Desteklenen Projeler
-
2019 - 2022 Kayısı Anaç Üretiminde Kullanılacak Tohumların Kükürtleme ve Açıkta Kurutma Sonrası Canlılık ve Çimlenme Durumlarının Araştırılması
-
2019 - 2021 Ülkemiz için Yeni Kayısı Çeşitlerinin Adaptasyonu
-
2019 - 2020 Farklı Bitki Büyümeyi Düzenleyicilerin Aronya Aronia melanocarpa Michx Elliot nın Mikroçoğaltımı Üzerine Etkilerinin Araştırılması
-
2017 - 2018 CHEMICAL APPLICATIONS AFFECTED DORMANCY BREAKING IN MODI APPLE CULTIVAR UNDER SUBTROPICAL CONDITIONS
-
2017 - 2018 Peach Growing and Future of Peaches in Turkey
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KÜDEN A. (Yürütücü), ÇÖMLEKÇİOĞLU S., KÜDEN A., SARIER A., İMRAK B.
-
2017 - 2018 De novo Assembly and Characterization of the Transcriptome during Seed Development and Generation of Genic-SSR Markers in Pomegranate (Punica granatum L.)
-
2017 - 2017 DECREASING MULTIPLE FRUIT IN PEACH PRUNUS PERSICAE L USING SHADE NET AND KAOLIN
-
2016 - 2017 Narda (Punica granatum L.) Yeni Nesil DNA Dizileme Teknolojisi İle SSR Markırlarının Geliştirilmesi ve Moleküler Karakterizasyon
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKA KAÇAR Y. (Yürütücü), IŞIK ÖZGÜVEN A., DÖNMEZ D., İMRAK B., ŞİMŞEK Ö.
-
2015 - 2017 NEVŞEHİR VE NİĞDE YÖRESİNDE SOFRALIK VE KURUTMALIK KAYISI SELEKSİYONU VE SEÇİLEN GENOTİPLERİN MOLEKÜLER KARAKTERİZASYONU
-
2016 - 2016 Different Pruning Systems in Plum Prunus domestica L Effects on Fruit Yield and Quality
-
2016 - 2016 Effects of some dormancy breaking agents on hormone concentration during dormancy period in flower buds of Lapins sweet cherry cultivar
-
2016 - 2016 Effect of photo selective colored antihail nets on photosynthesis and fruit quality of apple fruits
-
2016 - 2016 VOLATILE AND SOME FRUIT QUALITY CHARACTERISTICS OF NEW PROMISING PEACH GENOTYPES
-
2014 - 2016 SUBTROPİK BÖLGELERDE ERİK YETİŞTİRİCİLİĞİNDE FARKLI BUDAMA SİSTEMLERİ VE DİKİM MESAFELERİNİN VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2014 - 2016 Subtrropik Bölgelerde Yetiştiriciliği Yapılan Galaxy Gala Elma Çeşidinde Farklı Renkte Örtü Uygulamalarının Meyve Kalitesi Renklemesi ve Verim Üzerine Etkilerinin Araştırılması