BİTKİSEL YAĞLAR KULLANILARAK OLUŞTURULAN NANOEMÜLSİYONLARIN SOĞUKTA (2±2°C) VE VAKUM PAKETLENEREK DEPOLANAN LEVREK (Dicentrarchus labrax) FİLETOLARININ DUYUSAL, KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Doktora - 2016
AYÇİÇEK YAGI İLE HAZIRLANAN NANOEMÜLSİYONLARIN SOĞUKTA (2+2 C) DEPOLANAN LEVREK (Dicentrarchus labrax) ve ÇİPURA (Sparus aurata ) FİLOTALARININ DUYUSAL, KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Doktora - 2013
Ayçiçek Yağı İle Hazırlanan Nanoemülsiyonun Soğukta(2+2) Depolanan Levrek (Dicentrachus labrax) ve Çipura (Sparus aurata)Filatolarının Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi
Doktora - 2013