Arş. Gör. İBRAHİM BAŞAR SAYDAM


Fen Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü

Fen Bilimleri Enstitüsü

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Makaleler

Tümü (3)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2015

2015

1. Production of persimmon and apple fibers and determination of addition rate and shelf life in probiotic set yogurt production

GÜVEN M., SAYDAM İ. B., KARACA O. B.

The 3. International Symposium on"Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.269, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

3. Sıkma Peynirinin Özellikleri Üzerine Isıl İşlem ve Pıhtılaşma Süresinin Etkileri.

Çelikbilek İ., GÜVEN M., KARACA O. B., SAYDAM İ. B.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.742-746, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

4. Hatay Künefe Peynirinin Yapılışı ve Özellikleri.

KARACA O. B., GÜVEN M., Mutluer U., SAYDAM İ. B.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.745-748, (Tam Metin Bildiri)