Makaleler
Tümü (3)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
2006
20061. Kazeinat Kullanımının Beyaz Peynir Randımanı ve Özellikleri Üzerine Etkileri
GÜVEN M., SAYDAM İ. B., KARACA O. B.
Gıda , cilt.31, sa.4, ss.187-194, 2006 (SCI-Expanded, TRDizin)
2006
20062. The Effect of Starter Culture Level and Warming of Curd on The Properties of Semi-Hard Goat Cheese
GÜVEN M., KARACA O. B., SAYDAM İ. B., Cadun C.
Gıda , cilt.31, sa.2, ss.93-99, 2006 (TRDizin)
2002
20023. Peyniraltı Suyu Bazlı Rekonstüte Süt İle Üretilen Yoğurtların Özellikleri Üzerine Starter Kültür Oranının Etkileri
GÜVEN M., KARACA O. B., SAYDAM İ. B., Mayadalı Y.
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , cilt.17, sa.4, ss.73-80, 2002 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2015
20151. Production of persimmon and apple fibers and determination of addition rate and shelf life in probiotic set yogurt production
GÜVEN M., SAYDAM İ. B., KARACA O. B.
The 3. International Symposium on"Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.269, (Tam Metin Bildiri)
2014
20142. Farklı Oranlarda Tuz İçeren Salamuralarda Depolanan Çiğ ve Isıl İşlem Uygulanmış Sütten Üretilen Sünme Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri.
Mutluer U., GÜVEN M., KARACA O. B., SAYDAM İ. B.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.750-754, (Tam Metin Bildiri)
2014
20143. Sıkma Peynirinin Özellikleri Üzerine Isıl İşlem ve Pıhtılaşma Süresinin Etkileri.
Çelikbilek İ., GÜVEN M., KARACA O. B., SAYDAM İ. B.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.742-746, (Tam Metin Bildiri)
2008
20084. Hatay Künefe Peynirinin Yapılışı ve Özellikleri.
KARACA O. B., GÜVEN M., Mutluer U., SAYDAM İ. B.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.745-748, (Tam Metin Bildiri)