Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Bilimleri, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age)
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Biyokimyası, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Alkollü İçecekler Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

249

Atıf (WoS)

1357

H-İndeks (WoS)

19

Atıf (Scopus)

1395

H-İndeks (Scopus)

19

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

59

Tez Danışmanlığı

41

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
tcabar@cu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.cu.edu.tr//tcabar
İş Telefonu
+90 322 338 6997 Dahili: 2172
Fax Telefonu
+90 322 338 6614
Ofis
Gıda Mühendisliği Bölümü 3.kat
Posta Adresi
Ç.Ü. Mühendislik Fakültesi Gıda Müh. Bölümü 01330 Adana