Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Farklı Bitkisel Esaslı Süt Alternatiflerinin Yumurtasız Glutensiz Kek Nitelikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
-
2021 - Devam Ediyor Probiyotik ve paraprobiyotik kültür ilavesiyle üretilen Beyaz peynirlerin olgunlaşma süresince bazı kalite kriterlerinin araştırılması
-
2023 - 2024 Application of innovative production protocols and selected lactic acid bacteria for the enhancement of dairy products
-
2022 - 2024 Bitkisel Bazlı Süt Alternatifleri İle Dondurma Üretiminde Nohut Aquafabası Kullanım Olanaklarının Araştırılması ve Ürün Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi
-
2021 - 2023 Farklı Aquafabaların Yumurta İkame Maddesi Olarak Glutensiz Kek Üretiminde Kullanımı ve Bazı Kalite Nitelikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi
-
2018 - 2020 Stabilizör Kullanımının Quark Peyniri Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Dondurmada Süt Yağını İkame Amaçlı Bitkisel Yağ Kullanımının Dondurmanın Özellikleri Üzerine Etkileri