Arş. Gör. SEZEN ÖZÇELİK
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Seafood infusion broths as novel sources to produce organic acids using selected lactic acid bacteria strains
ÖZOĞUL F.
,
Ozcelik S.
,
ÖZOĞUL Y.
,
Yilmaz M. T.
FOOD BIOSCIENCE
, cilt.43, 2021 (SCI-Expanded)
Formation of lactic, acetic, succinic, propionic, formic and butyric acid by lactic acid bacteria
ÖZÇELİK S.
,
KÜLEY E.
,
ÖZOĞUL F.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.73, ss.536-542, 2016 (SCI-Expanded)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Structure, Magnetic, Photocatalytic and Blood Compatibility properties of Ni-spinel nanoparticle prepared via laser ablation technique
ÖZÇELİK S.
,
YALÇIN B.
,
ARDA L.
,
Angurel L.
,
de la Fuente G.
,
ÖZÇELİK B.
ICCMMS 2019, 14 - 19 Ekim 2019
Effects of garlic (allium sativum) oral supplementation on some blood biochemical values of rainbow trout (oncorhynchus mykiss)
DİKEL S.
,
ÖZ M.
,
ÖZÇELİK S.
,
Yabacı F. S.
2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), 26 - 30 Haziran 2018
Effects Of Garlıc (Allıum Satıvum) Oral Supplementatıon On Some Blood Bıochemıcal Values Of Raınbow Trout (Oncorhynchus Mykıss)
DİKEL S.
,
Öz M.
,
ÖZÇELİK S.
,
Yabacı F. S.
International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB) 2018, 26 - 30 Temmuz 2018
Influence of dietary supplemental garlic (Allium sativum) on liver enzyme values of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss).
DİKEL S.
,
Öz M.
,
ÖZÇELİK S.
,
Yabacı F. S.
,
Göçmen E.
International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB) 2018, 26 - 30 Temmuz 2018
Synthesis of Nano Iron and Waste Treatment Application
ÖZÇELİK S.
,
sedef m.
,
YAVUZ H. İ.
Conference on Superconductivity and Magnetism- ICSM2018, 28 Nisan - 04 Mayıs 2018
Synthesis of Carbon Nanotubes Derived from Apricot Stone
Gedik B.
,
ÖNAL Y.
,
ÖZÇELİK S.
,
DEPCİ T.
,
YOLA M. L.
INTERNATIONAL CONFERENCE ON CONDENSED MATTER AND MATERIALS SCIENCE, 11 - 15 Ekim 2017
Production of Mesoporous Amorphous Biosilica from Diatomaceous Earth Powder
ÖZÇELİK S.
,
DEPCİ T.
,
YAVUZ H. İ.
,
SAYIN S.
International Conference on Condensed Matter and Materials Science, 11 - 15 Ekim 2017
Synthesis, Properties of Whitlockite from Sea Urchin Skeleton and its Application as Bone Cement
DEPCİ T.
,
ÖZÇELİK S.
,
YAKINCI K.
,
YUCEL A.
,
YAKINCI M. E.
International Conference on Condensed Matter and Materials Science, 11 - 15 Ekim 2017
Synthesis and Properties of Whitlockite from Sea Urchin Skeleton and its Application as Bone Cement
DEPCİ T.
,
ÖZÇELİK S.
,
YAVUZ H. İ.
,
SAYIN S.
International Conference on Condensed Matter and Materials Science-2017, 11 - 15 Ekim 2017
The Ability of Organic Acids Production by Lactic Acid Bacteria in M17 Broth and Squid, Shrimp, 2432 - 2432Octopus, Eel Infusion Broth
ÖZOĞUL F.
,
ÖZÇELİK S.
,
ÖZOĞUL Y.
ICFPSFS 2017 :19th International Conference on Food Product Safety in Food Science, Barcelona, İspanya, 27 - 28 Temmuz 2017
The Ability of Organic Acids Production by Lactic Acid Bacteria in M17 Broth and Squid, Shrimp, Octopus, Eel Infusion Broth.
ÖZOĞUL F.
,
ÖZÇELİK S.
,
ÖZOĞUL Y.
19th International Conference on Food Product Safety in Food Science (ICFPSFS 2017), Barcelona, İspanya, 27 - 28 Temmuz 2017, ss.2432
ORGANIC ACIDS LACTIC ACETIC SUCCINIC PROPIONIC FORMIC AND BUTYRIC PRODUCTION BY LACTIC ACID BACTERIA IN VARIOUS FISH INFUSION BROTH
ÖZOĞUL F.
,
ÖZÇELİK S.
46th WEFTA CONFERENCE From Local Fish to Global DISH, 12 - 14 Ekim 2016
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
15
Atıf (WoS)
88
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
126
H-İndeks (Scopus)
2
Proje
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları