Desteklenen Projeler
-
2022 - Devam Ediyor Muzlarda Farklı Kurutma Sıcaklıklarının Kurutma Eğrisi ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKYILDIZ A. (Yürütücü), DÜNDAR B., YAŞA KAFKAS N. E., AĞÇAM E., ATTAR Ş. H.
-
2021 - Devam Ediyor Çilekte Kurağa Ve Tuzluluğa Dayanımın Mekanizması
-
2024 - 2027 Çilekte Ana Zararlılara Karşı Biyopreperat Geliştirilmesi, Biyopestisitlerin Kurşuni Küfe ve Derim Sonrası Meyve Kalite ve Kalıntı Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Kalkan Ç., Satar S. (Yürütücü), Yaşa Kafkas N. E., Attar Ş. H., Satar G., Dağlıoğlu N., et al.
-
2020 - 2022 IN VITRO KOŞULLARDA YETİŞTİRİLEN ÇİLEKLERDE MEYVE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
TÜREMİŞ N. F. (Yürütücü), YAŞA KAFKAS N. E., BURGUT A., ADA M., ATTAR Ş. H., ADAK N., et al.
-
2020 - 2021 Çilek meyvelerinde olgunlaşma boyunca şeker içerikleri ile invertaz enzim aktivitelerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YAŞA KAFKAS N. E. (Yürütücü), topçu h., ATTAR Ş. H., KAFKAS S., ayvaz sönmez d., değirmenci i., et al.