Eğitim Bilgileri
-
1998 - 2002 Doktora
University of Lincoln, Food Technology , Birleşik Krallık
-
1997 - 1998 Yüksek Lisans
The University of Hull, Fisheries Science, , Birleşik Krallık
-
1989 - 1993 Lisans
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2013 Doktora
AYÇİÇEK YAGI İLE HAZIRLANAN NANOEMÜLSİYONLARIN SOĞUKTA (2+2 C) DEPOLANAN LEVREK (Dicentrarchus labrax) ve ÇİPURA (Sparus aurata ) FİLOTALARININ DUYUSAL, KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
-
2012 Yüksek Lisans
LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ SERBEST HÜCRE EKSTRAKTLARININ PATOJEN BAKTERİLERİN GELİŞİMİNE VE BİYOJENİK AMİN ÜRETİMİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
-
2011 Yüksek Lisans
Biberiye Eksraktının Vakum Paketlenmiş Uskumru (Scomber scombrus L., 1758) Burgerlerinin Raf Ömrüne Etkisi
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi, İşleme Teknolojisi
-
2010 Yüksek Lisans
TÜTSÜLENMİŞ USKUMRU (Scomber seombrus) MARİNATLARININ (Sade ve Dereotlu) DUYUSUL, KİMYASAL ve MİKROBİYOLOJİK KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ"
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
Yabancı Diller
-
B2 Orta Üstü İngilizce