Desteklenen Projeler
-
2016 - 2021 KALAMAR (TODARODES PACIFICUS) ETİNDE FARKLI MARİNASYON UYGULAMALARI SIRASINDA MEYDANA GELEN FİZİKSEL, KİMYASAL VE DUYUSAL DEĞİŞİMLERİN İNCELENMESİ
-
2018 - 2020 Gökkuşağı Alabalıklarının Farklı İklim Şartlarında Erkek ve Dişi Bireylerinin Besinsel Farklılıkları ve Et verimi Değişimleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇELİK M. (Yürütücü), TABAKOĞLU Ş. S., TEKELİOĞLU B. K., KÜÇÜKGÜLMEZ YANDIM A., GÖKÇE M. A., ERBAŞ C., et al.
-
2017 - 2018 Bilim İnsanı Yetiştirme ve Destekleme Projesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇELİK BAYKAL L. (Yürütücü), BAYLAN M., ÇELİK M., TEKELİOĞLU B. K., SERBESTER U., YENİLMEZ F., et al.
-
2015 - 2018 YEŞİL GÜBRE AMAÇLI KULLANILAN BÖRÜLCE (Vigna sinensis L) ve SOYA FASULYESİ (Gylcine max L Merr)'nin AÇIKTA ORGANİK ÇİLEK ÜRETİMİNDE VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
SAYĞI H. (Yürütücü), SAYĞI A., TABAKOĞLU Ş. S., BURĞUT A., BAYKAL M.
-
2017 - 2017 Meat Yield and Proximate Composition Relations of Seabream Sparus aurata and Seabass Dicentrarchus labrax in Different Sizes
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇELİK M. (Yürütücü), ERBAŞ C., BAYKAL M., KÜÇÜKGÜLMEZ A., GÖKÇE M. A.
-
2015 - 2017 Farklı Büyüklükteki Çipura ve Levrek Balıklarının Et Verimi ve Besinsel Değerlerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇELİK M. (Yürütücü), KÜÇÜKGÜLMEZ A., Başkaya B., BAYKAL M., ERBAŞ C.
-
2014 - 2017 Kabuklu Su Ürünleri Atıklarından Sentezlenen Kitosan Biyopolimerinin Fizikokimyasal Özelliklerinin Kıyaslanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KÜÇÜKGÜLMEZ YANDIM A. (Yürütücü), ÇELİK M., YANAR Y., Kadak A. E., Gerçek G., TAŞ M., et al.