SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Yerel Halkın Sokak Lezzetlerine Karşı Algıları: Adana Örneği
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.7, sa.2, ss.107-121, 2020 (Hakemli Dergi)
The Effect of Gastronomy Brand Value Components on Travel Intention: A Case of a Route
Uluslararası Ekonomi ve Yenilik Dergisi
, cilt.6, sa.2, ss.276-295, 2020 (Hakemli Dergi)
”Adana’da Turizm Sektörünün Bölgesel Kalkınmadaki Rolü”
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.108-136, 2018 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Turizminde Gelişmişlik Göstergeleri Ölçeği: Geliştirilmesi, Geçerliliği ve Güvenilirliği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.6, sa.1, ss.409-429, 2018 (Hakemli Dergi)
“Sürekli Öğrenmeye Açık Örgüt İklimi Oluşturmak”
Plastik Araştırma, Geliştirme ve İnceleme Dergisi
, sa.121, ss.114-136, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Awareness of Adana’s Cultural Assets
”, 1I. Uluslararası Turizmin ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017
A SWOT Analysis for Investigating Elderly Tourism Potential of Eastern Mediterranean Region in Turkey
1st International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.212
DOĞU AKDENİZ BÖLGESİNİN İLERİ YAŞ TURİZMİ POTANSİYELİNiN İNCELENMESİNE YÖNELİK BİR SWOT ANALİZİ
I. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Magosa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.212
DOĞU AKDENIZ BÖLGESININ İLERI YAŞ TURIZMI POTANSIYELININ İNCELENMESINE YÖNELIK BIR SWOTANALIZI
I. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZMSEMPOZYUMU, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.212
Kalkınma, Turizm ve Bir Gastronomi Destinasyonu Markası Olarak Adana
Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, Türkiye, 10 - 12 Aralık 2015, ss.35
Turistik Ürün Oluşturmada Yerel El Sanatlarının Üretim Merkezi Olarak Değerlendirilmesi Sakarya Örneği
3. Ulusal Türkiye Turizmi Sempozyumu, Türkiye, 7 - 08 Kasım 2002
Kitap & Kitap Bölümleri
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Toplam Kalite Yönetimi
Turizm İşletmelerinde Toplam Kalite Yönetimi, Demirkol Ş., Halis M., Editör, Değişim Yayınevi, İstanbul, ss.157-264, 2010
?Kültür Turizmi?
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi, Hacıoğlu N., Avcıkurt C., Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.157-264, 2008
Ansiklopedide Bölümler
Turizm Ansiklopedisi Türkiye
Detay, ss., 2019