Desteklenen Projeler
3
-
2021 - Devam Ediyor Glutensiz Sinbiyotik Makarna Üretimi
-
2022 - 2024 Bitkisel Bazlı Süt Alternatifleri İle Dondurma Üretiminde Nohut Aquafabası Kullanım Olanaklarının Araştırılması ve Ürün Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZER M. S. (Yürütücü), GÜVEN M., TAŞPINAR T., YAZICI G. N.
-
2021 - 2023 Farklı Aquafabaların Yumurta İkame Maddesi Olarak Glutensiz Kek Üretiminde Kullanımı ve Bazı Kalite Nitelikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZER M. S. (Yürütücü), TAŞPINAR T., YAZICI G. N.