-
2021 - 2023 Çukurova Üniversitesi Alkollü İçkiler Analiz Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı Alt Yapısının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
CABAROĞLU T. (Yürütücü), DARICI M., ERTEN H., POLAT S., Özonur A.
-
2020 - 2023 Ceviz İç Zarı Ekstraktı ile Güçlendirilmiş Yenilebilir Kaplamanın İç Cevizin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2021 - 2022 Enkapsüle DLimonen İçerikli Aktif Kağıt Üretimi
-
2019 - 2021 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MÜDEK EĞİTİM AKREDİTASYONU VE ALKOLLÜ İÇKİLER ANALİZ ÖZEL GIDA LABORATUVARI AKREDİTASYON DENETİMİ ALTYAPI PROJESİ
-
2018 - 2021 Çukurova Üniversitesi pilot sucuk işletmesi koşullarında üretilen geleneksel Türk sucuklarının kalitesi üzerine formülasyonun ve üretim tekniklerinin etkisi
-
2018 - 2021 Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Alkollü İçkiler Analiz Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı Alt Yapısının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
ERTEN H. (Yürütücü), AĞIRMAN B., CABAROĞLU T., DARICI M., POLAT S.
-
2018 - 2020 Bazı Çilek Çeşitlerinde Aktif Hasat Süresince Hasatta ve Raf Ömrü Sırasında Meyve Kalite Parametreleri ile Enzim İlişkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
AĞÇAM E. (Yürütücü), DÜNDAR B., AKYILDIZ A., PAYDAŞ S., SARIDAŞ M. A., POLAT S.
-
2016 - 2017 Production of Colored Lemonade and Effect of Heat Pasteurization on Quality Parameters
-
2015 - 2016 Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Son Gelişmeler Çalıştayı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
BENLİ H. (Yürütücü), AKYILDIZ A., AĞÇAM E., POLAT S.
-
2014 - 2015 Nanokompozit Ambalaj Filmi Üretimi Ve Muzun Raf Ömrü Üzerine Etkisinin Araştırılması