMŞEK A.
WEFTA 41th Annual Meeting, Gothenburg, İsveç, 27 - 30 Eylül 2011, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2011
201112. Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Dogal Antioksidanların Sardalya Filetosu Yag Asitleri Degisimi Üzerine Etkisi
ÖZOĞUL F., KENAR M., ŞİMŞEK A.
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2011, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2010
201013. The effects of different levels of rosemary extract on the fatty acid contents of vacuum packed sardine (Sardina pilchardus) during storage of 4 ±1 °C.
ÖZOĞUL Y., ŞİMŞEK A., ÖZOĞUL F., Yazgan H., KÜLEY BOĞA E.
40th Annual WEFTA Meeting, İzmir, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2010, ss.82, (Özet Bildiri)
2010
201014. Influences of natural antioxidant from rosemary and sage tea on the sensory, chemical and microbiological changes of vacuum packed sardine (Sardina pilchardus)
ÖZOĞUL F., ŞİMŞEK A., KENAR M.
WEFTA 40th Annual Meeting, İzmir, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2010, ss.69, (Özet Bildiri)
2010
201015. The effects of different levels of rosemary extract on the fatty acid contents of vacuum packed sardine (Sardina pilchardus) during storage of 4 °C±1
ÖZOĞUL F., ÖZOĞUL Y., ŞİMŞEK A., KÜLEY BOĞA E., YAZGAN H.
WEFTA 40th Annual Meeting, İzmir, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2010, ss.82-84, (Tam Metin Bildiri)
2009
200916. Keserbaş Mullus barbatus ve Çizgili Barbun Upeneus moluccensis un Mineral ve Vitamin İçerikleri
ŞİMŞEK A., SEMİHA K. B., MANAŞIRLI M., ÖZYURT G.
. XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 4 - 07 Temmuz 2009, ss.1-10
2009
200917. Keserbaş (Mullus barbatus) ve Çizgili Barbun (Upeneus moluccensis)'nun Mineral ve Vitamin İçerikleri.
ŞİMŞEK A., MANAŞIRLI M., ÖZYURT G.
XV. Ulusal Su ÜrünleriSempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2009, ss.516, (Tam Metin Bildiri)
Diğer Yayınlar
2011
20111. Effects of frying oil type on oxidative stability and fatty acid profiles of goatfish during cold storage
ÖZOĞUL Y., ŞİMŞEK A., ÖZYURT G., ETYEMEZ M.
Diğer, ss.58-62, 2011