Desteklenen Projeler
-
2020 - 2022 Yerli Yumurtacı Tavuk Geliştirme Çalışmaları
-
2019 - 2021 Cep Telefonlarının Yaymış Olduğu Elektromanyetik Dalgaların Tavuk Embriyosuna Olan Olumsuz Etkilerine Karşı İnOvo C ve E Vitamini Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YENİLMEZ F. (Yürütücü), ÇELİK BAYKAL L., BAYLAN M., KURŞUN K., KUTAY H., POLAT AÇIK İ., et al.
-
2019 - 2021 Yumurta Tavukçuluğu Kümesi Kafes Sisteminin Yenilenmesi
-
2018 - 2021 Yumurtacı Tavuklarda Yaşın ve Yetiştirme Sistemlerinin Yumurta Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 ATAK-S TAVUKLARDA FARKLI YETİŞTİRME SİSTEMİNİN VERİM ÖZELLİKLERİ, KALİTE KRİTERLERİ VE YUMURTA KABUĞU MİKROBİYAL YÜKÜ ÜZERİ ETKİLERİ
-
2018 - 2019 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ BALCALI YERLEŞKESİNDEKİ BİTKİSEL VE HAYVANSAL KÖKENLİ BİYOKÜTLE ATIKLARDAN ELDE EDİLECEK BİYOGAZDAN ELEKTRİK VE ISI ENERJİSİ ÜRETİMİNİN TEKNOEKONOMİK ANALİZİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZTÜRK H. H. (Yürütücü), GÖNCÜ KARAKÖK S., BAYLAN M., KARACA C., KÜÇÜKERDEM H. K., AKDEMİR Ş.
-
2016 - 2019 YUMURTA AKI LİZOZİMİNİN FİZİKSEL VE BİYOTEKNOLOJİK YÖNTEMLERLE EKONOMİK SAFLAŞTIRILMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
-
2017 - 2018 Bilim İnsanı Yetiştirme ve Destekleme Projesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇELİK BAYKAL L. (Yürütücü), BAYLAN M., ÇELİK M., TEKELİOĞLU B. K., SERBESTER U., YENİLMEZ F., et al.
-
2017 - 2018 ÇİMUKA Marka Kuluçka Makinasının Bakım ve Onarımı
-
2016 - 2018 Yerli Yumurtacı Yarka Üretimi
-
2017 - 2017 Effects Of Different Selection Methods Based For Body Weight On Egg Yield Parameters In Japanese Quail
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAYLAN M. (Yürütücü), CANOĞULLARI S., AKPINAR ÇOPUR G., AYAŞAN T.
-
2017 - 2017 Yayın Teşvik
-
2016 - 2017 Effects of Propolis and Thyme Essential Oil as a BioFumigants on Microbiological Load of Hatching Eggs and Incubation Performance Parameters
-
2016 - 2017 Japon Bıldırcınlarında (Coturnix coturnix japonica) Farklı Yetiştirme Sistemlerinin Besi Performansı Karkas ve Et Kalitesine Etkisi
-
2016 - 2017 Etlik Piliçlerde Farklı Yolum Yöntemlerinin Piliç Etindeki Bazı Kalite Özellikleri Mikroorganizma Düzeyi ve Raf Ömrü Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YENİLMEZ F. (Yürütücü), BULANCAK A., TOY N., BAYLAN M., URUK E.
-
2015 - 2017 Yumurtacı tavuklarda meyan kökü (Glycyrrhriza glabra) kullanımının antioksidan kapasite, serum parametreleri ve performans üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAYLAN M. (Yürütücü), CANOĞULLARI S., ERDOĞAN Z., Bulancak A., KÜÇÜKGÜL A.
-
2015 - 2017 Kuluçkalık Yumurtalarda Propolis ve Kekik Eterik Yağının Biofumigant Olarak Kullanımının Mikrobiyolojik Yük Kuluçka ve Besi Performansı Özelliklerine Etkisi
-
2016 - 2016 Kuluçka Makinasının Bakım Onarımı
-
2015 - 2016 ÇÜ Ziraat Fakültesi Tavukçuluk Kümeslerinin Modernize Edilmesi
-
2015 - 2016 Farklı Yağ ve İz Mineral Kaynaklarının Etçi Damızlık Tavuklarda Verim ve Üreme Parametreleri ile Civcivlerde Performans Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KUTLU H. R. (Yürütücü), BAYLAN M., ÇELİK BAYKAL L., BİLGİN R.
-
2015 - 2015 Effects of Dietary Selenium Source Storage Time and Temprature on the Quality of Quail Eggs
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAYLAN M. (Yürütücü), CANOĞULLARI S., AKPINAR ÇOPUR G., AYAŞAN T.
-
2013 - 2015 Etçi Damızlıklarda Kuluçkalık Yumurta Renginin Yumurta İç ve Dış Kalitesi ve Embriyo Gelişimine Etkisi