Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Biyoteknoloji Ve Uygulamalı Mikrobiyoloji, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Mikrobiyoloji, Tarım Bilimleri, Yaşam Bilimleri (Life)
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Endüstriyel Biyoteknoloji, Mikrobiyal Biyoteknoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik
Metrikler

Yayın

261

Atıf (WoS)

1532

H-İndeks (WoS)

24

Atıf (Scopus)

1601

H-İndeks (Scopus)

24

Atıf (TrDizin)

5

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

39

Proje

55

Fikri Mülkiyet

1

Açık Erişim

17
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
herten@cu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.cu.edu.tr//herten
İş Telefonu
+90 322 338 6084 Dahili: 2180
Fax Telefonu
+90 322 338 6014
Ofis
Gıda Mühendisliği Bölümü
Posta Adresi
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü