Arş. Gör. YETKİN SAKARYA


Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

İşleme Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Çok Disiplinli Bilimler, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Su Ürünleri Yetiştiriciliği, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri

Araştırma Alanları

Su Ürünleri Yetiştiriciliği

Su Ürünleri İşleme Teknolojileri

Makaleler

Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (2)

Desteklenen Projeler



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 1

h-indeksi (WOS): 1