Desteklenen Projeler
-
2021 - 2023 Çukurova Üniversitesi Alkollü İçkiler Analiz Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı Alt Yapısının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
CABAROĞLU T. (Yürütücü), DARICI M., ERTEN H., POLAT S., Özonur A.
-
2020 - 2023 Ceviz İç Zarı Ekstraktı ile Güçlendirilmiş Yenilebilir Kaplamanın İç Cevizin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2021 - 2022 Enkapsüle DLimonen İçerikli Aktif Kağıt Üretimi
-
2019 - 2021 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MÜDEK EĞİTİM AKREDİTASYONU VE ALKOLLÜ İÇKİLER ANALİZ ÖZEL GIDA LABORATUVARI AKREDİTASYON DENETİMİ ALTYAPI PROJESİ
-
2018 - 2021 Çukurova Üniversitesi pilot sucuk işletmesi koşullarında üretilen geleneksel Türk sucuklarının kalitesi üzerine formülasyonun ve üretim tekniklerinin etkisi
-
2018 - 2021 Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Alkollü İçkiler Analiz Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı Alt Yapısının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERTEN H. (Yürütücü), AĞIRMAN B., CABAROĞLU T., DARICI M., POLAT S.
-
2018 - 2020 Bazı Çilek Çeşitlerinde Aktif Hasat Süresince Hasatta ve Raf Ömrü Sırasında Meyve Kalite Parametreleri ile Enzim İlişkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AĞÇAM E. (Yürütücü), DÜNDAR B., AKYILDIZ A., PAYDAŞ S., SARIDAŞ M. A., POLAT S.
-
2016 - 2017 Production of Colored Lemonade and Effect of Heat Pasteurization on Quality Parameters
-
2015 - 2016 Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Son Gelişmeler Çalıştayı
-
2014 - 2015 Nanokompozit Ambalaj Filmi Üretimi Ve Muzun Raf Ömrü Üzerine Etkisinin Araştırılması