Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Turistlerin Sokak Lezzeti Algıları, Davranış Niyetleri ve Tatminleri Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi

8th International Entrepreneurship Social Sciences Congress, Aksaray, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2022, ss.895-906

Sosyal Medya'da Adana Sokakları Lezzetleri Youtube Örneği

Ege 7.Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2022, ss.866-883

SOSYAL MEDYA’DA ADANA SOKAK LEZZETLERİ YOUTUBE ÖRNEĞİ

Ege 7.Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2022, ss.866-883

SOKAK SATICILARININ BAKIŞ AÇISINA GÖRE ADANA SOKAK LEZZETLERİ

5.Hagia Sophia International Conference on Multidisciplinary Scientific Studies, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 2022, ss.455-469

Sokak satıcılarının bakış açısına göre Adana sokak lezzetleri

5. Hagia Sophia International Conference on Multidisciplinary Scientific Studies, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 2022, ss.455-469

Awareness of Adana’s Cultural Assets

”, 1I. Uluslararası Turizmin ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017

A SWOT Analysis for Investigating Elderly Tourism Potential of Eastern Mediterranean Region in Turkey

1st International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.212

DOĞU AKDENİZ BÖLGESİNİN İLERİ YAŞ TURİZMİ POTANSİYELİNiN İNCELENMESİNE YÖNELİK BİR SWOT ANALİZİ

I. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Magosa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.212

DOĞU AKDENIZ BÖLGESININ İLERI YAŞ TURIZMI POTANSIYELININ İNCELENMESINE YÖNELIK BIR SWOTANALIZI

I. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZMSEMPOZYUMU, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 23 Nisan 2016, ss.212

Kalkınma, Turizm ve Bir Gastronomi Destinasyonu Markası Olarak Adana

Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, Türkiye, 10 - 12 Aralık 2015, ss.35

Alternatif Turizm Kapsamında Adana?da Yayla Turizmi

2.Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Adana, Türkiye, 19 Nisan 2013, ss.229-245

“Türkiye’de Medikal Turizm: Adana Örneği

1. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2012

Türkiye'de Medikal Turizm: Adana İli Örneği

1.Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 20 Nisan 2012, cilt.6, sa.19, ss.327-340

Bir Turizm Ürünü Olarak Şarap ve Şarap Turizmi

1.Ulusal Türkiye Turizmi Kongresi, Skarya, Türkiye, 7 - 08 Ekim 2007

Türkiye’de İç Turizm Açısından İnanç Turizmi

III. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, 7 - 09 Haziran 2005

Kitap & Kitap Bölümleri

Adana Mutfağının Korunmasında Yöresel Yiyecek Kullanımının Aşçıların Algıları Kapsamında İstatistiksel Analizlerle Tespiti

İstatistiksel Tekniklerle Güncel Analizler, Fatma Feyza Gündüz, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.189-218, 2022

İstatistiksel Analizlerle Seyahat Acentalarının Sorunlarının Tespiti: Adana Örneği

AKADEMİK ÇALIŞMALARDA İSTATİSTİK UYGULAMALARI, Selim Gündüz, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.161-188, 2020

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Toplam Kalite Yönetimi

Turizm İşletmelerinde Toplam Kalite Yönetimi, Demirkol Ş., Halis M., Editör, Değişim Yayınevi, İstanbul, ss.157-264, 2010

?Kültür Turizmi?

Turistik Ürün Çeşitlendirmesi, Hacıoğlu N., Avcıkurt C., Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.157-264, 2008

Ansiklopedide Bölümler

Metrikler

Yayın

33

Atıf (WoS)

12

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

12

H-İndeks (Scopus)

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları