Desteklenen Projeler
-
2025 - Devam Ediyor Sofralık Kalitesi Düşük Karpuzdan ve Siyah Havuç Posasından Katma Değeri Yüksek Ürünlerin Elde Edilmesi ve Bunların Bazı Gıdalarda Kullanım Potansiyeli
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERTEN H. (Yürütücü), KEÇELİ MUTLU T., CABAROĞLU T., AKYILDIZ A., BENLİ H., AĞÇAM E., et al.
-
2023 - Devam Ediyor Farklı Bitkisel Esaslı Süt Alternatiflerinin Yumurtasız Glutensiz Kek Nitelikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
-
2021 - Devam Ediyor Probiyotik ve paraprobiyotik kültür ilavesiyle üretilen Beyaz peynirlerin olgunlaşma süresince bazı kalite kriterlerinin araştırılması
-
2023 - 2024 Application of innovative production protocols and selected lactic acid bacteria for the enhancement of dairy products
-
2022 - 2024 Bitkisel Bazlı Süt Alternatifleri İle Dondurma Üretiminde Nohut Aquafabası Kullanım Olanaklarının Araştırılması ve Ürün Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi
-
2021 - 2023 Farklı Aquafabaların Yumurta İkame Maddesi Olarak Glutensiz Kek Üretiminde Kullanımı ve Bazı Kalite Nitelikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi
-
2018 - 2020 Stabilizör Kullanımının Quark Peyniri Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Dondurmada Süt Yağını İkame Amaçlı Bitkisel Yağ Kullanımının Dondurmanın Özellikleri Üzerine Etkileri
-
2018 - 2019 İnekleri Seviyorum Sütümü İçiyorum
TÜBİTAK Projesi
Taşpınar T., Uruk E., Koluman N., Aktaş Arnas Y., Erden Özcan Ş., Göncü Karakök S., et al.