Yayınlar & Eserler

Makaleler 8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 23

1. A QUALITATIVE RESEARCH ON ADANA FOOD CULTURE

12. INTERNATIONAL SUMMIT SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Gaziantep, Türkiye, 29 - 31 Mayıs 2024, ss.170-187, (Tam Metin Bildiri)

2. A QUALITATIVE RESEARCH ON GAZİANTEP FOOD CULTURE

AHI EVRAN 4. INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH, Kırşehir, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2024, ss.658-671, (Tam Metin Bildiri)

3. Turistlerin Sokak Lezzeti Algıları, Davranış Niyetleri ve Tatminleri Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi

8th International Entrepreneurship Social Sciences Congress, Aksaray, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2022, ss.895-906, (Tam Metin Bildiri)

4. Sosyal Medya'da Adana Sokakları Lezzetleri Youtube Örneği

Ege 7.Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2022, ss.866-883, (Tam Metin Bildiri)

5. SOSYAL MEDYA’DA ADANA SOKAK LEZZETLERİ YOUTUBE ÖRNEĞİ

Ege 7.Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2022, ss.866-883, (Tam Metin Bildiri)

6. “Turistlerin Sokak Lezzeti Algıları, Davranış Niyetleri ve Tatminleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi

8. International Enterpreneurship Socıal Scıences Congress, 17 Kasım 2022, (Tam Metin Bildiri)

7. SOKAK SATICILARININ BAKIŞ AÇISINA GÖRE ADANA SOKAK LEZZETLERİ

5.Hagia Sophia International Conference on Multidisciplinary Scientific Studies, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 2022, ss.455-469, (Tam Metin Bildiri)

8. Sokak satıcılarının bakış açısına göre Adana sokak lezzetleri

5. Hagia Sophia International Conference on Multidisciplinary Scientific Studies, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 2022, ss.455-469, (Tam Metin Bildiri)

9. Awareness of Adana’s Cultural Assets

”, 1I. Uluslararası Turizmin ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

10. A SWOT Analysis for Investigating Elderly Tourism Potential of Eastern Mediterranean Region in Turkey

1st International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.212, (Özet Bildiri)

11. Doğu Akdeniz Bölgesinin İleri Yaş Turizmi Potansiyelinin İncelenmesine Yönelik Bir Swot Analizi

1. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

12. DOĞU AKDENİZ BÖLGESİNİN İLERİ YAŞ TURİZMİ POTANSİYELİNiN İNCELENMESİNE YÖNELİK BİR SWOT ANALİZİ

I. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Magosa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.212, (Özet Bildiri)

13. DOĞU AKDENIZ BÖLGESININ İLERI YAŞ TURIZMI POTANSIYELININ İNCELENMESINE YÖNELIK BIR SWOTANALIZI

I. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZMSEMPOZYUMU, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.212, (Özet Bildiri)

14. Kalkınma, Turizm ve Bir Gastronomi Destinasyonu Markası Olarak Adana

Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, Türkiye, 10 - 12 Aralık 2015, ss.35, (Özet Bildiri)

15. Alternatif Turizm Kapsamında Adana?da Yayla Turizmi

2.Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Adana, Türkiye, 19 Nisan 2013, ss.229-245, (Tam Metin Bildiri)

16. “Türkiye’de Medikal Turizm: Adana Örneği

1. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2012, (Tam Metin Bildiri)

17. Türkiye'de Medikal Turizm: Adana İli Örneği

1.Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 20 Nisan 2012, cilt.6, sa.19, ss.327-340, (Tam Metin Bildiri)

20. Bir Turizm Ürünü Olarak Şarap ve Şarap Turizmi

1.Ulusal Türkiye Turizmi Kongresi, Skarya, Türkiye, 7 - 08 Ekim 2007, (Tam Metin Bildiri)

21. Türkiye’de İç Turizm Açısından İnanç Turizmi

III. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, 7 - 09 Haziran 2005, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 6

1. Gastronomi ve Sağlık Turizmi Yönüyle ADANA

Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, 2024

2. Turizm İşletmelerinde Çalışanların Güçlendirilmesi

İşletmelerde Güncel Paradigmalar , Prof. Dr. Fatma Nur İPLIK, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.95-110, 2023

3. Adana Mutfağının Korunmasında Yöresel Yiyecek Kullanımının Aşçıların Algıları Kapsamında İstatistiksel Analizlerle Tespiti

İstatistiksel Tekniklerle Güncel Analizler, Fatma Feyza Gündüz, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.189-218, 2022

4. İstatistiksel Analizlerle Seyahat Acentalarının Sorunlarının Tespiti: Adana Örneği

AKADEMİK ÇALIŞMALARDA İSTATİSTİK UYGULAMALARI, Selim Gündüz, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.161-188, 2020

5. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Toplam Kalite Yönetimi

Turizm İşletmelerinde Toplam Kalite Yönetimi, Demirkol Ş., Halis M., Editör, Değişim Yayınevi, İstanbul, ss.157-264, 2010

6. ?Kültür Turizmi?

Turistik Ürün Çeşitlendirmesi, Hacıoğlu N., Avcıkurt C., Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.157-264, 2008
Ansiklopedide Bölümler 1
Metrikler

Yayın

38

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (WoS)

12

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

12

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları