Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Ceyhan Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler Genel, Çevre Çalışmaları, Biyokimyasal Araştırma Yöntemleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Balıkçılık, Veterinerlik Bilimleri, Biyoloji Ve Biyokimya, Tarım Bilimleri, Bitki Ve Hayvan Bilimleri, Sosyal Bilimler (Soc), Yaşam Bilimleri (Life), Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age)
Avesis Araştırma Alanları: Veteriner Bilimleri, Kanatlı, Besin Hijyeni ve Teknolojisi, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Gıda Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Sağlık Bilimleri

Metrikler

Yayın

145

Atıf (WoS)

1015

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

1115

H-İndeks (Scopus)

16

Proje

33

Fikri Mülkiyet

2

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

Diğer E-posta
mcelik.cu@gmail.com
Web Sayfası
https://avesis.cu.edu.tr//mcelik
Ofis
Su Ürünleri Fakültesi
Posta Adresi
Su Ürünleri Fakültesi İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı 3. kat no: 3