Projeler

Farklı oranlarda çam esansiyel yağı kullanılarak hazırlanan nanoemülsiyonların balık bozucu ve gıda kaynaklı patojen bakteriler üzerindeki antimikrobiyal etkisi

UÇAR Y. (Yürütücü), İZCİ B.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2025 - Devam Ediyor

Farklı oranlarda okaliptus esansiyel yağı kullanılarak hazırlanan nanoemülsiyonların balık bozucu ve gıda kaynaklı patojen bakteriler üzerindeki antimikrobiyal etkisi

UÇAR Y. (Yürütücü), KOZAN G.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2025 - Devam Ediyor

Modifiye atmosfer paketleme ile bitkisel yağ bazlı nanoemülsiyonların stabil ve kolloidal salınım sistemi olarak kullanılmasının farklı deniz ürünlerindeki etkilerin incelenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2023 - Devam Ediyor

Farklı Etken Madde Yüklü Nanolipozom Formülasyonlarının Levrek Filetolarının Kalite Parametrelerine Etkisinin Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2020 - Devam Ediyor

Timol ve karvakrol içeren nanoemülsiyonların bazı gıda kaynaklı patojenler üzerine etkilerinin araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2021 - 2024

Bitkisel yağ bazlı nanoemülsiyonların kolloidal salınım sistemi olarak kullanılmasının farklı gıda matrislerindeki etkilerin incelenmesi

Uçar Y. (Yürütücü), Ayas D.
TÜBİTAK Projesi, 2218 - Yurt İçi Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı, 2022 - 2024

Biberiye Esansiyel Yağı Kullanılarak Hazırlanan Nanoemülsiyonların Karakterizasyonu ve Balıklarda Bozulma Etmeni ve Gıda Kaynaklı Patojenik Bakteriler Tarafından Üretilen Biyojenik Aminler Üzerine Etkilerinin İncelenmesi

Uçar Y. (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2020 - 2021

Limon esansiyel yağı içeren nanoemülsiyona dayalı kaplamanın sardalya filetolarının raf ömrü üzerine etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2020 - 2021

Farklı Oranlarda Adaçayı Esansiyel Yağı ile Hazırlanan Mikroenkapsüle Balık Yağının Depolama Süresince Oksidasyon ve Yağ Asitlerindeki Değişimlerin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2019 - 2021

Limon esansiyel yağı içeren nanoemülsiyona dayalı kaplamanın sardalya filetolarının raf ömrü üzerine etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2020 - 2021

Nanoemülsifiye edilmiş greyfurt esansiyel yağının bakteriler üzerine etkilerinin disk difüzyon, MIC ve MBC metotları kullanılarak araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2019 - 2021

Esansiyel Yağlar Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Antimikrobiyal Etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2016 - 2019

Farklı Oranlarda Zeytin Yağı Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Soğukta Depolanan Alabalık Filetoları Üzerindeki Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Etkilerinin Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2017 - 2019

Esansiyel Yağlar Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Gıda Kaynaklı Su Ürünleri Patojen ve Bozucu Bakterilere Karşı Antimikrobiyal Etkilerinin İncelenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2016 - 2019

Antimicrobial and antioxidant effects of nanoemulsions based on herb oils rosemary laurel thyme and sage on the quality of rainbow trout

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2016 - 2016

Ticari bitkisel yağlar kullanılarak oluşturulan nanoemülsiyonların soğukta depolanan levrek (Dicentrarchus labrax) filetolarının kalite parametreleri üzerine etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2014 - 2016

Bitkisel yağlar kullanılarak oluşturulan nanoemülsiyonların soğukta (2±2 oC) ve vakum paketlenerek depolanan levrek (Dicentrarchus labrax) filetolarının duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkileri

ÖZOĞUL Y. (Yürütücü)
TÜBİTAK Projesi, 2013 - 2016

Ayçiçek Yağı Kullanılarak oluşturulan nanoemülsiyonun dondurularak depolanan levrek ( Dicentrarchus labrax) filetolarının duyusal,kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2013 - 2015

Biberiye ve kekik esansiyel yağları kullanılarak hazırlanan nanoemülsiyonların buzda depolanan alabalık (Oncorhynchus mykiss) filetosu kalitesi üzerine etkileri

ÖZOĞUL Y. (Yürütücü), Yuvka i.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2014 - 2015

Bitki Esansiyel Yağları kullanılarak hazırlanan nanoemülsiyonların buzda depolanan alabalık filetosu üzerine antioksidan ve antimikrobiyal etkileri

ÖZOĞUL Y. (Yürütücü), UÇAR Y.
TÜBİTAK Projesi, 2014 - 2015