-
2025 - Devam Ediyor Sofralık Kalitesi Düşük Karpuzdan ve Siyah Havuç Posasından Katma Değeri Yüksek Ürünlerin Elde Edilmesi ve Bunların Bazı Gıdalarda Kullanım Potansiyeli
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ERTEN H. (Yürütücü), KEÇELİ MUTLU T., CABAROĞLU T., AKYILDIZ A., BENLİ H., AĞÇAM E., et al.
-
2023 - Devam Ediyor Farklı Bitkisel Esaslı Süt Alternatiflerinin Yumurtasız Glutensiz Kek Nitelikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZER M. S. (Yürütücü), YAZICI G. N., TAŞPINAR T.
-
2021 - Devam Ediyor Probiyotik ve paraprobiyotik kültür ilavesiyle üretilen Beyaz peynirlerin olgunlaşma süresince bazı kalite kriterlerinin araştırılması
-
2023 - 2024 Application of innovative production protocols and selected lactic acid bacteria for the enhancement of dairy products
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ERTEN H. (Yürütücü), GAROFALO G., TAŞPINAR T., SETTANNİ L.
-
2022 - 2024 Bitkisel Bazlı Süt Alternatifleri İle Dondurma Üretiminde Nohut Aquafabası Kullanım Olanaklarının Araştırılması ve Ürün Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZER M. S. (Yürütücü), GÜVEN M., TAŞPINAR T., YAZICI G. N.
-
2021 - 2023 Farklı Aquafabaların Yumurta İkame Maddesi Olarak Glutensiz Kek Üretiminde Kullanımı ve Bazı Kalite Nitelikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZER M. S. (Yürütücü), TAŞPINAR T., YAZICI G. N.
-
2018 - 2020 Stabilizör Kullanımının Quark Peyniri Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Dondurmada Süt Yağını İkame Amaçlı Bitkisel Yağ Kullanımının Dondurmanın Özellikleri Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÜVEN M. (Yürütücü), KALENDER M., TAŞPINAR T.
-
2018 - 2019 İnekleri Seviyorum Sütümü İçiyorum
TÜBİTAK Projesi , 4006 - TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı
Taşpınar T., Uruk E., Koluman N., Aktaş Arnas Y., Erden Özcan Ş., Göncü Karakök S., et al.