Makaleler
8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (1)
3. Yerel Halkın Sokak Lezzetlerine Karşı Algıları: Adana Örneği
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.7, sa.2, ss.107-121, 2020 (TRDizin)
4. The Effect of Gastronomy Brand Value Components on Travel Intention: A Case of a Route
Uluslararası Ekonomi ve Yenilik Dergisi
, cilt.6, sa.2, ss.276-295, 2020 (Hakemli Dergi)
5. ”Adana’da Turizm Sektörünün Bölgesel Kalkınmadaki Rolü”
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.108-136, 2018 (TRDizin)
6. Gastronomi Turizminde Gelişmişlik Göstergeleri Ölçeği: Geliştirilmesi, Geçerliliği ve Güvenilirliği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.6, sa.1, ss.409-429, 2018 (TRDizin)
7. Outcome of the Respiratory Syncytial Virus related acute lower respiratory tract infection among hospitalized newborns: A prospective multicenter study
Journal of Maternal-Fetal and Neonatal Medicine
, cilt.29, sa.13, ss.2186-2193, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
8. “Sürekli Öğrenmeye Açık Örgüt İklimi Oluşturmak”
Plastik Araştırma, Geliştirme ve İnceleme Dergisi
, sa.121, ss.114-136, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
23
9. Awareness of Adana’s Cultural Assets
”, 1I. Uluslararası Turizmin ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
10. A SWOT Analysis for Investigating Elderly Tourism Potential of Eastern Mediterranean Region in Turkey
1st International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.212, (Özet Bildiri)
11. Doğu Akdeniz Bölgesinin İleri Yaş Turizmi Potansiyelinin İncelenmesine Yönelik Bir Swot Analizi
1. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
12. DOĞU AKDENİZ BÖLGESİNİN İLERİ YAŞ TURİZMİ POTANSİYELİNiN İNCELENMESİNE YÖNELİK BİR SWOT ANALİZİ
I. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Magosa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.212, (Özet Bildiri)
13. DOĞU AKDENIZ BÖLGESININ İLERI YAŞ TURIZMI POTANSIYELININ İNCELENMESINE YÖNELIK BIR SWOTANALIZI
I. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZMSEMPOZYUMU, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.212, (Özet Bildiri)
14. Kalkınma, Turizm ve Bir Gastronomi Destinasyonu Markası Olarak Adana
Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, Türkiye, 10 - 12 Aralık 2015, ss.35, (Özet Bildiri)
23. Turistik Ürün Oluşturmada Yerel El Sanatlarının Üretim Merkezi Olarak Değerlendirilmesi Sakarya Örneği
3. Ulusal Türkiye Turizmi Sempozyumu, Türkiye, 7 - 08 Kasım 2002, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
6
5. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Toplam Kalite Yönetimi
Turizm İşletmelerinde Toplam Kalite Yönetimi, Demirkol Ş., Halis M., Editör, Değişim Yayınevi, İstanbul, ss.157-264, 2010
6. ?Kültür Turizmi?
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi, Hacıoğlu N., Avcıkurt C., Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.157-264, 2008
Ansiklopedide Bölümler
1
1. Turizm Ansiklopedisi Türkiye
Detay, ss., 2019
